FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
οντας φοιτητης
έπρεπε να γαμάς με δυό καφέδες, καπνό, φιλτράκια κ χαρτάκια...
οντας φοιτητης
υπαρχουν ολων των εθνικοτητων συναδερφοιθυμηθηκα ... καλοκαιρι του 8 η του 9 ειμαι galaxy με τρεις φιλες μια ελληνορωσσιδα μια μιξτ ολλανδεζα και μια ελληνιδα
καποια στιγμη δυο απο τα κοριτσια βγαινουν βεραντα
στο πασο εγω βλεπω τις πλησιαζει ενας μαυριδερος ... κατι τους λεει ..φευγει ... επιστρεφει τους λεει κατι ξανα και φευγουν οι φιλες μου και μπαινουν μεσα
τι εγινε ρε κοριτσια λεω ?
ο τυπος (αζερος) ηθελε να φορτωσει στο δωματιο του
του λεει η φιλη μου στα ρωσσικα μας προσβαλεις δεν παιζει κατι τετοιο
ο τυπος φευγει αλλα επιστρεφει και της λεει δινω οσο μου ζητησεις ...
ειχα μεινει μαλακας ..
δεν τους αρεσει το χιουμορ μου και η αμεσοτητα μου(να της γαμησω κατευθειαν)έπρεπε να γαμάς με δυό καφέδες, καπνό, φιλτράκια κ χαρτάκια...
υπαρχουν ολων των εθνικοτητων συναδερφοι
δεν τους αρεσει το χιουμορ μου και η αμεσοτητα μου(να της γαμησω κατευθειαν)
τσαμπα η ομορφια μου
Γιατι?
γιατι ...
γιατι το μαγαζι ηταν γεματο απο βιζιτα κι ο αζερος μαλλον .. τι να πω εψαχνε αματουρια ...
καμια σχεση βεβαια τα κοριτσια
ετσι απο περιεργεια τους ειπε ποσο?..οχι τιποτα αλλο να ξερουμε κ τι προσφερουν κ οι αλλοδαποι συναδελφοι,μη χαλανε κ τη πιατσα
ετσι απο περιεργεια τους ειπε ποσο?..οχι τιποτα αλλο να ξερουμε κ τι προσφερουν κ οι αλλοδαποι συναδελφοι,μη χαλανε κ τη πιατσα
με τοσα που πληρωσες επρεπε να κατσουν σε σεναγια να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι αν τους ειπε και ποσο
αλλα επειδη πληρωσα εγω τα ποτα και το γαμημενο το παρκινγκ ..γυριζω και τους λεω ..
κοριτσια μηπως πρεπει να το ξανασκεφτειτε ... μια χαρα ανθρωπος ηταν ... κρεας μπαινει κρεας βγαινει ...
ε .. εκει πεσανε να με φανε
με τοσα που πληρωσες επρεπε να κατσουν σε σενα
ειναι στην ταρατσα τυπε?2 στα 3 εχουν κατσει ..σε μεταγενεστερο χρονο βεβαια ...
δε βαριεσαι ...στα γενικα εξοδα τα εβαλα...
παντως τωρα δεν ξερω τι παιζει galaxy εχω να παω τουλαχιστον ενα χρονο
παροτι βρισκομαι συχνα στο χιλτον ...
ριχτε καμια ενημερωση ..!
ναι !ειναι στην ταρατσα τυπε?
ρωτησα μερη μπαρακια να παω μονος μου και το ξεφτυλισατε και λεει ο καθενας τα δικα του αντε γεια
ρωτησα μερη μπαρακια να παω μονος μου και το ξεφτυλισατε και λεει ο καθενας τα δικα του αντε γεια
Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο να προτείνεις σε κάποιον που δε γνωρίζεις τα γούστα του κάτι συγκεκριμένο..ρωτησα μερη μπαρακια να παω μονος μου και το ξεφτυλισατε και λεει ο καθενας τα δικα του αντε γεια