Νέα

extreme στοματικο....με εμετο...!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIONTARI28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
φιλε μου στηλε μου πριβε αν θελεις μυνημα....να σε ρωτησω πληροφοριες....ευχαριστω.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!
οταν στο σχολειο μαθαινατε την Α Β εσυ σιγουρα χαζευες στο παραθυρο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!

έχω μια απορία αδερφέ;
ωραία ολα αυτά.
μετά ποιός καθαρίζει;

OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
οταν στο σχολειο μας ελεγαν την α β εσυ διπλα επερνες π.......απο τον παναγιωτη...τον συμαθητη σου...!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα....ξερει κανεις φιλος καμια κοπελα απο γραφειο ητε ανεξαρτητη που να κανει τετοια γουστα και να ειναι πολυ τολμηρη..?? ενδιαφερομαι να κλεισω ραντεβου για τωρα...οποιος ξερει ας στηλει πριβε αν θελει να βοηθησει...ευχαριστω.

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους παιδια.νεος στον σαιτ παλιος στον χωρο του πληρωμενου ερωτα.οποιος μπορει και θελει μου στελνει το τηλ. για την ζανετ την βραζιλιανα η' καποιας αλλης κοπελας που κανει παρομοιο προγραμμα.ευχαριστω.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ποια ειναι η ζανετ ρε μαγκες???..καμια φωτο της παιζει?..οποιος εχει το τηλ της ας κανει το κοπο να το στειλει κ σε μενα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποτε προλαβανε και βαρεθηκανε το κανονικο...αυτοι ξερουν

OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα αν ξερει καποιος συναγωνιστης καποια που να κανει τετοια κολπα......ας στηλει μηνημα πριβε να βοηθησει..ευχαριστω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι ειναι τυπε,αγριες καταστασεις..αμα η γκομενα απο τις :pipa1: δεν αρχισει να ξερναει το μεσημεριανο που χε φαει,δε λεει :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε ο λιονταρης εχει ξεφυγει απτα ορια του συμβατικου σεξ
ψαχνει τα περιεργα
εμετους
χεσιματα
κατουρηματα
τριχωτες γυναικες
κτλ
ειναι μορφη λεμε :rockon:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
καλησπερα παιδια....ξερει κανεις καποια ητε απο γραφειο ητε να δουλευει μονη της....να δεχετε να κανει πιπα με εμετο....?? φτυσιματα.....κτλ...βρομικο σεχ.....οποιος ξερει ας βοηθησει....οποιοι δεν τους ενδιαφερει το θεμα....να μην ασχοληθουν.

Εδω σε εχω!
Καβλωσες?  :grin:

ujas17vj9.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories