janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναι, αν και έμπειρος την πάτησα σαν πρωτάρηςΕίναι μομφή για το πρόγραμμα της κοπέλας αυτό?
καιρό είχα να φάω ξεπέτα
Ναι, αν και έμπειρος την πάτησα σαν πρωτάρηςΕίναι μομφή για το πρόγραμμα της κοπέλας αυτό?
Ναι, αν και έμπειρος την πάτησα σαν πρωτάρης
καιρό είχα να φάω ξεπέτα
Εγω προσωπικά ενοχλήθηκα πολύ και σας έσβησα από τα μαγαζιά που επισκέπτομαι
Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...
Σίγουρα θα επισκεφθώ για να τιμήσω το νέο αίμα...
Μήτσο, εσύ είσαι???Καλως τον Αλεκο!!!!!!!!!
Μήτσο, εσύ είσαι???
Καλό θα είναι, αν υπάρχει από μέρους σου άνεση χρόνου, να ανεβάσεις αναλυτική κριτική.
Όλοι κερδίζουμε από μία κριτική. Ακόμη και το μαγαζί γιατί συμπεριφερόμενο επαγγελματικά, φροντίζει να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες.
Ναι φίλε θα βάλω συντομα
Βασικά γνωρίζω το μαγαζί ότι δεν προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και όμως το έχω επισκεφθεί πολλές φορές
εκείνο που μου την έδωσε κυρίως είναι ότι το κοριτσάκι στην πόρτα με κοροϊδεψε και ενοχλήθηκα πολύ
άλλωστε τα λεφτά μας αφήνουμε και αν μη τι αλλο απαιτώ να με σέβονται.
ΑΡΤΕΜΗ... ΜΑΤΣΑ ΜΟΥΤΣΑ ΡΕ!!!Οχι ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ!!!!!!
Φίλε janno δεν έχω κανένα λόγο να κοροϊδεύω τους πελάτες από τους οποίους ζω. Το πιό πιθανό είναι να έγινε παρεξήγηση και έτσι να το δούμε. Πάντα υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Μπορούμε να το συζητήσουμε και στο μαγαζί με ένα ποτάκι. Εγώ πάντως θα σε περιμένω. Φιλάκια.
γεια σου ρε eli35.....................Σημερινή επίσκεψη με μοναδικό σκοπό ττην αξέχαστη πίπα της Ναταλίας. Στην πόρτα μια Εύα. (δεν περνάει). Ζήτησα Ναταλία αλλά παρέλασαν όλες οι κοπέλες. Ψιλοκουβεντούλα με την Κατερίνα που μου πρότεινε Διδυμο με Ναταλία και Τζένη και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω καλά. Είχα επάνω μου μόλις 120 ευρώ γιατί πλήρωσα και την εφορία σήμερα. Πέρασα τελικά και όταν μπήκαν οι κοπέλες στο δωμάτιο σκέφτηκα να τις αφήσω να πάρουν τις πρωτοβουλίες αυτές. Δεν θέλω να γράψω λεπτομέριες αλλά έγιναν πολλά. Και με μένα αλλά και μεταξύ τους. Πρέπει να έχουν πολύ καλή χημεία οι δυό τους. Επιβεβαίωσα για δεύτερη φορά την πίπα της Ναταλίας. Άντεξα, άντεξα αλλά παρέδοσα τελικά στα τέσσερα στη Τζένη το στόμα της οποίας ήταν απασχολημένο στο ..... της Ναταλίας. VFM. Έφυγα με 20 ευρώ στην τσάπη και λίγα γραμμάρια ελαφρύτερος
γεια σου ρε eli35.....................
Φίλε μου smirni, γράφω σήμερα αποκλειστικά για πάρτι σου το πρώτο μου μήνυμα στο site.
Είμαι καιρό τώρα επιμελής επισκέπτης στο bou κι έχω διαβάσει αρκετές κριτικές σου και γενικά τα σχόλια σου.
Επίσης έχω παρακολουθήσει "θέματα" που δημιουργήθηκαν κατά καιρούς.
Πραγματικά γράφω τώρα για να σε συγχαρώ για την συνεισφορά σου προς εμάς τους απλούς αναγνώστες γιατί κρατάς το επίπεδο και την
κεντρική ιδέα της ιστοσελίδας.
Θυμάμαι όταν σε κατηγορούσαν εδώ για προμότορα και νταβατζή(ψάρωσα κιεγώ λίγο στην αρχή) αλλά με την στάση σου και το feeling που βγάζουν τα
μηνύματά σου κατάλαβα ότι είσαι σωστός και ότι σου είχαν προσάψει έγινε μόνο από αμέλεια και όχι σκοπιμότητα.
Σκοπιμότητα όμως διακρίνω στον agiana αναφορικά με την προώθηση του συγκεκριμένου μαγαζιού.(Δέχομαι τον αντίλογο και τις κατηγορίες)
Στο συγκεκριμένο μαγαζί γράφουν συνέχεια διάφοροι "αλεξιπτωτιστές" και άτομα από το Ιουλιανού(Ιδιοκτήτρια Αλβανίδα-Φίλοι της Αλβανοί)
Τέλος την τελευταία φορά και τελευταία φορά που πήγα στο μαγαζί ξενέρωσα με το στυλάκι της ιδιοκτήτριας και γενικά όλη η φάση ήταν ξεπέτα.Η κοπέλα που είχα πάρει ήταν μια μελαχρινή και καλά Ιταλίδα(δεν θυμάμαι όνομα) που βρωμούσε η κωλοτρυπίδα της.
Ας σταματήσουμε επιτέλους να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread,προσβάλλει την νοημοσύνη μας αυτή η κατάσταση.
Υ.Γ Agiana σόρι αλλά έτσι αισθάνομαι.
Ζήτω τα
Σκοπιμότητα όμως διακρίνω στον agiana αναφορικά με την προώθηση του συγκεκριμένου μαγαζιού.(Δέχομαι τον αντίλογο και τις κατηγορίες)
...........................................................
Ας σταματήσουμε επιτέλους να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread,προσβάλλει την νοημοσύνη μας αυτή η κατάσταση.
Υ.Γ Agiana σόρι αλλά έτσι αισθάνομαι.
Παραθέτω τις σκέψεις μου, μιάς και ανεφέρθη το nick μου.