Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Καλησπέρα Κατερίνα. Βασικά πρέπει να απαντάς όταν ζητάνε πληροφορίες αλλά βέβαια δεν είναι και τρόπος αυτός συμπεριφοράς (ozzy13). Μάλλον ο συνάδελφος ξεχάστηκε και νόμιζε ότι έγραφε στην αδελφή του ή στη γυναίκα του.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλησπέρα Κατερίνα. Βασικά πρέπει να απαντάς όταν ζητάνε πληροφορίες αλλά βέβαια δεν είναι και τρόπος αυτός συμπεριφοράς (ozzy13). Μάλλον ο συνάδελφος ξεχάστηκε και νόμιζε ότι έγραφε στην αδελφή του ή στη γυναίκα του.

Συμφωνώ μαζί σου (σε όλα). Αλλά μην λησμονούμε ότι είμαστε άνθρωποι, και κάτι αναπάντεχο μπορεί να συμβεί στον καθένα μας που πιθανόν να τον αναγκάσει να μεταβάλλει το πρόγραμμά του.

Το γράφω αυτό, συμπληρώνοντας, ότι κι' εγώ είχα στείλει από το πρωϊ ένα pm στην Κατερίνα, η οποία μου απάντησε το μεσημέρι περίπου στις 4.

Η ευπρεπής συμπεριφορά από όλους τους χρήστες προάγει το επίπεδο του ιστοχώρου (όσο κι' αν αυτός πραγματεύεται τον αγοραίο έρωτα).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Συμφωνώ μαζί σου (σε όλα). Αλλά μην λησμονούμε ότι είμαστε άνθρωποι, και κάτι αναπάντεχο μπορεί να συμβεί στον καθένα μας που πιθανόν να τον αναγκάσει να μεταβάλλει το πρόγραμμά του.

Το γράφω αυτό, συμπληρώνοντας, ότι κι' εγώ είχα στείλει από το πρωϊ ένα pm στην Κατερίνα, η οποία μου απάντησε το μεσημέρι περίπου στις 4.

Η ευπρεπής συμπεριφορά από όλους τους χρήστες προάγει το επίπεδο του ιστοχώρου (όσο κι' αν αυτός πραγματεύεται τον αγοραίο έρωτα).
Εχεις δικιο αγαπητε !!! :thumbsup:

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
καλισπερα μια ερωτιση η κατερινα ειναι το μοντελο με τα ξανθα κοντα μαλια ποθ ειναι υποδοχι?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλισπερα μια ερωτιση η κατερινα ειναι το μοντελο με τα ξανθα κοντα μαλια ποθ ειναι υποδοχι?

Πολύ κοντά μαλλιά ναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πλέον καστανά.

Ας με διορθώσει κάποιος που η μνήμη του τον βοηθά περισσότερο.

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
εχει δοκιμαση κανενας φιλος τις επιδοσης της κατερηνας?

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλε  μου καλη σου μερα το μοντελο που λες στην υποδοχη εδω και μια εβδομαδα ειναι η ευα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Κατερίνα Τζένη Λάουρα και Ναταλί σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ για ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Συνήθως απαντάω με π.μ. όταν ρωτάτε για κάποια πληροφορία. Καμμιά φορά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω. Θα παρακαλούσα το φίλο ozzy να είναι πιό ευγενής την άλλη φορά.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ ρώτησα παλιότερα για Άννα και Λίζα αν θα τις ξαναδούμε και δεν πήρα απάντηση. Ίσως είναι κουραστικό να επαναλαμβάνονται ερωτήσεις, όταν όμως δεν λαμβάνονται απαντήσεις είναι κι αυτό κουραστικό, όταν μάλιστα υποτείθεται ότι από μεριάς καταστήματος γίνεται μια προσπάθεια ειλικρινούς ενημέρωσης.
Λοιπόν. Κανένα νέο με αυτές τις δύο?

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 7,30 το βράδυ οι Τζένη Κατερίνα Λάουρα και Ναταλί.
Για τη Λίζα και την Άννα που με ρωτάτε είναι εκτός Αθηνών και θα σας ενημερώσω όταν επιστρέψουν.
Σας εκτιμώ και σας σέβομαι και αυτούς που με αγαπάνε (και ευτυχώς είναι πολλοί) και αυτούς που δεν με συμπαθούν πολύ.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά πολλά.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Κατερίνα Τζένη Λάουρα και Ναταλί σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ για ένα χαλαρωτικό μασάζ.
Συνήθως απαντάω με π.μ. όταν ρωτάτε για κάποια πληροφορία. Καμμιά φορά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω. Θα παρακαλούσα το φίλο ozzy να είναι πιό ευγενής την άλλη φορά.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά
κατερινααμα θες να σου μιλαμε καλυερα να απαντας στην ερωτηση που σου κανουν οχι μονο εγω αλλα κ αλλοι πολλοι κ ναμη μας γραφεις στο μνι σου.δεν θα σε παρακαλαμε κιολας.ζητω συγνωμη απτους συμφοριτες αλλα επιτρεψτε μου να ξερω καλα την κατερινα κ τον χαρακτηρα της..

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Επειδή δεν θέλω να κοροϊδεύω κανένα, φυσικά ξέρετε ότι δεν έμαθα στα ξαφνικά να γράφω Ελληνικά επιπέδου Λυκείου. Αν λάβετε λοιπόν υπόψη ότι παράλληλα τώρα δουλεύω και ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο να πω "απάντησε αυτό και αυτό" και αύτός που μεταφέρει αυτά που του λέω να έχει και χρόνο, καταλαβαίνετε ότι αν δεν απαντάω (πολλές φορές απαντάω με π.μ.) δεν είναι γιατί δεν θέλω. Είναι γιατί δεν μπορώ. Εξάλλου γιατί να μην θέλω. 
Εσύ ozzy αν κοιτάξεις όλα μου τα ποστ, δεν θα βρεις ούτε ένα που γράφω κάτι άσχημο για κάποιον. Γιατί λοιπόν τέτοια συμπεριφορά;

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Επειδή δεν θέλω να κοροϊδεύω κανένα, φυσικά ξέρετε ότι δεν έμαθα στα ξαφνικά να γράφω Ελληνικά επιπέδου Λυκείου. Αν λάβετε λοιπόν υπόψη ότι παράλληλα τώρα δουλεύω και ότι πρέπει να πάρω τηλέφωνο να πω "απάντησε αυτό και αυτό" και αύτός που μεταφέρει αυτά που του λέω να έχει και χρόνο, καταλαβαίνετε ότι αν δεν απαντάω (πολλές φορές απαντάω με π.μ.) δεν είναι γιατί δεν θέλω. Είναι γιατί δεν μπορώ. Εξάλλου γιατί να μην θέλω. 
Εσύ ozzy αν κοιτάξεις όλα μου τα ποστ, δεν θα βρεις ούτε ένα που γράφω κάτι άσχημο για κάποιον. Γιατί λοιπόν τέτοια συμπεριφορά;
δεν μιλαω για την συμπεριφορα σου στο φορουμ αλλα απο κοντα στους πελατες,οταν ερχονται κ θελουν να δουν ολα τα κοριτσια κ αυτα εινα ι στο δωματιο περιμενουν στο σαλονι εσενα δεν σαρεσει αυτο,γιατι ερχονται αλλοι πελατες κ δν θες για ευνοιτους λογους να τους βαλεις στον ιδιο χωρο αναμονης κ πας στο δωματιο που καθοντε ολες οι κοπελες κ βριζεις...σε εχω ακουσει να λες ¨τον μαλακα διωχνει πελατες,καθετε κ περιμενει να τις δει ολες κ στο τελος θα φυγει...κ εγω εχω ερθει κ εχω περασει πολλες φορες στο μαγαζι.κ στο κατω αν θελω νατις δω ολες κ να φυγω δικαιομα ου δεν ειναι??για προσεχε εσυ λοιπον την συμπεριφορα σου κ μετα μιλα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η τελευταία Κυριακή που ανοίγουμε στις 5 το απόγευμα και θα είμαστε εδώ μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Από την άλλη Κυριακή κανονικά ανοιχτά από τις 9 το πρωί. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Τζένη Λάουρα και Ναταλί και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ.
Όσο γιαυτά που με κατηγορείς ozzy έχω να πω τα εξής. Κάθε πελάτης έχει δικαίωμα να δει όλες τις κοπέλες. Έτσι αρκετές φορές κάποιος περιμένει να δει κάποια ή κάποιες κοπέλες που εκείνη τη στιγμή δουλεύουν. Όταν χτυπήσει το κουδούνι και επειδή δεν πρέπει να βλέπονται οι πελάτες μεταξύ τους, αυτόν που περιμένει τον πηγαίνουμε σε κάποιο από τα δωμάτια που είναι άδεια, οπότε δεν χάνουμε τον άλλο πελάτη. Επίσης εκ πείρας σου λέω ότι και αυτός που έρχεται και φεύγει αφού δει τις κοπέλες το πιθανότερο είναι να έρθει για πρόγραμμα τις αμέσως επόμενες ημέρες. Δεν φεύγει μόνο γιατί δεν του αρέσουν οι κοπέλες αλλά μπορεί εκείνη την ώρα να μην έχει χρόνο ή χρήματα επάνω του ή να έχει πάει σε άλλο μαγαζί εδώ κοντά και περνάει να δει το ρόστερ.  Πως λοιπόν θα πω αυτόν τον άνθρωπο μαλάκα; Νομίζω ότι με την συμπεριφορά σου με αδικείς.
Εν πάσει περιπτώσει και εσύ και όλοι οι άλλοι να είστε καλά. Φιλάκια πολλά. 

Επισκέπτης
δεν μιλαω για την συμπεριφορα σου στο φορουμ αλλα απο κοντα στους πελατες,οταν ερχονται κ θελουν να δουν ολα τα κοριτσια κ αυτα εινα ι στο δωματιο περιμενουν στο σαλονι εσενα δεν σαρεσει αυτο,γιατι ερχονται αλλοι πελατες κ δν θες για ευνοιτους λογους να τους βαλεις στον ιδιο χωρο αναμονης κ πας στο δωματιο που καθοντε ολες οι κοπελες κ βριζεις...σε εχω ακουσει να λες ¨τον μαλακα διωχνει πελατες,καθετε κ περιμενει να τις δει ολες κ στο τελος θα φυγει...κ εγω εχω ερθει κ εχω περασει πολλες φορες στο μαγαζι.κ στο κατω αν θελω νατις δω ολες κ να φυγω δικαιομα ου δεν ειναι??για προσεχε εσυ λοιπον την συμπεριφορα σου κ μετα μιλα
προσεξε γιατί παραμονεύει ο spark η ο κλώνος του  :2funny: εχεις  ακούσει για την αλβανική φάρα;  ;) και ζει απο εμάς και βρίζει.....αλλα δεν φταίει αυτή τύπε καλά κάνει....εμείς φταίμε που πάμε και ακουμπάμε τα λεφτά μας.Υ.Γ εγώ δεν εχω ακουμπήσει λεφτά για να μην παρεξηγηθώ απλά έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί και τις πρακτικές που ακολουθεί.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
προσεξε γιατί παραμονεύει ο spark η ο κλώνος του  :2funny: εχεις  ακούσει για την αλβανική φάρα;  ;) και ζει απο εμάς και βρίζει.....αλλα δεν φταίει αυτή τύπε καλά κάνει....εμείς φταίμε που πάμε και ακουμπάμε τα λεφτά μας.Υ.Γ εγώ δεν εχω ακουμπήσει λεφτά για να μην παρεξηγηθώ απλά έχω άποψη για το συγκεκριμένο μαγαζί και τις πρακτικές που ακολουθεί.

Καλά έκανες και διευκρίνησες ότι εσύ δεν έχεις πάει. Ούτε κι εγώ έχω πάει και δεν πρόκειται να πάω. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Κατερίνα μην παρεξηγείς τον ολιβερ γιατί ο άνθρωπος είναι βάζελος (Παναθηναϊκός) και αυτή την εποχή βαράνε ενέσεις.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κατερίνα μην παρεξηγείς τον ολιβερ γιατί ο άνθρωπος είναι βάζελος (Παναθηναϊκός)  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  :grin:και αυτή την εποχή βαράνε ενέσεις.  :2funny: :2funny: :2funny:
οι βαζελοι όντως βαράνε  με αυτά που βλέπουν.και εσείς όμως δεν πάτε πισω την τρίτη ενέσεις μπορεί να μην βαράγατε αλλα θέλατε να σνιφαρετε με αυτά που βλέπατε μήπως και δεν ειναι αλήθεια το θέαμα που βλέπατε.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom