Νέα

Έξοδος μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 322
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επίσης αυτό να σε κοιτάνε περίεργα δεν το καταλαβαίνω..το περίεργο είναι να βλέπεις 2 άτομα μαζί πχ ζευγάρι ή φίλους που κάθονται χωρίς να ανταλάσσουν λέξη όλο το βράδυ!

τύπε προσωπικά, αν και είχα και έχω πολλούς φίλους και γνωστούς, μου αρέσει να βγαίνω μόνος, αλλά στο Ελλαδιστάν ακόμα και αυτό θεωρείται μεμτό καθότι είσαι περίεργος στα μάτια των hyperκομπλεξικών Ελλήνων που θεωρούν must και επιτυχία, το αυτονόητο, το να έχεις δλδ φίλους
Σε πόλη του εξωτερικού έβγαινα μια βδομάδα μόνος και πολύς κόσμος ήταν μόνος του, ειδικά την ημέρα, πολλές κοπέλες άραζαν στα καφέ διάβαζαν βιβλία, είχαν λαπτοπ, κλπ
τη νύχτα δε ο κόσμος χόρευε και δεν ασχολούνταν με το διπλανό...

Επισκέπτης
Επίσης καλή φάση και το μπαρ σε μπουζουκσίδικο...
και φυσικά το στριπτιτζάδικο, αλλά είπες ότι θές να κάνεις καμάκι οπότε απορρίπτεται καθότι εκεί θα τρως καμάκι και μάλιστα ανελέητο...

ελπίζω να βοήθησα, καλά να περάσεις...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Επίσης καλή φάση και το μπαρ σε μπουζουκσίδικο...
και φυσικά το στριπτιτζάδικο, αλλά είπες ότι θές να κάνεις καμάκι οπότε απορρίπτεται καθότι εκεί θα τρως καμάκι και μάλιστα ανελέητο...

ελπίζω να βοήθησα, καλά να περάσεις...

στα μπουζουκια το καμακι πεθανε...κατευθειαν στις βιζιτες...εδω και χρονια...για να μη χανουμε χρονο..(δλδ λεφτα).

στριπτιζαδικο ? αστειο ηταν αυτο...και δεν το σχολιαζω παραπάνω.... :grin:

Επισκέπτης
στα μπουζουκια το καμακι πεθανε...κατευθειαν στις βιζιτες...εδω και χρονια...για να μη χανουμε χρονο..(δλδ λεφτα).

στριπτιζαδικο ? αστειο ηταν αυτο...και δεν το σχολιαζω παραπάνω.... :grin:

γιατί τύπε; είναι μια καλή περίπτωση για να περάσει ένας μοναχικός ανήρ μια ωραία βραδιά παίρνοντας μάτι και πίνοντας το ποτάκι του.
έχεις αντίθετη άποψη;
φυσικά θα ήταν ακόμα καλύτερα να μπορούσες με μία απλή δήλωση ότι δεν επιθυμείς παρέα, να γλυτώσεις τις ανά δίλεπτο επιδρομές των κοριτσιών...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
τύπε προσωπικά, αν και είχα και έχω πολλούς φίλους και γνωστούς, μου αρέσει να βγαίνω μόνος, αλλά στο Ελλαδιστάν ακόμα και αυτό θεωρείται μεμτό καθότι είσαι περίεργος στα μάτια των hyperκομπλεξικών Ελλήνων που θεωρούν must και επιτυχία, το αυτονόητο, το να έχεις δλδ φίλους
Σε πόλη του εξωτερικού έβγαινα μια βδομάδα μόνος και πολύς κόσμος ήταν μόνος του, ειδικά την ημέρα, πολλές κοπέλες άραζαν στα καφέ διάβαζαν βιβλία, είχαν λαπτοπ, κλπ
τη νύχτα δε ο κόσμος χόρευε και δεν ασχολούνταν με το διπλανό...

αυτο ισχυει
εχει τυχει να βγω αρκετες φορες μονος στο εξωτερικο και αλλοτε εβρισκα παρεα αλλοτε οχι  ..αλλα ουδεις στραβωνε επειδη ημουν μονος

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατί τύπε; είναι μια καλή περίπτωση για να περάσει ένας μοναχικός ανήρ μια ωραία βραδιά παίρνοντας μάτι και πίνοντας το ποτάκι του.
έχεις αντίθετη άποψη;
φυσικά θα ήταν ακόμα καλύτερα να μπορούσες με μία απλή δήλωση ότι δεν επιθυμείς παρέα, να γλυτώσεις τις ανά δίλεπτο επιδρομές των κοριτσιών...

το μόνο που μπορείς να θέλεις σε στριπτιζάδικο..τον τελευταιο 1.5 χρονο...είναι να θες να φυγεις στο 10'..

βέβαια υπάρχουν κ βραδιες που λάμπει κάποιο αστέρι...αλλά σπανίζουν...

*δεν ξέρω απο ποτε εχεις να πας σε στριπ...παντως επιδρομες ακομη κ τις καθημερινες που τα μαγαζια ζητημα αν εχουν 50 πελατες ολο το βραδυ...δεν θα δεις...

Επισκέπτης
το μόνο που μπορείς να θέλεις σε στριπτιζάδικο..τον τελευταιο 1.5 χρονο...είναι να θες να φυγεις στο 10'..

βέβαια υπάρχουν κ βραδιες που λάμπει κάποιο αστέρι...αλλά σπανίζουν...

*δεν ξέρω απο ποτε εχεις να πας σε στριπ...παντως επιδρομες ακομη κ τις καθημερινες που τα μαγαζια ζητημα αν εχουν 50 πελατες ολο το βραδυ...δεν θα δεις...

τύπε άμα σου πω ότι ο μόνος λόγος που δεν πάω σε στριπ, είναι ότι τα κορίτσια ορμάν ασταμάτητα παρότι τους έχεις κάνει σαφές ότι δε θες παρέα
τόσο παράξενο είναι να πας σ ένα στριπ να πιεις 2 ποτάκια για ν αλλάξεις παραστάσεις και να πάρεις λίγο μάτι το show; δεν το καταλαβαίνουν αυτό απ τα μαγαζιά;
Σου λέω άμα υπήρχε τρόπος να λεω στην πρώτη κοπέλα ότι δε θέλω παρέα για σήμερα και να μην ξαναρχόταν καμία, θα τους είχα αφήσει μέχρι τώρα πάνω από 1000 ευρώ περισσότερα σε σκέτα ποτά...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τύπε άμα σου πω ότι ο μόνος λόγος που δεν πάω σε στριπ, είναι ότι τα κορίτσια ορμάν ασταμάτητα παρότι τους έχεις κάνει σαφές ότι δε θες παρέα
τόσο παράξενο είναι να πας σ ένα στριπ να πιεις 2 ποτάκια για ν αλλάξεις παραστάσεις και να πάρεις λίγο μάτι το show; δεν το καταλαβαίνουν αυτό απ τα μαγαζιά;
Σου λέω άμα υπήρχε τρόπος να λεω στην πρώτη κοπέλα ότι δε θέλω παρέα για σήμερα και να μην ξαναρχόταν καμία, θα τους είχα αφήσει μέχρι τώρα πάνω από 1000 ευρώ περισσότερα σε σκέτα ποτά...

τι να σου πω...ίσως φταίει που δεν είμαι ωραίος...ίσως φταίει που είμαι μικρός...και δεν με πλησιάζουν...

δε γαμείσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....

Επισκέπτης
τι να σου πω...ίσως φταίει που δεν είμαι ωραίος...ίσως φταίει που είμαι μικρός...και δεν με πλησιάζουν...

δε γαμείσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....

Δε νομίζω να είναι θέμα εμφάνισης, μάλλον πολιτική μαγαζιού είναι

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Απειρες φορες θελω να βγω μονος μου γιατι οι γνωστοι που εχω ειναι γτπ...καμακι μηδεν,αντιληψεις γτπ,κομπεξ πολλα κ βγαινουν μονο για κουτσομπολιο κ ποζεριλικι....

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Απειρες φορες θελω να βγω μονος μου γιατι οι γνωστοι που εχω ειναι γτπ...καμακι μηδεν,αντιληψεις γτπ,κομπεξ πολλα κ βγαινουν μονο για κουτσομπολιο κ ποζεριλικι....

αδερφέ,

1.άλλαξε γνωστούς... :sunglasses:
2.μην θέλεις μόνο να βγαίνεις μόνος σου...να το πράττεις κιόλας... :rockon:

Επισκέπτης
μικρόσ.  :grin:

τι να σου πω...ισως ξέρεις καλύτερα...

τύπε όπως όλοι στο πρώην Ελλαδιστάν και μελλοντικό Ελλαδούχτεν, κοιτάν να τ αρπάξουν σήμερα, αδιαφορώντας για το αύριο, λες και θα κλείσει το πρωι το μαγαζί
Οι συγκεκριμένοι ξεχνάν ότι αν φερόταν πιο έξυπνα θα τραβούσαν πολύ κόσμο που έχει βαρεθεί τα κλασσικά μπαράκια με τις ελλεηνίδες, και θέλει να πιει 2 ποτά και να χαλαρώσει σ έναν άλλο χώρο
Και πίστεψέ με έχει σημασία αυτό που λέω.
Τ αρχίδια του πελάτη πρήζονται πολύ πιο εύκολα απ ότι νομίζουν...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τύπε όπως όλοι στο πρώην Ελλαδιστάν και μελλοντικό Ελλαδούχτεν, κοιτάν να τ αρπάξουν σήμερα, αδιαφορώντας για το αύριο, λες και θα κλείσει το πρωι το μαγαζί
Οι συγκεκριμένοι ξεχνάν ότι αν φερόταν πιο έξυπνα θα τραβούσαν πολύ κόσμο που έχει βαρεθεί τα κλασσικά μπαράκια με τις ελλεηνίδες, και θέλει να πιει 2 ποτά και να χαλαρώσει σ έναν άλλο χώρο
Και πίστεψέ με έχει σημασία αυτό που λέω.
Τ αρχίδια του πελάτη πρήζονται πολύ πιο εύκολα απ ότι νομίζουν...

συμφωνώ απόλυτα...και δεν είναι μόνο για τα στριπ... ;)

Επισκέπτης

τύπε βγαίνε άφοβα μόνος έχοντας στο νου σου το παρακάτω πάνσοφο ρητό:
"Καλός φίλος δεν είναι αυτός που είναι πάντα δίπλα σου, αλλά αυτός που ξέρει πότε να σε αφήνει στην ησυχία σου"
:rockon:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
αδερφέ,

1.άλλαξε γνωστούς... :sunglasses:
2.μην θέλεις μόνο να βγαίνεις μόνος σου...να το πράττεις κιόλας... :rockon:

ΤΟ πρωτο το εχω κανει ηδη

για το δευτερο δεν εχω κ πολυ χρημα

αλλα οποτε βγαινω εχει φαση κ γελιο

το θεμα ειναι να βγαινεις να πειραζεις γκομενες να φλερταρεις να λες καμια μλκια να περνα η ωρα...

αν εισαι αυθεντικος τυπος κ οχι κανας κουασιμοδος γαμας

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
τύπε βγαίνε άφοβα μόνος έχοντας στο νου σου το παρακάτω πάνσοφο ρητό:
"Καλός φίλος δεν είναι αυτός που είναι πάντα δίπλα σου, αλλά αυτός που ξέρει πότε να σε αφήνει στην ησυχία σου"
:rockon:

Δεν εχω φιλους αδερφε μ

Σπανιζουν αυτοι ειδικα στις μερες μας κ ετσι οπως εχουμε γινει...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΤΟ πρωτο το εχω κανει ηδη

για το δευτερο δεν εχω κ πολυ χρημα

αλλα οποτε βγαινω εχει φαση κ γελιο

το θεμα ειναι να βγαινεις να πειραζεις γκομενες να φλερταρεις να λες καμια μλκια να περνα η ωρα...

αν εισαι αυθεντικος τυπος κ οχι κανας κουασιμοδος γαμας

δεν χρειάζεται πολύ χρήμα...απλά διάθεση κ χαμόγελο απ'το σπίτι...

μπορείς να βγεις κ για τρέξιμο..αμα έχεις διάθεση...κι αν σου αρέσει...για παράδειγμα...

και κουασιμόδος να είσαι γαμάς, προσωπική εμπειρία..

:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom