Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δικό μας κορίτσι η Κατερίνα (αν και τσατίστηκε που την προϋγούμενη φορά διάλεξα την Αννούλα - Θα ακολουθήσει κριτική στο μέλλον διότι πέρασα σουπερ) οπότε οκ... Το έκανα επειδή τα ερωτήματα σου τα έθεσες δημόσια, οπότε δημόσια σου εξέφρασα και την απορία μου......

ΟΚ καλή συνέχεια!

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Η Μάγια την έκανε. Πολύ μεγάλη επαγγελματική κινητικότητα  :fuck1:. Πήρα την Άννα. Λιθουανή παρουσιάζεται, αλλά δεν πείθει. Μάλλον γειτόνισα από βορραν μεριά είναι. Αρκετά ευγενική, λίγα τα ελληνικά της, καταλαβαίνει τα πολύ βασικά με δυσκολία που σου προξενεί εκνευρισμό. Από μασάζ δεν έχει ιδέα μάλλον πασάλειμα κάνει. Όσο για τα υπόλοιπα πολύ μέτρια. :cum: Δεν παίρνει καμμιά πρωτοβουλία, δεν εμπνέει καύλα, δεν μιλάει ενώ αναστενάζει ψεύτικα έως ηλίθια. Το μόνο  που προσφέρει είναι η μικρή της ηλικία που μάλλον αρνητικό είναι στην προκειμένη περίπτωση.  Τζάμπα πήγαν τα 60. Ούτε για 20 δεν ήταν η κορασίδα. Ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω. Θέλει εκπαίδευση η μικρή. :pipa1:

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο ίδρυμα. Η Μάγια την έκανε. Πολύ μεγάλη επαγγελματική κινητικότητα  :fuck1:. Πήρα την Άννα. Λιθουανή παρουσιάζεται, αλλά δεν πείθει. Μάλλον γειτόνισα από βορραν μεριά είναι. Αρκετά ευγενική, λίγα τα ελληνικά της, καταλαβαίνει τα πολύ βασικά με δυσκολία που σου προξενεί εκνευρισμό. Από μασάζ δεν έχει ιδέα μάλλον πασάλειμα κάνει. Όσο για τα υπόλοιπα πολύ μέτρια. :cum: Δεν παίρνει καμμιά πρωτοβουλία, δεν εμπνέει καύλα, δεν μιλάει ενώ αναστενάζει ψεύτικα έως ηλίθια. Το μόνο  που προσφέρει είναι η μικρή της ηλικία που μάλλον αρνητικό είναι στην προκειμένη περίπτωση.  Τζάμπα πήγαν τα 60. Ούτε για 20 δεν ήταν η κορασίδα. Ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω. Θέλει εκπαίδευση η μικρή. :pipa1:
πηρες αννα φιλε οχι αννουλα?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
πηρες αννα φιλε οχι αννουλα?

Με την Αννούλα εγώ πέρασα καύλα πάντως,, pse + gfe με τις σωστές δόσεις, μετά απο καθοδήγηση βάβαια... Θα γράψω συνολική κριτική μόλις την ξαναπάρω διότι πέρασα τόσο καλά που θέλω να δω αν ήταν τυχαίο ή στανταράκι... 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημερα η κατερινα στελα λιζα ανα τζενι ανουλα σας περιμενουμε μετα τον καφε με τι βολτα για ενα ομορφο μασαζ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
καταδρομοκικη εχτες το απογευμα και επισκεψη για πρωτη φορα στο ιδρυμα..παρουσες οσες αναφερονται πλην Κατερινας,που ηταν απασχολημενη...
Τετοια μπαζοθυελλα δεν εχω ξαναδει...ουτε να με πληρωνουν...ρε που τα σκατε ρε.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tony_

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα μεχρι τι ωρα ειστε σημερα ανοιχτα;

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
καταδρομοκικη εχτες το απογευμα και επισκεψη για πρωτη φορα στο ιδρυμα..παρουσες οσες αναφερονται πλην Κατερινας,που ηταν απασχολημενη...
Τετοια μπαζοθυελλα δεν εχω ξαναδει...ουτε να με πληρωνουν...ρε που τα σκατε ρε.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κ τα πιο ωραια που ειναι?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αν δεν εχει,καλυτερα να τα φαω στραγαλια :grin:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
αυτεσ κανουν καλα γαμησια τυπε :fuck1: :pipa2: :2on1: :pipa1: τι ψαχνεισ τα μοντελακια ειναι ξεπετα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
ειμασται σημερα μεχρι  19 00 το απογευμα :-* :-* :-* :-* :-*

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ενα καλο ας πουμε,ειναι η Ελενη απο στουρναρη 63....

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
εγω το ειπα..γιατι αννα κ ινα εμφανισιακα ειναι αρκετα καλες (δεν εχω περασει μαζι τους)
την ελενη δεν την ξερω, ισως να ειναι αρκετα καλη
αλλα οτι παιρνω στο εδω καταστημα με 80, το παιρνω στη Στουρναρη με 120 κ με χαμηλοτερης ποιοτητας χωρου-καθαριοτητας-εξυπηρετησης

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
εγω το ειπα..γιατι αννα κ ινα εμφανισιακα ειναι αρκετα καλες (δεν εχω περασει μαζι τους)
την ελενη δεν την ξερω, ισως να ειναι αρκετα καλη
αλλα οτι παιρνω στο εδω καταστημα με 80, το παιρνω στη Στουρναρη με 120 κ με χαμηλοτερης ποιοτητας χωρου-καθαριοτητας-εξυπηρετησης
:think:
80? 60 είναι..
Και η Αννούλα είναι ωραία...  :rockon:

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
:think:
80? 60 είναι..
Και η Αννούλα είναι ωραία...  :rockon:

την αννουλα (την μελαχρινη απο ρουμανια) την εχω παρει, την αννα που ειναι πιο μικρη κ πιο ωραια οχι
η αννουλα χανει λιγο σε ομορφια αλλα σε αποζημιωνει με της υπηρεσιες της
80 ευρω για μια ωρα ή/κ δευτερη εκτονωση

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ετσι ακριβως.......60 ειναι η ταριφα...εκτος αν μιλας για κατι εξτρα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
την αννουλα (την μελαχρινη απο ρουμανια) την εχω παρει, την αννα που ειναι πιο μικρη κ πιο ωραια οχι
η αννουλα χανει λιγο σε ομορφια αλλα σε αποζημιωνει με της υπηρεσιες της
80 ευρω για μια ωρα ή/κ δευτερη εκτονωση

Ας το καλό.. Κ εγώ δεν το λεγα μήπως και εκθέσω καταστάσεις.. Δεν ήξερα ότι είναι στανταράσκι έξτρα!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η Αννούλα είναι  μεγάλη καύλα..gfe+pse..Θετική αύρα και ενέργεια το λιοντάρι...Θα περάσω λίαν συντόμως ...

jasonath

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα απο το συγκεκριμένο μέρος, πρώτη φορά, και μπορώ να πω οτι ήταν υπέροχα.

Όλα τα κορίτσια είχαν την δικιά τους ομορφιά και ήταν απο τις λίγες φορές που δυσκολεύτηκα να επιλέξω.

Η Λίζα ήταν υπέροχη, γλυκιά, θερμή, ευγενική, όπως και η Κατερίνα που με υποδέχτηκε.

Ευχαριστώ κορίτσια.

Σίγουρα θα ξανάρθω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom