Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνώ φίλε agiana μένει όμως να αποφασιστεί και από τους αρμοδίους αν θα έχουμε μείωση τιμών ή όχι.

Πάντως προσωπικά πιστευω ότι το 40 € μπορεί να αποτελέσει ενα καλό οικονομικό κριτήριο, όπως πχ και η δημιουργία προγραμματων π΄χ΄λέω δύο κοπέλες 80 € και τα λοιπά

ε δεν θα κάνουμε και τους μανατζερς

ορεξη να υπάρχει και τα άλλα έρχονται

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα πεδια σιμερα ιμαστε κατερινα αννα ινα τζενι ανουλα μαγια η  μισελ ειναι κενουρια κοπελα :-* :-* :-* :-* 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
συμφωνώ φίλε agiana μένει όμως να αποφασιστεί και από τους αρμοδίους αν θα έχουμε μείωση τιμών ή όχι.

Πάντως προσωπικά πιστευω ότι το 40 € μπορεί να αποτελέσει ενα καλό οικονομικό κριτήριο, όπως πχ και η δημιουργία προγραμματων π΄χ΄λέω δύο κοπέλες 80 € και τα λοιπά

ε δεν θα κάνουμε και τους μανατζερς

ορεξη να υπάρχει και τα άλλα έρχονται

Όρεξη, πρέπει να υπάρχει απ΄'όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Άρα, πρέπει να μειωθεί και το δωράκι των μαγαζιών (ξέρεις που...), και οι απαιτήσεις των κορασίδων, και η προμήθεια του μαγαζιού (αν και αυτό, νομίζω ότι έχει ήδη μειωθεί όπου η χρέωση είναι 60 ευραίοι).

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φίλε agiana για την τζένη και την μισελ έχεις άποψη ιδίαν ή έχεις ακούσει τίποτα.

ευχαριστω αν θέλεις στείλε ένα π.μ.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα πεδια σιμερα ιμαστε κατερινα αννα ινα μαγια ανουλα τζενι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
αννουλα καλη
χανει σε ομορφια, κερδιζει στον αγωνα κ ,πιο λιγο, στο μασαζ

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
αλιμερα παιδια σιμερα ειναι η κατερινα ινα τζενι αννα μισελ μαγια αλουλα  :-* :-* :-*

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί σήμερα,αρκετά ζεστός και minimal χωρος με χρώματα και δροσερές φατσούλες.Αφου παρέλασαν οι κοπέλες καρφωθηκα σε ένα μινιόν με υποσχόμενο βλέμμα,φορούσε μαύρο κολλάν όπου διαγράφονταν οι πολύ σωστές αναλογίες.Λεπτή μεσούλα και μαύρο μακρύ μαλλι,βλέμμα σπινθηροβόλο και έκφυλο...,Άννα με ζέμπρα πορνογοβάκια.Χωρίς να το πολυσκεφτώ ζητάω μια ώρα με 2 εκτονώσεις,80 το πακέτο,στα του αγώνα αρκετά καλα στοιχεία με ακά και ενα γλυφομουνάκι παιχνιδιάρικο,το πρώτο ημίχρονο έλαβε τέλος μετά απο 35λεπτα,μαζί για μπανάκι και 2ος γύρος..Καλό και δυνατό δυναμιτάκι το μωρό :rockon:...θα ξανατιμηθεί..Το track αφιερωμένο

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί σήμερα,αρκετά ζεστός και minimal χωρος με χρώματα και δροσερές φατσούλες.Αφου παρέλασαν οι κοπέλες καρφωθηκα σε ένα μινιόν με υποσχόμενο βλέμμα,φορούσε μαύρο κολλάν όπου διαγράφονταν οι πολύ σωστές αναλογίες.Λεπτή μεσούλα και μαύρο μακρύ μαλλι,βλέμμα σπινθηροβόλο και έκφυλο...,Άννα με ζέμπρα πορνογοβάκια.Χωρίς να το πολυσκεφτώ ζητάω μια ώρα με 2 εκτονώσεις,80 το πακέτο,στα του αγώνα αρκετά καλα στοιχεία με ακά και ενα γλυφομουνάκι παιχνιδιάρικο,το πρώτο ημίχρονο έλαβε τέλος μετά απο 35λεπτα,μαζί για μπανάκι και 2ος γύρος..Καλό και δυνατό δυναμιτάκι το μωρό :rockon:...θα ξανατιμηθεί..Το track αφιερωμένο

και γαμω τα τεστ ντραιβ εχει και μουσικο χαλι μπραβο αντε καλο αυτο να βαζουμε και απο ενα κομματακι
μαζι με την κριτικη μας!!!

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα πεδια  σιμερα ιμαστε η κατερινα λιζα αννα ινα τζενι μαγια μισελ αννουλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Κε σιμερα τιν καλιμερα μας. Ειμαστε εδω κε σας περιμενουμε αννα  αννουλα  κατερινα. Μαγια  λιζα  τζενι  μισελ.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη Δευτέρα μεσημέρι. Πόρτα η Μάγια. Παρέλασαν δύο Άννες, Λίζα και Ίνα όλες κάτω των 30 χρονών. Επίσης δύο μιλφ Μισέλ και Τζένη. Δεν είδα την Κατερίνα διότι ήταν σε συνεδρία.
Επέλεξα την Λίζα. Ήρθε στο δωμάτιο με συνοδεία κόκα κόλας.
Η Λίζα είναι 1,60 περίπου με ωραίο θυληκό και καλοσχηματισμένο σωματάκι, μελαχροινή με σπαστά μαλλιά ωραία χείλη, στήθος δυάρι στο ύψος του με ωραία σκούρα ρώγα. Καταπληκτικό κωλαράκι σφικτό αλλά όχι διαθέσιμο. Δυστυχώς.
Με ρώτησε αν θέλω μασάζ και της είπα΄να κάνει ότι νομίζει για την χαλάρωσή μου. Πράγματι προσπάθησε κανένα τέταρτο και μετά που γύρισα γδύθηκε τελείως και ξάπλωσε επάνω μου (πλεονέκτημα το μικρό βάρος) και άρχισε κάτι δρομολόγια από γλωσσόφιλα έως τις μπάλες. Μετά από λίγο επικεντρώθηκε στο επίμαχο σημείο όπου μετά βίας κρατήθηκα. Μεταφορά στον καναπέ με σφυροκόπημα στα τέσσερα και τέλος στα όμορφα βυζάκια της. 60 ευρώ που πιάνουν τόπο το κόστος. Άψογα τα Ελληνικά της και ικανή να συζητήσεις μαζί της γενικά περί του σεξ, κάτι που με έκανε να αισθανθώ πιό οικία μαζί της. 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
να εχετε μια ομορφι μερα  σιμερα  :-* :-* σιμερα ειναι η κατερινα λιζα μαγια αννα τζενι αννουλα πολα  φιλακια    :-* :-* :-* :-* :-* :-*

EASTmasage

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προψες το μεσημέρι επίσκεψη στα κορίτσια. Στην πόρτα η Μαγια που έχω ξανακάνη παλιά μαζί της και ήταν εκεί επήσης η κατερινα, η μισελ, η λιζα, η τζενι, και η αννουλα που δεν μου έκανε και τόση εντήποση. Οχι τόσο πολή όπως γράφουν εδω μέσα.  Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε κλίκ τα μαλιά της Μάγιας που εχουν μακρίνη μέχρι την μέση της. Οταν τη ρώτισα αν μπορεί να μου κάνει και μασάζ με τα μαλιά της στο σόμα μου μου απάντισε οτι ενοήτε και έτσι μπήκα μέσα στο δομάτιο. Μετά το ντουζάκι ήρθε μέσα χαλαρά καλό τριψιματάκι ενό κουβεντιάζαμε και σινέχισε με το ανατριχιαστικό σίρσιμο των ξανθών μαλιών της πρότα στην πλάτη μου και τα πόδια και μετά με πολή ζεστασιά περνούσε και με τη γλωσίτσα της την σπονδιλική μου στήλη μαζί με τα μαλιά και φιλάκια σε όλο το σώμα. Τόσο καλά σινέχισε και όταν γίρισα ανάσκελα και περνούσε τα μαλιά της από τα πόδια μέχρι επάνο ενό μου ήταν ήδη όρθιος.  Σινέχισε με απαλή αλλά ζεστή ακαπίπα όσπου δεν μπορούσα να περιμένο άλλο και της ζήτησα νά κάτσει από πάνο. Αργά στην αρχή και μετά φουντόσαμε για τα καλά όσπου ήρθε το τέλος. Όλη η φάση ήταν παραπάνο από 45 λεπτά αλλά ήταν ήσηχα ,  δεν χτήπησε κανένα κουδούνι και δεν ήταν καμιά κοπέλα στο σαλόνι γιατί το δομάτιο ήταν ακριβός δίπλα και ήταν όλα ήσηχα. Πρίν φίγη έκανε και εκήνη ντουζάκι. Με 60 εβρέους πολή όμορφη και χαλαρή φάση δεν με χάλασε καθόλου κάτι μικροατέλιες στην εμφάνιση της Μάγιας αλλά γουστάρο την λεπτή σιλουέτα της , ούτε οτι δεν είναι πια πιστιρίκα. Τα βρίσκουμε και σηνενοούμαστε και ας πάνε στο κολονάκι να τα σκορπάνε οι αγαπούλιδες άδικα και να χαλάν την πιάτσα.  

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλο  μισιμερι παιδια σιμερα ειναι η κατερινα λιζα μαγια αννουλα μαρια αννα τζενι  :-* :-* :-* :-* :-*

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα παιδια    σιμερα ειναι μια ομορφι μερα  σασ ευχομαστε να εχετε καλλο πασχα να περνατε καλλα  :-* :-* :-* σιμερα ειναι η κατερινα λιζα μαγια αννουλα τζενι αννα μαρια

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
ναι ημαστε 10:30 το προι εοσ 19:00 το βραδι

Stories

Νέο!

Stories