Επισκέπτης
εσυ ρε αστραπή-spark56 την τσατσα κάνεις;φιλε μου καλη σου μερα το μοντελο που λες στην υποδοχη εδω και μια εβδομαδα ειναι η ευα
εσυ ρε αστραπή-spark56 την τσατσα κάνεις;φιλε μου καλη σου μερα το μοντελο που λες στην υποδοχη εδω και μια εβδομαδα ειναι η ευα
οι βαζελοι όντως βαράνε με αυτά που βλέπουν.και εσείς όμως δεν πάτε πισω την τρίτη ενέσεις μπορεί να μην βαράγατε αλλα θέλατε να σνιφαρετε με αυτά που βλέπατε μήπως και δεν ειναι αλήθεια το θέαμα που βλέπατε.
Καλημερα.Περασα σημερα κατα τις 12.30 κυριως για να βρω εσενα αλλα η αδυνατη κοπελιτσα που ανοιξε μου παρουσιασε την ψηλη με τα μωβ μαλλια και μια μελαχροινη πιο κοντουλα.Ονοματα δεν θυμαμαι αλλα οχι παντως Κατερινα.Τι εγινε σας κρυβουν?Βαριουνται να μιλησουν?Κριμα τον κοπο μου και το ονομα του μαγαζιου.
Κριμα το ονομα του μαγαζιου.
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Ναταλί Τζένη Λάουρα και μια καινούργια κοπέλα η Μαρία. 22 χρονών μελαχροινή μέτριο ύψος πολύ ωραίο σώμα.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Καλημερα.Περασα σημερα κατα τις 12.30 κυριως για να βρω εσενα αλλα η αδυνατη κοπελιτσα που ανοιξε μου παρουσιασε την ψηλη με τα μωβ μαλλια και μια μελαχροινη πιο κοντουλα.Ονοματα δεν θυμαμαι αλλα οχι παντως Κατερινα.Τι εγινε σας κρυβουν?Βαριουνται να μιλησουν?Κριμα τον κοπο μου και το ονομα του μαγαζιου.
Εγω την Παρασκευή που ήρθα για σένα, η κοπέλα που ήταν στην υποδοχή μου είπε ότι είχες τελειώσει για σήμερα και έτσι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) πήρα τη Λάουρα.Άλλη φορά να ρωτάς γιατί άμα είμαι σε δουλειά μπορείς να περιμένεις λίγο να τελειώσω. Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Σε ευχαριστώ πάντως
Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Ναταλί Τζένη Λάουρα και μια καινούργια κοπέλα η Μαρία. Από τη Ρουμανία μιλάει προς το παρόν Αγγλικά 22 χρονών μελαχροινή μέτριο ύψος πολύ ωραίο σώμα.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Μεχρι το επομενο μπαγλαρωμα.....Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...
Σίγουρα θα επισκεφθώ για να τιμήσω το νέο αίμα...
Εγω την Παρασκευή που ήρθα για σένα, η κοπέλα που ήταν στην υποδοχή μου είπε ότι είχες τελειώσει για σήμερα και έτσι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) πήρα τη Λάουρα.
Μεχρι το επομενο μπαγλαρωμα.....
έλα τώρα αφού είναι γνωστό ότι είσαι πολύ εύστροφος νεαρός ....τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...Είναι μομφή για το πρόγραμμα της κοπέλας αυτό?
έλα τώρα αφού είναι γνωστό ότι είσαι πολύ εύστροφος νεαρός
....τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
απο πιτα που δε τρωο τι με νοιαζει και αν καει!Ρε καλώς τον ΠΑΤΡΟΚΛΟ. 54 ημέρες είχες να δώσεις σημεία ζωής.
Χάρηκες ρε για το μπαγλάρωμα?