You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έυ ζήν |( Β. Ολγας )
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
fanisfanou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποιος ειναι ο τροπος ? απλα ζητησα ευγενικα αν ξερει καποιοσ τα τηλεφωνα απο αυτα τα μαγαζια δεν εχω παει εκει οπωσ και στισ μαγγισ ποθ ειναι το κακο?
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Πουθενά δεν είναι το κακό. Απλά να ξέρετε ότι σε αυτά τα "ιδρύματα" οι κοπέλες κοροϊδεύουν τους μίζερους και τους ντροπαλούς. Αν πάτε εκεί και αρχίσετε τα ποθ ποθ και τα πατ πατ, θα σας πάρουν στο ψιλό. Να μιλάτε λεβέντικα αλλιώς μην πάτε καθόλου. Πηγαίνετε για μπάνιο στη θάλασσα, είναι και τζάμπα, όταν δε βρέχει (το κέρατό μου φέτος, για καιρό.....)
fanisfanou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε δεν σε καταλαβαινω δεν με ξερεις και δεν ξερεις πωσ μιλαω για αυτο ασε τις κριτικες αν θελεις να βοηθησεις πεσ μου αλλιωσ ασε τα ποθ ποθ και τα πατ πατ
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Πουθενά δεν είναι το κακό. Απλά να ξέρετε ότι σε αυτά τα "ιδρύματα" οι κοπέλες κοροϊδεύουν τους μίζερους και τους ντροπαλούς. Αν πάτε εκεί και αρχίσετε τα ποθ ποθ και τα πατ πατ, θα σας πάρουν στο ψιλό. Να μιλάτε λεβέντικα αλλιώς μην πάτε καθόλου. Πηγαίνετε για μπάνιο στη θάλασσα, είναι και τζάμπα, όταν δε βρέχει (το κέρατό μου φέτος, για καιρό.....)
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
κε γο τρελενομε για μασαζ οποτε παο στο εφ ζιν περναο καλα γιατι ινε καλο μασατζιδικω κε οπτε πιγα περασα κλαλα και πολι καλα δοστε μοθ τιλεφονο για κατερινα χαριλαοθ θα το εκτιμισο πολι εφκαριστο
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
fanisfanou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
fanisfanou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θελεις να πεις κατι? πες το ανοιχτα
fanisfanou
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πεσ μου που θελεις να βρετηουμε εγω και εσυ να ερθω ρε φτιακα να σε δω μαγγια απο κοντα και οχι απο πλικτρολογιο μπλιατ.....
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.208
- Πόντοι
- 34.538
τωρα φανηκες ποσο μαγκας εισαι
μοναστηριου 79 καλα ειναι?? ;)
ελα πμ για περισσοτερες λεπτομερειες
Δεν πιστευω να ειστε εσεις????
VasilisK85
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΛΒΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΡΑΠΕ
Την Σύλβια την είχα πάρει δοκιμάσει πριν κανα 2μηνο, εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ το social time, κουβεντούλα χαβαλέ κτλ.. κατά τα άλλα ωραίο κορμί σφυχτούλικο και από φραπέ καλή και με υπομονή.
pantamonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας φίλος τπτ για την ζωή ρωτάω επειδή εχω περάσει μαζι Τσακ ειναι πολυ υποσχόμενο κοριτσι κ πολυ σεξι αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 119
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις