Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλιμερα πεδια σημερα ειμαστε πολες κατερινα στελα ανα ανουλα λιζα τζενι μαγια με μαρια.
πηγα σημερα(για πρωτη φορα) απο το μαγαζι για να κανω το δωρακι ,που ειχα αναφερει λιγεσ μερεσ νωριτερα(ντουετο), στον εαυτο μου.
................................................................................
συνολικο κοστοσ 100 € ...
Πολύ δειλά ρωτάω την Κατερίνα αν με πέρνει να κάνω και με τις δύο. Με ξάφνιασε η απάντηση. Βεβαίως. Λέω πόσο και μου λέει 120 ευρώ.
................................................................................
Μόνο μελανό σημείο ότι τώρα που διάβασα την κριτική του "sport200" μου φαίνεται ότι δεν έκανα καλή συμφωνία στην τιμή.
Ο επαγγελματισμός στην παροχή υπηρεσιών, δεν τελειώνει μόνο στο αυτό καθ' αυτό επίπεδο των υπηρεσιών, αλλά και στη σταθερή τιμή, ανεξαρτήτως πελάτη......, τι λέτε επ' αυτού κορίτσια?
Συνοπτικός οδηγός επιβίωσης..
...
Κατερίνα : Ανήκω στο κλαμπ των απορημένων, τι στο διάολο της βρίσκεται..
...
Η εκτός των βασικών διαπραγμάτευση έχει να κάνει με την κάθε κορασίδα, πόσο έχει δουλέψει την ημέρα, τι ανάγκες έχει και διάφορα τέτοια. Η δική μου εκτίμηση τι σημασία έχει. Όλοι έχουμε δώσει παραπάνω χρήματα τα οποία μετανειώσαμε όταν βγήκαμε στο δρόμο όπως επίσης και το αντίθετο.
το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μαζεψεις ποτε λεφταα
Κατόπιν αυτού Κατερίνα δικαιούμε ένα μασάζ δώρο. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Καλημέρα σας. Είμαι η Μάγια.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα δεν συνεργάζομαι με το μαγαζί στην Ιουλιανού 51-53.
Θα τα πούμε πάλι. Δεν χανόμαστε
Φιλάκια
καλιμερα κιρια κατινα!!!!!!!!!!!!Καλημερα σε ολους σημερα ειμαστε οκτο κοπελες κατερινα στελα λιζα ανουλα ανα τζενι τζουλια κε μαρια
ισε πολι εβγενικο γινεκακι κιρια κατερινα κε πρεπι να ισε πολι ομορφι!!!Ευχαριστο πολι φιλε κοτομπιφτεκος για το καλο λογο σου αλα σινεχιζω να με λενε κατερινα κε ας εφιγε μια κοπελα απο το μαγαζι
ισε πολι εβγενικο γινεκακι κιρια κατερινα κε πρεπι να ισε πολι ομορφι!!!
ορεα θα τισ το πο δεν το ικσεραΌμορφη και αισθησιακή. :-*