Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι, αν και έμπειρος την πάτησα σαν πρωτάρης
καιρό είχα να φάω ξεπέτα

Καλό θα είναι, αν υπάρχει από μέρους σου άνεση χρόνου, να ανεβάσεις αναλυτική κριτική.

Όλοι κερδίζουμε από μία κριτική. Ακόμη και το μαγαζί γιατί συμπεριφερόμενο επαγγελματικά, φροντίζει να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εγω προσωπικά ενοχλήθηκα πολύ και σας έσβησα από τα μαγαζιά που επισκέπτομαι

σιγα  -  σιγα  ολο  και  περισσοτεροι  καταλαβαινουν και  ξεχωριζουν  τις συμπεριφορες που φορουν μασκες , και κρυβονται πισω απο αυτες.      αλλα ετσι μεγαλωσαν ,  ετσι  εμαθαν  ,  ειναι η κουλτουρα τους ,  ειναι μεσα στο αιμα  τους. 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
:tits2:Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...
Σίγουρα θα επισκεφθώ για να τιμήσω το νέο αίμα...

Καλως τον Αλεκο!!!!!!!!!

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Καλησπερα, εγω σημερα περασα (ειχα παει και χτες για τη Κατερινα αλλα ειχε δουλεια) ετσι σημερα τη βρηκα και περασαμε στο δωματιο (λογω της απεργιας ειχε και αρκετο κοσμο), καλο μασαζακι, μετα φιλια σε ολο το σωμα, πιπα με προφυλακτικο, και στο κυριως ορθιος εγω στο μασαζοκρεβατο και αυτη επανω μου στο καναπε με τελειωμα στα βυζια της. Δεν ειχα ξαναπαει με τη κατερινα, ειχα πεσει τοτε που δε δουλευε, ετσι την πηρα σημερα , περασα καλα και νομιζω αξιζε αυτο που πληρωσα.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Τζένη Ναταλί Λάουρα και Μαρία και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ. Φιλάκια πολλά

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλό θα είναι, αν υπάρχει από μέρους σου άνεση χρόνου, να ανεβάσεις αναλυτική κριτική.

Όλοι κερδίζουμε από μία κριτική. Ακόμη και το μαγαζί γιατί συμπεριφερόμενο επαγγελματικά, φροντίζει να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Ναι φίλε θα βάλω συντομα
Βασικά γνωρίζω το μαγαζί ότι δεν προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και όμως το έχω επισκεφθεί πολλές φορές
εκείνο που μου την έδωσε κυρίως είναι ότι το κοριτσάκι στην πόρτα με κοροϊδεψε και ενοχλήθηκα πολύ
άλλωστε τα λεφτά μας αφήνουμε και αν μη τι αλλο απαιτώ να με σέβονται.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους σας. Και σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ εδώ και θα σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ οι Ναταλί Τζένη Κατερίνα Λάουρα και η Βερόνικα που είναι καινούργια όχι μόνο στο μαγαζί αλλά και σε αυτή τη δουλειά. Είναι 1,65 περίπου με ωραίο σώμα 22 χρονών και πολύ ωραίο στήθος.
Φιλάκια πολλά.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Ναι φίλε θα βάλω συντομα
Βασικά γνωρίζω το μαγαζί ότι δεν προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας και όμως το έχω επισκεφθεί πολλές φορές
εκείνο που μου την έδωσε κυρίως είναι ότι το κοριτσάκι στην πόρτα με κοροϊδεψε και ενοχλήθηκα πολύ
άλλωστε τα λεφτά μας αφήνουμε και αν μη τι αλλο απαιτώ να με σέβονται.

Φίλε janno δεν έχω κανένα λόγο να κοροϊδεύω τους πελάτες από τους οποίους ζω. Το πιό πιθανό είναι να έγινε παρεξήγηση και έτσι να το δούμε. Πάντα υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Μπορούμε να το συζητήσουμε και στο μαγαζί με ένα ποτάκι. Εγώ πάντως θα σε περιμένω. Φιλάκια.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη με μοναδικό σκοπό ττην αξέχαστη πίπα της Ναταλίας. Στην πόρτα μια Εύα. (δεν περνάει). Ζήτησα Ναταλία αλλά παρέλασαν όλες οι κοπέλες. Ψιλοκουβεντούλα με την Κατερίνα που μου πρότεινε Διδυμο με Ναταλία και Τζένη και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω καλά. Είχα επάνω μου μόλις 120 ευρώ γιατί πλήρωσα και την εφορία σήμερα. Πέρασα τελικά και όταν μπήκαν οι κοπέλες στο δωμάτιο σκέφτηκα να τις αφήσω να πάρουν τις πρωτοβουλίες αυτές. Δεν θέλω να γράψω λεπτομέριες αλλά έγιναν πολλά. Και με μένα αλλά και μεταξύ τους. Πρέπει να έχουν πολύ καλή χημεία οι δυό τους. Επιβεβαίωσα για δεύτερη φορά την πίπα της Ναταλίας. Άντεξα, άντεξα αλλά παρέδοσα τελικά στα τέσσερα στη Τζένη το στόμα της οποίας ήταν απασχολημένο στο ..... της Ναταλίας. VFM. Έφυγα με 20 ευρώ στην τσάπη και λίγα γραμμάρια ελαφρύτερος 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φίλε janno δεν έχω κανένα λόγο να κοροϊδεύω τους πελάτες από τους οποίους ζω. Το πιό πιθανό είναι να έγινε παρεξήγηση και έτσι να το δούμε. Πάντα υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία. Μπορούμε να το συζητήσουμε και στο μαγαζί με ένα ποτάκι. Εγώ πάντως θα σε περιμένω. Φιλάκια.

Συμφωνώ σε όλα Κατερίνα, αρκεί να ανέβει η κριτική του παραπονούμενου συναγωνιστή (και να μην καταπνιγεί), για να ενημερωθούμε κ' εμείς.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.063
Πόντοι
46.232
Σημερινή επίσκεψη με μοναδικό σκοπό ττην αξέχαστη πίπα της Ναταλίας. Στην πόρτα μια Εύα. (δεν περνάει). Ζήτησα Ναταλία αλλά παρέλασαν όλες οι κοπέλες. Ψιλοκουβεντούλα με την Κατερίνα που μου πρότεινε Διδυμο με Ναταλία και Τζένη και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω καλά. Είχα επάνω μου μόλις 120 ευρώ γιατί πλήρωσα και την εφορία σήμερα. Πέρασα τελικά και όταν μπήκαν οι κοπέλες στο δωμάτιο σκέφτηκα να τις αφήσω να πάρουν τις πρωτοβουλίες αυτές. Δεν θέλω να γράψω λεπτομέριες αλλά έγιναν πολλά. Και με μένα αλλά και μεταξύ τους. Πρέπει να έχουν πολύ καλή χημεία οι δυό τους. Επιβεβαίωσα για δεύτερη φορά την πίπα της Ναταλίας. Άντεξα, άντεξα αλλά παρέδοσα τελικά στα τέσσερα στη Τζένη το στόμα της οποίας ήταν απασχολημένο στο ..... της Ναταλίας. VFM. Έφυγα με 20 ευρώ στην τσάπη και λίγα γραμμάρια ελαφρύτερος 
γεια σου ρε eli35.....................

Argoporimenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
γεια σου ρε eli35.....................

Φίλε μου smirni, γράφω σήμερα αποκλειστικά για πάρτι σου το πρώτο μου μήνυμα στο site.
Είμαι καιρό τώρα επιμελής επισκέπτης στο bou κι έχω διαβάσει αρκετές κριτικές σου και γενικά τα  σχόλια σου.
Επίσης έχω παρακολουθήσει "θέματα" που δημιουργήθηκαν κατά καιρούς.
Πραγματικά γράφω τώρα για να σε συγχαρώ για την συνεισφορά σου προς εμάς τους απλούς αναγνώστες γιατί κρατάς το επίπεδο και την
κεντρική ιδέα της ιστοσελίδας.
Θυμάμαι όταν σε κατηγορούσαν εδώ για προμότορα και νταβατζή(ψάρωσα κιεγώ λίγο στην αρχή) αλλά με την στάση σου και το feeling που βγάζουν τα
μηνύματά σου κατάλαβα ότι είσαι σωστός και ότι σου είχαν προσάψει έγινε μόνο από αμέλεια και όχι σκοπιμότητα.
Σκοπιμότητα όμως διακρίνω στον agiana αναφορικά με την προώθηση του συγκεκριμένου μαγαζιού.(Δέχομαι τον αντίλογο και τις κατηγορίες)
Στο συγκεκριμένο μαγαζί γράφουν συνέχεια διάφοροι "αλεξιπτωτιστές" και άτομα από το Ιουλιανού(Ιδιοκτήτρια Αλβανίδα-Φίλοι της Αλβανοί)
Τέλος την τελευταία φορά και τελευταία φορά που πήγα στο μαγαζί ξενέρωσα με το στυλάκι της ιδιοκτήτριας και γενικά όλη η φάση ήταν ξεπέτα.Η κοπέλα που είχα πάρει ήταν μια μελαχρινή και καλά Ιταλίδα(δεν θυμάμαι όνομα) που βρωμούσε η κωλοτρυπίδα της.
Ας σταματήσουμε επιτέλους να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread,προσβάλλει την νοημοσύνη μας αυτή η κατάσταση.

Υ.Γ Agiana σόρι αλλά έτσι αισθάνομαι.
Ζήτω τα  :fuck2:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Θα είμαστε σήμερα μέχρι τις 7,30 το βράδυ Βερόνικα Τζένη Ναταλία Κατερίνα και Λάουρα και θα σας περιμένουμε για ένα όμορφο χαλαρωτικό και καθαρό μασάζ όπως πάντα.
Επειδή στο μαγαζί δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το χειρότερο από άποψης καθαριότητας και σεβασμού στον πελάτη, νομίζω ότι κάποια σχόλια που γράφονται, ότι εντάσσονται στα πλαίσια της κρίσης και του ανταγωνισμού και επιτρέψτε μου, αυτό το γράφω γιατί τα σχόλια είναι γενικόλογα και αόριστα.
Πως μπορώ εγώ να ξέρω τώρα ποιά κοπέλα δεν ήταν καθαρή αν πράγματι είναι έτσι; Το σωστό είναι ότι όταν διαπιστώνουμε κάτι που μπορεί να δημιουργεί κακή εντύπωση να ενημερώνουμε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας την υπεύθυνη ή ακόμη και κατά την διάρκεια του προγράμματος για να διορθώνεται. Έτσι συμβάλλουμε σωστά για καλές υπηρεσίες.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια. 

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νέε (λόγω αριθμών post 1) argoporimene:
Επειδή έχω και τις δύο ιδιότητες που αναφέρεις δηλαδή έχω πει τον n.smirni προμότορα και νταβατζάκο, και επίσης γράφω συχνά για αυτό το μαγαζί, νομίζω ότι το σχόλιό σου με αφορά και εμένα.
Σχετικά με τον n.smirni το έχω παραδεχτεί σε αυτόν με π.μ. αλλά μπορώ να το δηλώσω και εδώ ότι έκανα λάθος εκτίμηση τότε.
Συμφωνώ με τα περισσότερα που γράφεις γιαυτόν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει πάλι η γνώμη μου. Είναι πάρα πολύ καθαρός ειδικά σε σύγκριση με άλλους.
Ε πταίσματα όλοι κάνουμε.
Σχετικά με αυτούς που γράφουν για το συγκεκριμένο, είναι και αυτό ένα μαγαζί όπως και τόσα άλλα.
Πως μπορείς να χαρακτηρίζεις τον καθένα που γράφει σαν αλεξιπτωτιστή, ειδικά εσύ που έχεις μόλις ένα post.
Εδώ ταιριάζει η παροιμία "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".
Κάτι θέλεις να πεις αλλά δεν.
Αν θέλεις λοιπόν σταμάτησε εσύ να γράφεις στο thread αυτό και άφησε εμάς να αλληλοπροσβάλλουμε τη νοημοσύνη μας.
Πάντως ο agiana δεν προσβάλλει τη δική μου.  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σκοπιμότητα όμως διακρίνω στον agiana αναφορικά με την προώθηση του συγκεκριμένου μαγαζιού.(Δέχομαι τον αντίλογο και τις κατηγορίες)
...........................................................
Ας σταματήσουμε επιτέλους να γράφουμε στο συγκεκριμένο thread,προσβάλλει την νοημοσύνη μας αυτή η κατάσταση.

Παραθέτω τις σκέψεις μου, μιάς και ανεφέρθη το nick μου.

Όλα αυτά τα χρόνια, τηρώ (θέλω να πιστεύω) μετριοπαθή στάση στον παρόντα ιστοχώρο, γιατί είμαι εκ πεποιθήσεως ήπιος χαρακτήρας.

Συναγωνιστή, δεν προσβάλλομαι από τα γραφόμενά σου. Το μόνο που έχω να πω δημόσια είναι πως δεν καταλαβαίνω τι είδους σκοπιμότητα μου προσάπτεις, αφού στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μέχρι σήμερα.....είτε επι χρήμασι είτε με οποιοδήποτε άλλο επωφελή οικονομικά για εμένα τρόπο.

Μάλιστα, για να πω την αλήθεια, είχα σκοπό να το επισκεφθώ για πρόγραμμα με τη Λάουρα, αλλά η αναφορά του χρήστη janno ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών της κοπέλας με αποθάρρυνε.

Ασχέτως με τα ανωτέρω, θα ήθελα να δηλώσω πως δεν με ενοχλεί η καταγωγή οιασδήποτε υπεύθυνης/ιδιοκτήτριας ελαιοτριβείου η οποία θα με κάνει να είμαι περισσότερο φιλικός ή εχθρικός  προς κάποια/ες. Όλοι είμαστε συνάνθρωποι και έτσι νομίζω ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ο ένας προς τον άλλον.

Επίσης θέλω να πιστεύω πως η στάση μου είναι τίμια και κρυστάλλινη προς οποιοδήποτε οίκο προσφοράς υπηρεσιών μασάζ.

Υ.Γ Agiana σόρι αλλά έτσι αισθάνομαι.

Συγγνώμη (από όσο γνωρίζω) ζητάμε αν έχουμε διαπράξει κάποιο λάθος ή έχουμε πληγώσει κάποιον συνάνθρωπό μας.
Γιατί να πράξεις το ίδιο αν (απλά) αισθάνεσαι (λανθασμένα κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη) ότι δρώ με κάποιο σκοπό?

Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές, με την ευχή ότι κάποια στιγμή οι σκόπελοι που συναντούμε με σκοπό την απόλαυση και χαλάρωσή μας να εκλείψουν.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Παραθέτω τις σκέψεις μου, μιάς και ανεφέρθη το nick μου.

Μην ασχολείσαι με ανοησίες. Είσαι τόσο προμότορας του συγκεκριμένου (ή οποιουδήποτε) μαγαζιού όσο εγώ προμοτάρω γνωστή μασατζού που έχει δικό της θρεντ στο παρόν σάιτ  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom