Παραθέτω τις σκέψεις μου, μιάς και ανεφέρθη το nick μου.
Όλα αυτά τα χρόνια, τηρώ (θέλω να πιστεύω) μετριοπαθή στάση στον παρόντα ιστοχώρο, γιατί είμαι εκ πεποιθήσεως ήπιος χαρακτήρας.
Συναγωνιστή, δεν προσβάλλομαι από τα γραφόμενά σου. Το μόνο που έχω να πω δημόσια είναι πως
δεν καταλαβαίνω τι είδους σκοπιμότητα μου προσάπτεις, αφού στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μέχρι σήμερα.....είτε επι χρήμασι είτε με οποιοδήποτε άλλο επωφελή οικονομικά για εμένα τρόπο.
Μάλιστα, για να πω την αλήθεια, είχα σκοπό να το επισκεφθώ για πρόγραμμα με τη Λάουρα, αλλά η αναφορά του χρήστη janno ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών της κοπέλας με αποθάρρυνε.
Ασχέτως με τα ανωτέρω, θα ήθελα να δηλώσω πως δεν με ενοχλεί η καταγωγή οιασδήποτε υπεύθυνης/ιδιοκτήτριας ελαιοτριβείου η οποία θα με κάνει να είμαι περισσότερο φιλικός ή εχθρικός προς κάποια/ες. Όλοι είμαστε συνάνθρωποι και έτσι νομίζω ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ο ένας προς τον άλλον.
Επίσης θέλω να πιστεύω πως η στάση μου είναι τίμια και κρυστάλλινη προς οποιοδήποτε οίκο προσφοράς υπηρεσιών μασάζ.
Συγγνώμη (από όσο γνωρίζω) ζητάμε αν έχουμε διαπράξει κάποιο λάθος ή έχουμε πληγώσει κάποιον συνάνθρωπό μας.
Γιατί να πράξεις το ίδιο αν (απλά) αισθάνεσαι (λανθασμένα κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη) ότι δρώ με κάποιο σκοπό?
Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές, με την ευχή ότι κάποια στιγμή οι σκόπελοι που συναντούμε με σκοπό την απόλαυση και χαλάρωσή μας να εκλείψουν.
Agiana με κάλυψε η απάντησή σου.Δεν αναφέρθηκα ούτε για το χαρακτήρα σου ούτε για το επίπεδό σου.Ίσα ίσα για αυτό ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη, γιατί γνώριζα το ενδεχόμενο η γνώμη μου να είναι άτοπη και για τους από πάνω δύο λόγους.
Αυτό μου βγαίνει agiana γενικά σαν αίσθηση αλλά για να σε υπερασπίζονται τα παιδιά μάλλον δεν έχω παρατηρήσει καλά τα σχόλια σου.
Μου αρέσει το γεγονός πως κάποιοι εδώ μέσα πήραν θέση κόσμια και στήριξαν τον agiana.
Olym σέβομαι την γνώμη σου αλλά προφανώς δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφεις.Δεν σε είχα προσέξει σαν μέλος στο site οπότε μια άλλη φορά που θα γράψεις θα βρω την ευκαιρία να σου πω καμιά μαλακιούλα
Στην ουσία τώρα....έχω νιώσει κάποιες φορές που έχω πάει με εκδιδόμενες(99% στα μπουρδέλα) ότι εκμεταλλεύομαι την προσωπική δυστυχία των κοριτσιών τις οποίες κάποιοι άλλοι προηγουμένως εχουν εκμεταλλευτεί και τις έχουν αναγκάσει να εκδίδονται και κυρίως τις έχουν καταστρέψει τον ψυχικό τους κόσμο.Για αυτό το λόγο έχω νιώσει αήδια για τον εαυτό μου και σταμάτησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα(πάω μόνο σε συγκεκριμένα μασατζίδικα).
Συμφωνώ απόλυτα πως για τα κορίτσια αυτά πρέπει να είμαστε ευγενικοί και να συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια.
Όμως υπάρχει η κατηγορία των "τσατσάδων" ή ιδιοκτητριών μασατζίδικων ή πουτάνων ή όπως αλλιώς λέγονται που κάνουν την δουλειά αυτή συνειδητά χωρίς περιορισμό με σκοπό τον πλουτισμό.Ε όχι να αφήσουμε αυτές - αυτούς να μας πουλάνε και πνεύμα....
Μάγκες πέρασε η ώρα και παίζει ο θρύλος,
Χαιρετώ και ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη κριτική.