n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.739
- Πόντοι
- 46.232
απο την έμυ για τους αγρότες.....
κατερινα,καμια απο τις παραπανω εχει προσοντα καλα....?Καλιμερα σε ολους σας σημερα ιμαστε εξι κοπελες κατερινα λιζα ανουλα μαγια τζενη κε μαρια. Εφκερια να χασουμε τα κιλα του πασχα
Πόσες εκτονώσεις έχει στην μια ώρα;
Μία;
δεν ξέρω για τον χαρακτήρα της...αλλά πραγματικά είναι πολύ χάλια μιλφ.....βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....
τι βρισκετε σ αυτην την κατερινα??? εκτος οτι εχει κυτταριτιδα καργα ειναι κ γαμησε ταχαρακτηρας
τωρα θυμηθηκα ακομη δεν ειναι ολοκληρωμενη.μην ξεχνιέσαι περιμένουμε ενημέρωση ;)
παντα τετοια φιλε μου. στο αγαπημενο μου δωματιο πηγεs. ακου τον χωρεσε η ντουζιερα. ενταξει και συ μην γινεσαι υπερβολικοs. αφου ελαχιστοτατοι, μετρημενοι στα δαχτυλα του ενοs χεριου, ειναι πωs να το πω , λιγο πιο .......... καταλαβαινειs ( και οι οποιοι δεν χωρανε ) .
θα σας εξηγησω αλλη φοραα παντως η συγκεκριμενη ειναι για τον πουτσοτι εννοεισ γαμησε τα χαρακτηρασ???
τι βρισκετε σ αυτην την κατερινα??? εκτος οτι εχει κυτταριτιδα καργα ειναι κ γαμησε ταχαρακτηρας
....Πληροφοριακα η μαρια ειναι η πρωην γιασμιν,που εργαζοταν στο στουντιο φυλης 104......οσοι την θυμουνται ειναι αρκετα φορτωμενηΚαλημερα κε ας βρεχει Σημερα ειμαστε κατερινα ανα λιζα ανουλα τζενι μαρια να ισαστε ολοι καλα
τελια το μαγαζι ινε το [size=30pt]καλιτερο[/size]!!!!!!!!!!Ειναι μαζι μας κε μια κοπελα εληνιδα με ονομα στελα
κανε και μια περιγραφη ρε κατερινα...αφου γραφεις που γραφεις.....Ειναι μαζι μας κε μια κοπελα εληνιδα με ονομα στελα
βιζαρεσ να εχι σα πεπονια θα ινε τελια!!!!!!κανε και μια περιγραφη ρε κατερινα...αφου γραφεις που γραφεις.....
....Πληροφοριακα η μαρια ειναι η πρωην γιασμιν, που εργαζοταν στο στουντιο φυλης 104......οσοι την θυμουνται ειναι αρκετα φορτωμενη