HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Η Αννούλα είναι μεγάλη καύλα..gfe+pse..Θετική αύρα και ενέργεια το λιοντάρι...Θα περάσω λίαν συντόμως ...
www.easyfreesmileys.com/skype-emoticons.html] [/url]
Η Αννούλα είναι μεγάλη καύλα..gfe+pse..Θετική αύρα και ενέργεια το λιοντάρι...Θα περάσω λίαν συντόμως ...
τωρα το χαψαμε.....Πέρασα σήμερα απο το συγκεκριμένο μέρος, πρώτη φορά, και μπορώ να πω οτι ήταν υπέροχα.
Όλα τα κορίτσια είχαν την δικιά τους ομορφιά και ήταν απο τις λίγες φορές που δυσκολεύτηκα να επιλέξω.
Η Λίζα ήταν υπέροχη, γλυκιά, θερμή, ευγενική, όπως και η Κατερίνα που με υποδέχτηκε.
Ευχαριστώ κορίτσια.
Σίγουρα θα ξανάρθω.
τωρα το χαψαμε.....
απλα πραγματα.....οποιος εχει ματια βλεπει και αυτια ακουει....Όλα τα κορίτσια είχαν την δικιά τους ομορφιά και ήταν απο τις λίγες φορές που δυσκολεύτηκα να επιλέξω. *P *P *P
...δεν ζητησα κριτικη,αλλα πληροφοριες για το προγραμμα ....καμια σχεση...Καλημερα κε καλη βδομαδα σημερα ειμαστε λιζα κατερινα ανα ανουλα τζενι στελα
Φιλε ΙΑΝΝΑΙ απανταω σε πμ οπος ξερουν πολι φιλι δεν κανο μονο κρισις για τις κοπελες εφχαριστο
καλησπερα φιλε και γω περασα σημερα και πηρα λιζα μενοντας πολυ ικανοποιημενος και στο μασαζ και στα παρελκομενα.Προηγηθηκε φιλικη κουβεντουλα με κατερινα.Το μαγαζι ειναι μια χαρα και σιγουρα αξιζει το 60αριΚαταδρομική απόβαση το απόγευμα και παιχνίδι για μία ώρα με την Άννα(την μικρή) με δύο γύρους..Το δυναμιτάκι είναι πολύ καύλα..σήμερα τόσο gfe.
Δεύτερη φορά που την έπαιρνα και το καταευχαριστήθηκα..Πολύ χαβαλέ και η Κατερίνα που εκτελεί και χρέη πόρτας,...Το δωμάτιο για 2η φορά το τέρμα κάτω το μεγάλο..Τα κουδούνια κατά την αποχώρηση σαν τρελλά χτυπούσαν και τα δωμάτια γέμιζαν..Γράψτε μια καλησπέρα ρε μάγκες έστω σε αυτο το γαμοθρεντ αφου το διαβάζετε..
φίλε από θέμα τιμής και χώρου τα σπάει,3 επιλογές έχω κανει μέχρι τώρα εκεί.Δύο φορές με το δυναμιτάκι την Άννα και μία με την Αννούλα.Για Λίζα έχω διαβάσει αλλά δεν την έχω δει στο σαλοναρισμα(-Θα είχε ''αγώνα''-οταν σχολαγε μια μελαχροινη κοντουλα θα πρεπει να ειναι)καλησπερα φιλε και γω περασα σημερα και πηρα λιζα μενοντας πολυ ικανοποιημενος και στο μασαζ και στα παρελκομενα.Προηγηθηκε φιλικη κουβεντουλα με κατερινα.Το μαγαζι ειναι μια χαρα και σιγουρα αξιζει το 60αρι
ναι αυτη ειναι η λιζα φιλεφίλε από θέμα τιμής και χώρου τα σπάει,3 επιλογές έχω κανει μέχρι τώρα εκεί.Δύο φορές με το δυναμιτάκι την Άννα και μία με την Αννούλα.Για Λίζα έχω διαβάσει αλλά δεν την έχω δει στο σαλοναρισμα(-Θα είχε ''αγώνα''-οταν σχολαγε μια μελαχροινη κοντουλα θα πρεπει να ειναι)
Η Ελληνίδα Στέλλα ευγενική με παρουσία busty σαν την Alexis Texas
απλα πραγματα.....οποιος εχει ματια βλεπει και αυτια ακουει....
την αγενεια δεν την ειδα παντως...
Καλημερα σε ολους σας σημερα ειμαστε λιζα ανα κατερινα ανουλα τζενι κε στελα
Ναι, έβγαλε και δελτίο τύπουΗ Μάγια σταμάτησε να δουλέυει εκεί?
Καλημερα σε ολους σας σημερα ειμαστε λιζα ανα κατερινα ανουλα τζενι κε στελα
........και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά!!!!!