Επισκέπτης
θελω να βγω αλλα δεν ακολουθαει κανεις ειμαι αθηνα που μου προτεινετε να παω γ να ελπιζω σε κανενα κονε με γκομενακι? στο μετρο? σε καποιο bar? πανορμου?
θελω να βγω αλλα δεν ακολουθαει κανεις ειμαι αθηνα που μου προτεινετε να παω γ να ελπιζω σε κανενα κονε με γκομενακι? στο μετρο? σε καποιο bar? πανορμου?
μου φτιαχνεις την διαθεσηστ'αρχίδια σσσσσσσ..... ;)
στο bourdela μεγάλε, έχει αρκετές μπακούρες.... ξεκίνα τα πμθελω να βγω αλλα δεν ακολουθαει κανεις ειμαι αθηνα που μου προτεινετε να παω γ να ελπιζω σε κανενα κονε με γκομενακι? στο μετρο? σε καποιο bar? πανορμου?
κατσε ρε τυπε πως αναγνωριζεις τα cg?να εχω την λυση ετοιμη
Galaxy παιζει να φορτωσεις και κανα αγοραιο ... ακριβο βεβαια αλλα ..ακριβο σημερα φτηνο αυριο που λεν και στη μυτιληνη ...
Σωστος.μην ανυσυχεις..πριν προχωρησεις στο παρασυνθημα υποθετω θα στο ξεφουρνιζουν με τροπο απο μονες τους ..
Να υποθεσω οτι δεν βρηκες καποιο θυμα να πληρωσει?
Μια φορά έχω πάει. Ωραία αλλά ακριβά.
σε άλλο μέρος, ναι την έχω πατήσει...στο galaxy θα την καταλάβεις...
με προλαβεςδε μου λες φιλε κ τι τιμες παιζουν?τιμες που βρισκεις κ απο δω( για cg,ct) ή παιζει να σου ρθει πιο φτηνα?
με προλαβες
δε μου λες φιλε κ τι τιμες παιζουν?τιμες που βρισκεις κ απο δω( για cg,ct) ή παιζει να σου ρθει πιο φτηνα?
τυπε τα μεγαλα πνευματα συναντιονται ...
στοχεύουμε στο "τσάμπα"...γκόμενες είναι...υπάρχουν πουτάνες που δουλεύουν εκεί (ακριβές)...υπάρχουν πουτάνες που απλά καυλαντίζουν εκεί...(τσάμπα)... ;)
εγώ όταν θέλω να γαμήσω, παίρνω τηλέφωνο και έρχονται....όταν θέλω να καυλαντήσω κ μετά να γαμήσω...σκάω μύτη στα βιζιτοστέκια...
απλά διάθεση, χαμόγελο, άνεση θέλει...
γεμισαμε γαμιαδες εδω μεσα...στοχεύουμε στο "τσάμπα"...γκόμενες είναι...υπάρχουν πουτάνες που δουλεύουν εκεί (ακριβές)...υπάρχουν πουτάνες που απλά καυλαντίζουν εκεί...(τσάμπα)... ;)
εγώ όταν θέλω να γαμήσω, παίρνω τηλέφωνο και έρχονται....όταν θέλω να καυλαντήσω κ μετά να γαμήσω...σκάω μύτη στα βιζιτοστέκια...
απλά διάθεση, χαμόγελο, άνεση θέλει...
χαχαχα και μενα ,μου φαινεται το αλλο σαββατοτυπε μου εξαπτεις την περιεργεια ..μου φαινεται θα το επισκεφτω λιαν συντομως το μαγαζακι
Μια φορά έχω πάει. Ωραία αλλά ακριβά.
τυπε μου εξαπτεις την περιεργεια ..μου φαινεται θα το επισκεφτω λιαν συντομως το μαγαζακι
γεμισαμε γαμιαδες εδω μεσα...
σιγα θα ξεγοφιαστειτε...