Νέα

extreme στοματικο....με εμετο...!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIONTARI28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
..σε πολυ κλειστο φετιχ κυκλο ισως για την χωρα μας που ζουμε σε αλλες χωρες οπως Γερμανια υπαρχουν και δημοσισευονται απο ιεροδουλες φετιχ που τα κανουν   και με φωτο , δες σχετικο θρεντ "Νυρεμβεργη και τα περιχωρα της" που εχω κανει εκει ενημερωση !!!
...δεν βρισκονται ευκολα αυτα , στην ελλαδα ισως υπαρχουν ισως θα αργησουν να ρθει αυτη η μοδα των φετιχ οπως ακριβως και με την κλινικη{κλαδος φετιχ}  που υπαρχει στην Γερμανια γινονται κλισματα και αλλα διαφορα ...! θα χεις σιγουρα αποριες , θα σε απαντησω αυριο φιλε γιατι τωρα πρεπει να φυγω !!!

καλο σας βραδυ φιλοι  :smitten:
Ειναι καθαρα θεμα νοοτροπειας και αντιλληψης
Σε μια οπισθοδρομικη χωρα οπως η ελλαδα που εκει πολλα κομπλεξ και ταμπου
θα αργησουν πολυ να εμφανιστουν ανοικτα τετοια πραγματα .....

Εδω ακομη υπαρχει ρατσισμος απεναντι σε καθε ειδους ατομα ....
Απο αμεα μεχρι ομοφυλοφιλους και απο αλλοδαπους μεχρι αθιγγανους κτλ

Σκεψου οτι ακομη υπαρχουν ατομα που αν τους πεις να κανει μια δουλεια του δρομου ο δικος τους (μοιρασμα φυλλαδιων η σκουπισμα πεζοδρομιων η ακομη να πωλουν λαχεια η μικροπραγματα)
σου απαντουν ...
- Απαπαπαπαπα τι θα πει η κοινωνια....

Απο εκει και περα καταλαβαινεις ποσο δρομο θελει ακομη σε πολλους τομεις η χωρα μας !!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειναι καθαρα θεμα νοοτροπειας και αντιλληψης
Σε μια οπισθοδρομικη χωρα οπως η ελλαδα που εκει πολλα κομπλεξ και ταμπου
θα αργησουν πολυ να εμφανιστουν ανοικτα τετοια πραγματα .....

Εδω ακομη υπαρχει ρατσισμος απεναντι σε καθε ειδους ατομα ....
Απο αμεα μεχρι ομοφυλοφιλους και απο αλλοδαπους μεχρι αθιγγανους κτλ

Σκεψου οτι ακομη υπαρχουν ατομα που αν τους πεις να κανει μια δουλεια του δρομου ο δικος τους (μοιρασμα φυλλαδιων η σκουπισμα πεζοδρομιων η ακομη να πωλουν λαχεια η μικροπραγματα)
σου απαντουν ...
- Απαπαπαπαπα τι θα πει η κοινωνια....

Απο εκει και περα καταλαβαινεις ποσο δρομο θελει ακομη σε πολλους τομεις η χωρα μας !!!!!!!

σκασε ρε τη κλαψα ΛΕΜΕ

Επισκέπτης
σωστη η Βαλερια τα βιτσια ποικιλουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο υπαρχουν πολλες κατηγοριες Βιτσιων , ο καθενας αλιως θελει αλιως καυλωνει τι να κανουμε ολα τα δακτυλα του χεριου μας δεν ειναι ιδια , ετσι και οι συναθρωποι μας !!!

κανω απλως μια παρανθεση να λυθουν οι τυχον παρεξηγησεις !!!

ΔΕΙΤΕ -->Μια λιστα Βιτσιοζων που λενε τι θελουν υπαρχουν περισσοτερα απλως αυτα τα λιγα.

Να με δέρνουν/να δέρνω
Να με δένουν/να δένω

Να φτερνίζομαι. Και γαμώ!
Να προσεύχομαι,{ο ρολος καλογριας και την γαμουσαν , γυριστηκε σε ιταλικη και γερμανικη τσοντα , γινονται και στην πραγματικοτητα !!!}
Να κατουράω/χέζω και το αντιστροφο

Να γλείφω πατούσες (που μόλις πάτησαν μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας) και το αντιστροφο απο πλευρας γυναικας !!!

Να φοράω εσώρουχα γυναικεια και το αντισροφο η γυναικα αντρικα !!!

Να φοράω ρούχα διαφορα και το αντιστροφο {να σου τα λει η γυναικα θελω να φοραω αντρικα ρουχα}

Να φοράω μπουφάν (είμαι Ινουίτ) και το αντιστροφο {να σου τα λει η γυναικα}
και πολλα αλλα...

Το δικό μου είναι πιο σπάνιο απ'όλους σας.....στην Ελλάδα τουλάχιστον :grin: :grin: :grin: :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην μου πεις τωρα εσυ οτι εχεις και bdsm γνωσεις γιατι θα καραφλιασω. :2funny:

μπορεις να χτενιστεις ελευθερα. πριν δει το σαιτ αν ρωταγες το βλακα για bdsm θα σου απαντουσε αλλη τραπεζα να σηκωσεις λεφτα μεσω ΔΙΑΣ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.616
Πόντοι
2.637
μπορεις να χτενιστεις ελευθερα. πριν δει το σαιτ αν ρωταγες το βλακα για bdsm θα σου απαντουσε αλλη τραπεζα να σηκωσεις λεφτα μεσω ΔΙΑΣ.
Ναι ρε πανυβλακα κουραμπιε
Δεν τα ξερω και ολα ..... δεν ειπα πουθενα οτι τα ξερω ολα, οσο ζω μαθαινω ομως...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα θρεντ ολο εμετο
vomit-boy01-vomit-puke-sick-smiley-emoticon-000652-large.gif

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
..σε πολυ κλειστο φετιχ κυκλο ισως για την χωρα μας που ζουμε σε αλλες χωρες οπως Γερμανια υπαρχουν και δημοσισευονται απο ιεροδουλες φετιχ που τα κανουν   και με φωτο , δες σχετικο θρεντ "Νυρεμβεργη και τα περιχωρα της" που εχω κανει εκει ενημερωση !!!
...δεν βρισκονται ευκολα αυτα , στην ελλαδα ισως υπαρχουν ισως θα αργησουν να ρθει αυτη η μοδα των φετιχ οπως ακριβως και με την κλινικη{κλαδος φετιχ}  που υπαρχει στην Γερμανια γινονται κλισματα και αλλα διαφορα ...! θα χεις σιγουρα αποριες , θα σε απαντησω αυριο φιλε γιατι τωρα πρεπει να φυγω !!!

για ελα απο μενα μαναρι μου εσυ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :lheel: :lheel: :s&m_3: :s&m_3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δηλαδη πληρωνεις την πουτανα για να σε γεμισει εμετο τυπε?

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.214
Πόντοι
3.067
νιωθω ενα ανακατεμα......οποιος θελει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
δηλαδη πληρωνεις την πουτανα για να σε γεμισει εμετο τυπε?
Καλημερα και καλο ΣΚ. εμενα με αρεσει το ξυλο   :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

Εμετο και οτι αλλο παραξενο εξτρεμ υπαρχει στο φετιχ δεν δοκιμασα ακομη ,  αν διαβασεις τα παραπανω που γραψα δεν ειναι το γουστα μου ο εμετος... ,αυτα ειναι γουστα του συναδελφου μας Λιονταρι  , απλα ενημερωσα  και τους υπολοιπους και για τον συναδελφο μας Λιονταρι που πεσαμε σε περιπτωση  :think:

OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
έλεος τι σχέση έχει το bdsm με deepthroat, gagging και Puking........  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

αυτό που ζητάς είναι λίγο extreme, αν δεις απο τις κριτικές είναι κάποια cg που αντέχουν deepthroat άγριο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις

πάντως ψιλοχλωμό το κόβω, αν βρείς κάτι πάντως ενημέρωσε
ανέφερε κάποιες που αντέχουν άγριο deepthroat, αν έχεις την καλοσύνη

OP
OP
L

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
φιλε μου....απο το γραφειο που ειναι με 80 ευρο το ραντεβου...ειναι η βραζιλιανα η ζανετ...μια κοπελα ομορφη....κοντουλα....με πολυ ωραιο σωμα....αν της το ζητησεις θα το κανει....!! φυσικα δεν θα πεις στο γραφειο θελω να μου κανει αυτο....θα της το πεις οταν ερθει...μετα απο το ιδιο γραφειο ειχα παρει αλλη μια...δεν θυμαμε ονομα...αλλα δεν ηταν σαν την ζανετ...!! λιγα πραγματα.....βασικα η ζανετ ειναι αυτο που θελεις.....!! πανω σε αυτο που θες...!! εσυ ξερεις καμια πανω σε αυτα που θελω εγω..?? στηλε μου μυνημα πριβε αν μπορεις να βοηθησεις.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ευχαριστω σε οσους απαντησαν....επιδης μερικοι φιλοι μπερδευτηκαν....ας εξηγησω λιγο στο τι ακριβως μαρεσει για να καταλαβετε φιλοι μου....καταρχην η πιπα με εμετο δεν ειναι κατι καινουργιο...υπαρχουν πολλα πορνο βιντεο....με το σχετικο θεμα...εμενα λυπων μαρεσει το βρωμικο σεχ....το βαθη εχτρεμε....στοματικο.....με σαλια....κτλ....φτυσιματα......κατουρημα.....και αγριο προκτικο σεχ.....να ειναι κυριαρχος ο αντρας....και η γυναικα υπο.....να γουσταρει να την μπουκωνεις αγρια.....βαθια μεσα στο λαρυγγη....να την φτυνεις...να κατουραει καθως την περνεις απο πισω....ακομα και να χεστη πανο της και καθως ειναι χεσμενη να την περνεις απο κολο.....!! αυτα ολα σε μερικους μπορει να φενονονται πολυ εχτρεμε....και λογικο ειναι...!!! αλλα σε οσους αρεσει αυτος ο τροπος σεχ...καταλαβενουν απολυτα τι λεω...!!! να κανεις την γυναικα....να νιωσει οτι ειναι πουτανα και βρωμικη...!! εξαλλου τα περισοτερα πορνο βιντεο....βασιζονται στο αγριο και βρομικο σεχ...!!! με σαλια...!!! σφαλιαρες....!! αγρια μπουκοματα....!!!! και γενικα εχτρεμε σεχ...!!! εχει τελιωσει το παραδωσιακο σεχ...πλεων.....εγω προσωπικα....εχω βρει καποιες απο γραφειο που τα κανουν αυτα...!!! οχι ολα οσα γφαφω παρα πανω..!!!! αλλα καποια απο αυτα...!! απλα ηθελα κατι καινουργιο....αν ξερει καποιος καποια....απο γραφειο που να κανει τετοιου ειδος φασης....!!! οποιος φιλος εχει τα ιδια γουστα....και ξερει κατι ας βοηθηση...ευχαριστω...!!

σου εχω κατιτις και μαλιστα ειναι και 3 φιλες , πανε και οι τρεις μαζι...  :s&m_1: :grouphug: :piss: :shit: :toilet:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom