Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
οι βαζελοι όντως βαράνε  με αυτά που βλέπουν.και εσείς όμως δεν πάτε πισω την τρίτη ενέσεις μπορεί να μην βαράγατε αλλα θέλατε να σνιφαρετε με αυτά που βλέπατε μήπως και δεν ειναι αλήθεια το θέαμα που βλέπατε.  :grin:

Γράψε λάθος με το βάζελος. Μάλλον το ποστ μου αφορά τα 3 της Λειβαδιάς τότε.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Το που ακουμπάμε τα λεφτά μας νομίζω ότι έχει να κάνει με τις κοπέλες και όχι με το μαγαζί. Δηλαδή αν μου αρεσει μια κοπέλα και αλλάξει μαγαζί θα πάψει να μου αρέσει; Στο συγκεκριμένο έχω πάει μια φορά και πήρα Ναταλί΄(έχω γράψει και κριτική) η οποία δεν είναι όμορφη αλλά στο κλαρίνο Σαλέας. Τον έχασα. Σίγουρα θα ξαναπαίξω, όπου και να πάει. 

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Λάουρα Ναταλί Κατερίνα και Τζένη και θα σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Καλημερα.Περασα σημερα κατα τις 12.30 κυριως για να βρω εσενα αλλα η αδυνατη κοπελιτσα που ανοιξε μου παρουσιασε την ψηλη με τα μωβ μαλλια και μια μελαχροινη πιο κοντουλα.Ονοματα δεν θυμαμαι αλλα οχι παντως Κατερινα.Τι εγινε σας κρυβουν?Βαριουνται να μιλησουν?Κριμα τον κοπο μου και το ονομα του μαγαζιου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Καλημερα.Περασα σημερα κατα τις 12.30 κυριως για να βρω εσενα αλλα η αδυνατη κοπελιτσα που ανοιξε μου παρουσιασε την ψηλη με τα μωβ μαλλια και μια μελαχροινη πιο κοντουλα.Ονοματα δεν θυμαμαι αλλα οχι παντως Κατερινα.Τι εγινε σας κρυβουν?Βαριουνται να μιλησουν?Κριμα τον κοπο μου και το ονομα του μαγαζιου.

Γιατί δεν ρώτησες τη νεαρά που ήταν στην πόρτα, ζητώντας την Κατερίνα? :think:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Ναταλί Τζένη Λάουρα και μια καινούργια κοπέλα η Μαρία. Από τη Ρουμανία μιλάει προς το παρόν Αγγλικά 22 χρονών μελαχροινή μέτριο ύψος πολύ ωραίο σώμα.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Ναταλί Τζένη Λάουρα και μια καινούργια κοπέλα η Μαρία. 22 χρονών μελαχροινή μέτριο ύψος πολύ ωραίο σώμα.

κανα τυροπιτάδικο έχει εκεί κοντά? για μετα το σεχ

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1

Άλλη φορά να ρωτάς γιατί άμα είμαι σε δουλειά μπορείς να περιμένεις λίγο να τελειώσω. Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Σε ευχαριστώ πάντως

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άλλη φορά να ρωτάς γιατί άμα είμαι σε δουλειά μπορείς να περιμένεις λίγο να τελειώσω. Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Σε ευχαριστώ πάντως
Εγω την Παρασκευή που ήρθα για σένα, η κοπέλα που ήταν στην υποδοχή μου είπε ότι είχες τελειώσει για σήμερα και έτσι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) πήρα τη Λάουρα.
Όταν τελείωσα σε βρήκα εκεί και σε χαιρέτησα.
Λοιπόν η κοπέλα στην υποδοχή δεν ήξερε ότι θα έλειπες για λίγο?
Για πιο λόγο λοιπόν με παραμύθιασε, για να διαλέξω άλλη?
Είχα χρόνο και δεν με πείραζε να περιμένω, γιατί μου είπε λοιπόν ψέματα?

Κορίτσια ενα να ξερετε. Υπάρχει πληθώρα μαγαζιών στην αγορά και τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που κάνουν είναι να διώξουν τον κόσμο.
Εγω προσωπικά ενοχλήθηκα πολύ και σας έσβησα από τα μαγαζιά που επισκέπτομαι (Κατερίνα όπως ξέρεις ήμουν τακτικός πελάτης).

Αυτά

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για όμορφο χαλαρωτικό μασάζ θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ Κατερίνα Ναταλί Τζένη Λάουρα και μια καινούργια κοπέλα η Μαρία. Από τη Ρουμανία μιλάει προς το παρόν Αγγλικά 22 χρονών μελαχροινή μέτριο ύψος πολύ ωραίο σώμα.
:tits2:Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...
Σίγουρα θα επισκεφθώ για να τιμήσω το νέο αίμα...

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
:tits2:Πάντως, δεν μπορώ να πω, καταβάλεται προσπάθεια για ανανέωση και εμπλουτισμό της παρέας... Χαίρομαι που η πρόσφατη δυσκολία δεν σας πτόησε...
Σίγουρα θα επισκεφθώ για να τιμήσω το νέο αίμα...
Μεχρι το επομενο μπαγλαρωμα.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Εγω την Παρασκευή που ήρθα για σένα, η κοπέλα που ήταν στην υποδοχή μου είπε ότι είχες τελειώσει για σήμερα και έτσι (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) πήρα τη Λάουρα.

Είναι μομφή για το πρόγραμμα της κοπέλας αυτό? :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.560
Πόντοι
46.232

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
έλα τώρα αφού είναι γνωστό ότι είσαι πολύ εύστροφος νεαρός

Πες μου που τραγουδάς, να σου σπάσω μιά χιλιαδίτσα πιάτα..... :smitten:

....τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Μία διευκρίνηση νομίζω ότι είναι απαραίτητη, μιάς και το να διαβάζω τα συμφραζόμενα μετά τις 10 το βράδυ με κουράζει..... :)

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα από τις 11 μέχρι τις 9 το βράδυ θα είμαστε Τζένη Κατερίνα Λάουρα Μαρία και Ναταλί για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Φιλάκια πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom