Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
αααα τις προάλλες είχαμε ντου γιαυτό ήταν κλειστό; Μάλιστα.
Δηλαδή τι ακριβώς γίνεται όταν παίζει ντου; Θα πάρουν και τον πελάτη μέσα; Θα γίνουμε Πανελληνίως ρεζίλι;
Όπως έχουν γράψει κι άλλοι, κράτα μαζί σου ταυτότητα, για ν' αποφύγεις τα χειρότερα... Βέβαια, μακρια από μας.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είμαστε Ναταλί Τζένη και Κατερίνα και θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Φιλάκια.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Καλά ρε, πως γίναν έτσι και οι τρεις τους...
Σε κρατητήριο τις είχαν μαζέψει ή σε σουβλατζίδικο? Ήμαρτον...  :priest: :priest:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα μέχρι τις 9 το βράδυ θα είμαστε Κατερίνα Τζένη και Ναταλί για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλά ρε, πως γίναν έτσι και οι τρεις τους...
Σε κρατητήριο τις είχαν μαζέψει ή σε σουβλατζίδικο? Ήμαρτον...  :priest: :priest:

Συναγωνιστή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πει κάποιος αυτό που θέλει, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ο τρόπος που επέλεξες να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου άποψη δεν ήταν και ο πιό ευγενής.......

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα μέχρι τις 9 το βράδυ θα είμαστε Κατερίνα Τζένη και Ναταλί για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
Καλημερα Κατερινακι, πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* σε ολες σας !!!

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
To Kατερινάκ προσφέρει υπηρεσίες ξανα? Η κάνω λάθος.

Είναι η  Κατερίνα  που  αναφέρουν στις  κριτικές ή  προκειται περί συνωνυμίας??

Θενκς

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
To Kατερινάκ προσφέρει υπηρεσίες ξανα? Η κάνω λάθος.

Είναι η  Κατερίνα  που  αναφέρουν στις  κριτικές ή  προκειται περί συνωνυμίας??

Θενκς

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Ναταλί Τζένη και η Κατερίνα δηλαδή εγώ. Πολλά φιλάκια σε όλους.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Συναγωνιστή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πει κάποιος αυτό που θέλει, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ο τρόπος που επέλεξες να δημοσιοποιήσεις την προσωπική σου άποψη δεν ήταν και ο πιό ευγενής.......

Εντελώς φιλικά σου απαντώ...

1ον. Ήμουν ευγενέστατος
2ον. Είναι ασέβεια προς το πελάτη να μην ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους και για το σώμα τους που είναι το εργαλείο της δουλειάς τους
3ον. Δεν δημοσιοποίησα καμία προσωπική-υποκειμενική άποψη. Τα έξτρα κιλά βγάζουν μάτι
4ον. Το ότι είμαι έλληνας δεν σημαίνει ότι είμαι σαβουρογάμης

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

1ον. Ήμουν ευγενέστατος
2ον. Είναι ασέβεια προς το πελάτη να μην ενδιαφέρονται για την εμφάνιση τους και για το σώμα τους που είναι το εργαλείο της δουλειάς τους
3ον. Δεν δημοσιοποίησα καμία προσωπική-υποκειμενική άποψη. Τα έξτρα κιλά βγάζουν μάτι

σωστός λέμε..

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Kυριε Παθος ο  σεφ Λαζάρου  είναι στο Αβατάρ σας  ? :)  ή εσεις ?

σήμερα ανακοινώθηκε οτι  θα εμφανιστεί στο Μέγαρο  Μουσικής  στις  9 Δεκεμβρίου -  μηπως  εμπλέκεσθε και εσείς ?  _  :rolleyes: :cheesy:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305

1ον. Ήμουν ευγενέστατος
Γιατί να ενδιαφερθούν? Αφού ο νεοελληνας πηδάει ότι πηδιέται (και μετά λένε για τον τούρκο με την πάπια)..διατροφή/γυμναστήριο είναι άγνωστες λέξεις..και μετά σε ρωτάνε δε σου αρέσω? τί να πεις..μια από τα ίδια και στα στριπ..η χώρα αυτή καταστρέφει όχι μόνο τους έλληνες, αλλά και τους αλλοδαπούς!

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μέχρι τις 9 το βράδυ χαλαρωτικό μασάζ από τις Ναταλί Τζένη και Κατερίνα. Φιλάκια πολλά

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά για ένα χαλαρωτικό μασάζ μέχρι τις 9 το βράδυ οι Κατερίνα Ναταλί Τζένη και μια καινουργια κοπέλα η Λάουρα. Φιλάκια πολλά.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά για ένα χαλαρωτικό μασάζ μέχρι τις 9 το βράδυ οι Κατερίνα Ναταλί Τζένη και μια καινουργια κοπέλα η Λάουρα. Φιλάκια πολλά.
Καλημερα KATHRIN!!!  :-* :-* :-*

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Τζένη Ναταλί και η καινούργια κοπέλα μας η Λάουρα. Σας περιμένουμε για ένα όμορφο χαλαρωτικό μασάζ μέχρι τις 9 το βράδυ. Φιλάκια σε όλους.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
η λιζα εφυγε για παντα??

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Καμια βυζαρού έχετε εκεί?  :tits:

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Τζένη Ναταλί και η καινούργια κοπέλα μας η Λάουρα. Σας περιμένουμε για ένα όμορφο χαλαρωτικό μασάζ μέχρι τις 9 το βράδυ. Φιλάκια σε όλους.
απαντα σε κανα μνμα μωρη καριολα κατερινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom