Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μήπως λοιπόν είναι καλλίτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους παρά να γενικολογούμε; Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις συγκεκριμένα ποιούς ακριβώς εννοείς; Γιατί είναι σχεδόν κανόνας του σάϊτ να πετάμε αρκετοί γενικές κουβέντες είτε για να κάνουμε το κομάτι μας, είτε για να κάνουμε τους γνώστες είτε για να εξυπηρετήσουμε κάτι.... είτε ακόμη ακόμη για να ανεβάσουμε τα ποστ μας,    

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πως μπορώ εγώ να ξέρω τώρα ποιά κοπέλα δεν ήταν καθαρή αν πράγματι είναι έτσι;  Φιλάκια

αν πραγματι ετσι ειναι,  εισαι υποχρεωμενη και να το γνωριζεις και  ελεγχεις.  ειναι και αυτο μερος της δουλειας σου.  τι  manager  εισαι ? 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Με το "η σιωπή μου προς απάντηση σου" (έτσι το εξέλαβα) είσαι εκτός θέματος όσο αφορά το κομάτι που έγραψα. Εάν έχεις απορία (που νομίζω δεν έχεις) να επανέλθω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Με το "η σιωπή μου προς απάντηση σου" (έτσι το εξέλαβα) είσαι εκτός θέματος όσο αφορά το κομάτι που έγραψα. Εάν έχεις απορία (που νομίζω δεν έχεις) να επανέλθω.

να το  εξελαβεις  ,  οπως  θελεις .  και εξελαβε το οπως σε συμφερει.  ξερεις  εσυ. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
  να το  εξελαβεις  ,   οπως   θελεις .  και εξελαβε το οπως σε συμφερει.  ξερεις  εσυ. 

Ναι αλλά εσύ για κάποιο λόγο το ποστάρισες. Άρα σε ενδιαφέρει πως θα το εκλάβω. Μην παίζουμε με λέξεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλά εσύ για κάποιο λόγο το ποστάρισες. Άρα σε ενδιαφέρει πως θα το εκλάβω. Μην παίζουμε με λέξεις.

απλα ειναι τα πραγματα.   το γιατι το ποσταρισα ,  σκεψου λιγο και θα το βρεις.    εδωσες μια ερμηνεια , για το πως  το εξελαβες.    και σου ειπα οτι δεν με νοιαζει, οπως και να το εξελαβεις,  αρα δεν με ενδιαφερει πως θα το εξελαβεις.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έλα ρε τύπε τώρα με έκανες και γέλασα   :2funny:

δεν  θα  πρεπει να  γνωριζει ,    να ελεγχει  και να ξερει ανα πασα στιγμη ,  αν το μουνι της μιας η η κωλοτρυπιδα  της αλλης  μυριζει ?  λιγο το εχεις  αυτο ?  εξ αλλου  ουτε πολλη προσπαθεια θελει,  ουτε πολυ χρονο παιρνει .    μερικες  εισπνοες  χρειαζονται μονο  απο τον manager.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
  δεν  θα  πρεπει να  γνωριζει ,    να ελεγχει  και να ξερει ανα πασα στιγμη ,  αν το μουνι της μιας η η κωλοτρυπιδα  της αλλης  μυριζει ?  λιγο το εχεις  αυτο ?  εξ αλλου  ουτε πολλη προσπαθεια θελει,  ουτε πολυ χρονο παιρνει .    μερικες  εισπνοες  χρειαζονται μονο  απο τον manager.

Αυτοs θα παει  απο τιs "δυσοσμιεs".......Επικινδυνο επαγγελμα

Επισκέπτης
   δεν  θα  πρεπει να  γνωριζει ,    να ελεγχει  και να ξερει ανα πασα στιγμη ,  αν το μουνι της μιας η η κωλοτρυπιδα  της αλλης  μυριζει ?   λιγο το εχεις  αυτο ?   εξ αλλου  ουτε πολλη προσπαθεια θελει,   ουτε πολυ χρονο παιρνει .    μερικες  εισπνοες  χρειαζονται μονο  απο τον manager.
εξακολουθείς να με κάνεις να γελάω  :2funny: :2funny: ρε τυπε το κατερινακι μάνατζερ θα ειναι η μυριστης μουνιών ;  :grin:  άσε που μπορεί γιαυτη τη βρώμικη δουλειά να βάζει τον spark65  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι ειδικός σε αυτά τα μυρίζει από χιλιόμετρα τα καθαρά μουνιά.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αυτοs θα παει  απο τιs "δυσοσμιεs".......Επικινδυνο επαγγελμα

στην  συγκεκριμενη περιπτωση  ειναι η manager.      μονο για φρου-φρου , αρωματα , και για αρπαχτες ?   με την καθε ληγουρομεταναστρια .  που εχουν κανει ολες και κολο  εδω  που βρεθηκαν  .        αμα λαχει,   να το ενταξουμε και αυτο στα  επαγγελματα τα βαρεα  και τα ανθυγιεινα .  στην ελλαδα ειμαστε.  

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εξακολουθείς να με κάνεις να γελάω   :2funny: :2funny: ρε τυπε το κατερινακι μάνατζερ θα ειναι η μυριστης μουνιών ;   :grin:  άσε που μπορεί γιαυτη τη βρώμικη δουλειά να βάζει τον spark65  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ειναι ειδικός σε αυτά τα μυρίζει από χιλιόμετρα τα καθαρά μουνιά.

ας τα βρουν μεταξυ τους,  ποιος  η  ποια θα  αναλαβει  αυτη την δουλεια.    τωρα ο σπαρκ θα ειναι,  η αρχικαρδιναλιος μεγαλη αικατερινη θα ειναι ( αν και αυτηνης σαν γυναικα που ειναι,  της παει καλυτερα  αυτος ο ρολος )  η καποιοι αλλοι που παρουσιαζονται  σαν τους κομητες θα ειναι ,  δεν με νοιαζει.  εξ αλλου καμμια δουλεια  δεν ειναι ντροπη.  πως την ειπες ?  μυριστης  μουνιων ?  μια αλλη ορολογια πρεπει να βρουμε.  πιο διακριτικη, πολιτισμενη, εξευγενισμενη.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
πως την ειπες ?  μυριστης  μουνιων ?  μια αλλη ορολογια πρεπει να βρουμε.  πιο διακριτικη, πολιτισμενη, εξευγενισμενη.

Π.Ε.Α.: Ποιοτικός Ελεγκτής Αιδοίων. :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Εκπληκτικό! έχω παρατηρήσει και απο άλλα posts,ότι είσαι ειδικός στα ακρωνύμια......

Σ'ευχαριστώ andy μου.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων με ξέρουν, παραδέχεται ότι είμαι εξαιρετικός χειριστής της γλώσσας. Το αυτό λένε και οι γυναίκες που με έχουν γνωρίσει από κοντά.... :dancing:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σ'ευχαριστώ andy μου.

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων με ξέρουν, παραδέχεται ότι είμαι εξαιρετικός χειριστής της γλώσσας. Το αυτό λένε και οι γυναίκες που με έχουν γνωρίσει από κοντά.... :dancing:

να το εκλάβω κυριολεκτικά η μεταφορικά?  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom