Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλινηχτα :-*
καλινηχτα :-*
Γιατι αν ειναι πονηρεμενα θα σε χαλασει!!!Όνειρα γλυκά.... και απονήρευτα! ;) :-*
Γιατι αν ειναι πονηρεμενα θα σε χαλασει!!!
Απο μερους σου η απο το μερος των κοριτσιων που δουλευουν τα θελεις φρεσκα????Λεμε τωρα!!!Όχι ιδιαίτερα, αλλά τα προτιμώ να είναι φρέσκα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στον οίκο χαλάρωσης.
Απο μερους σου η απο το μερος των κοριτσιων που δουλευουν τα θελεις φρεσκα????Λεμε τωρα!!!
Κ Α Τ Α Λ Α Β Α !!!!!0 Από των κοριτσιών, αγαπητέ!
Από δικής μου μεριάς, είναι πάντα φρέσκα (και υγρά) :-*
αυτο δεν αναιρει το οτι μας γραφεις στα παλια σου παπουτσια,οταν ρωταμε κατι με π.μ...η κανω λαθος?παρακαλεσα ενα φιλο να με βοηθησει για να μη σας βγαλω τα ματια οπως λετε μερικοι με την ορθογραφια μου. (με τους τονους ομως δεν τα καταφερνω)
δεν εχω αγενεια για σας, ισα ισα σας ευχαριστω που ερχεστε στο μαγαζι και νομιζω οτι τις πιο πολλες φορες δινουμε τον καλιτερο εαυτο μας τιμοντας τα χρηματα σας που βγαινουν με πολυ κοπο. το οτι σας υπολογιζω φαινετε απο τη συμετοχη μου στο σαιτ για να ξερετε ποιες κοπελες ειναι καθε μερα και να μην κανετε ασκοπα κοπο να περνατε. απο σας θελω να καταλαβετε οτι δεν ειναι σωστο να γραφω εγω για τις κοπελες. αυτο ειναι δικη σας δουλεια. οσο για την κασετα καταλαβαινετε οτι δεν ξερω να γραφω στη γλωσα σας καλα. με ολη μου την αγαπη και το σεβασμο σε σας. καληνυχτα
Ρε φιλε η κοπελα δυσκολευται να γραφει.Δε ξερει τη γλωσσα τι να κανει!!!
η καθημερινή ενημέρωση προς ναυτιλομένους ,τόσο εδώ αλλά και αλλού , δείχνει ότι η προσέλευση συναγωνιστών πάει απο το κακό στο χειρότερο.Τιμές όμως προς τα κάτω δεν βλέπω ,γιατί μόνο αυτές θα ανεβάσουν την επισκεψιμότητα στο ίδρυμα
για φραγκατο σε κοβω εσενα για να λες τετεια,τεσπα η αννουλα τι λεει καληη ανημερωστεΟύτε αυτό είναι σίγουρο.....έχω την αίσθηση,οτι σε κάποιον που ήταν πελάτης των ιδρυμάτων αυτών,και τώρα δεν πάει,δεν του λείπουν τα 10 η 20 ευρω.....του λείπει όλο το ποσον που δαπανούσε για το σπορ αυτό.....ασφαλώς η μείωση τιμων βοηθάει,όμως δεν θα λύσει το πρόβλημα,που είναι γενικότερο....
Οπότε πάμε σε καθαρή αισχροκέρδια