LIONTARI28
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
φιλε μου στηλε μου πριβε αν θελεις μυνημα....να σε ρωτησω πληροφοριες....ευχαριστω.
οταν στο σχολειο μαθαινατε την Α Β εσυ σιγουρα χαζευες στο παραθυρο.....ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!
ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!
γαμηθηκαμε στα γελια........οταν στο σχολειο μας ελεγαν την α β εσυ διπλα επερνες π.......απο τον παναγιωτη...τον συμαθητη σου...!!!!
οταν στο σχολειο μαθαινατε την Α Β εσυ σιγουρα χαζευες στο παραθυρο.....
Εδώ ακριβώς είναι το παράνομο της υπόθεσης. Φουκαράδες λαθρομετανάστες βάζουν. Είναι αίσχος!έχω μια απορία αδερφέ;
ωραία ολα αυτά.
μετά ποιός καθαρίζει;
γεια σου ρε λιονταρη τυπεκαλησπερα αν ξερει καποιος συναγωνιστης καποια που να κανει τετοια κολπα......ας στηλει μηνημα πριβε να βοηθησει..ευχαριστω.
γεια σου ρε λιονταρη τυπε
τυπε ο λιονταρης εχει ξεφυγει απτα ορια του συμβατικου σεξετσι ειναι τυπε,αγριες καταστασεις..αμα η γκομενα απο τις δεν αρχισει να ξερναει το μεσημεριανο που χε φαει,δε λεει
καλησπερα παιδια....ξερει κανεις καποια ητε απο γραφειο ητε να δουλευει μονη της....να δεχετε να κανει πιπα με εμετο....?? φτυσιματα.....κτλ...βρομικο σεχ.....οποιος ξερει ας βοηθησει....οποιοι δεν τους ενδιαφερει το θεμα....να μην ασχοληθουν.
τυπε τα βιντεακια που ειχε ανεβασει με τα κουραδια του τα εχει ακομα στο youtube?Στα + οτι ο Δημητρακης29 εχει αφησει ανεκτημητη κληρονομια στο αντιστοιχο Thread!
Ριξε μια ματια κυριε Λεοντα:
τυπε τα βιντεακια που ειχε ανεβασει με τα κουραδια του τα εχει ακομα στο youtube?