καλημερα σε ολους, μετα απο παρα πολλες επισκεψεις τα 4 τελευταια χρονια σε ολα σχεδον τα μαγαζια που παρεχουν υπηρεσιες μασαζ......... θεωρησα υποχρεωση μου να πω δυο λογια για το συγκεκριμενο,η κατερινα ειναι θαυμασια κοπελα εξαιρετος χαρακτηρας , παντα με το χαμογελο και αυτη την γλυκα που βγαινει απο μεσα της, δεν ειναι ψευτικη πιστευω αν και δεν την ξερω καλα οτι ειναι πολυ αξιολογο ατομο ντομπρο και αληθινο, κατι που συνανταμαι σπανια σημερα. τα κοριτσια επισης πολυ καλα με οσες εχω παει εχω περασει θαυμασια υπεροχα μπορω να πω(εδω βεβαια ειναι και θεμα γουστου προσωπικο του καθενος και θεμα χημειας αν και πιστευω πως ο καθενας μας στ κοριτσια της κατερινας θα βρει σιγουρα την χημεια του και το γουστο του)
οχωρος ειναι παρα πολυκαθαρος (πολυ σημαντικο αυτο) με ωραια διακοσμηση σε ξεκουραζει ειχα βαρεθει να βλεπω πλαστικες παντοφλες της κακιας ωρας.
επισης ειχα βαρεθει να μπαινω σε τετοια μαγαζια και να σε υποδεχεται η μποχα απο τσιγαρο . εδω με την κατερινα δεν υπαρχει τετοιο θεμα. αυτα ειχα να πω. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΗΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ