Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όλα αυτά τα χρόνια, τηρώ (θέλω να πιστεύω) μετριοπαθή στάση στον παρόντα ιστοχώρο, γιατί είμαι εκ πεποιθήσεως ήπιος χαρακτήρας.

Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές, με την ευχή ότι κάποια στιγμή οι σκόπελοι που συναντούμε με σκοπό την απόλαυση και χαλάρωσή μας να εκλείψουν.

Να προσθέσω με τη σειρά μου,ότι ο agiana δεν έχει δόσει ποτέ αφορμή με την στάση του τόσα χρόνια ούτε καν για υπόνοια οτι είναι δυνατόν να προμοτάρει κάποιο μαγαζί η κάποια κοπέλλα.Ασφαλώς δεν έχει ανάγκη συνηγόρων,αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω γιατί θεωρώ τελείως άδικη την αναφορά στο πρόσωπό του....Επιπλέον δε,η απάντηση που έδωσε είναι ενδεικτική του χαρακτήρα και του ήθους του....Μπορεί καμμιά φορά να γράφει αστειάκια η και κακιούλες (ουδείς αναμάρτητος....),με τα οποία δεν συμφωνώ πάντοτε,αλλά δεν είναι δυνατόν να του προσάψει κανείς κατηγορίες για προμοτάρισμα,κλπ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.799
Πόντοι
46.232
να πάρω και εγώ θέση για τον agiana(αν και αυτός σε αντίστοιχη περίπτωση δεν είχε πάρει θέση)και αυτό επειδή τον έχω γνωρίσει από κοντά....
μπορείς να του προσάψεις πολλά όπως ότι είναι καλός στο γράψιμο , εύστροφος , ατακαδόρος , με ιδιαίτερο χιούμορ κλπ αλλά για προμότορας με τίποτα.

Υ.Γ να ευχαριστήσω  τον  argoporimenο για τα καλά του λόγια.

Argoporimenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παραθέτω τις σκέψεις μου, μιάς και ανεφέρθη το nick μου.

Όλα αυτά τα χρόνια, τηρώ (θέλω να πιστεύω) μετριοπαθή στάση στον παρόντα ιστοχώρο, γιατί είμαι εκ πεποιθήσεως ήπιος χαρακτήρας.

Συναγωνιστή, δεν προσβάλλομαι από τα γραφόμενά σου. Το μόνο που έχω να πω δημόσια είναι πως δεν καταλαβαίνω τι είδους σκοπιμότητα μου προσάπτεις, αφού στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν έχω πάρει ποτέ πρόγραμμα μέχρι σήμερα.....είτε επι χρήμασι είτε με οποιοδήποτε άλλο επωφελή οικονομικά για εμένα τρόπο.

Μάλιστα, για να πω την αλήθεια, είχα σκοπό να το επισκεφθώ για πρόγραμμα με τη Λάουρα, αλλά η αναφορά του χρήστη janno ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών της κοπέλας με αποθάρρυνε.

Ασχέτως με τα ανωτέρω, θα ήθελα να δηλώσω πως δεν με ενοχλεί η καταγωγή οιασδήποτε υπεύθυνης/ιδιοκτήτριας ελαιοτριβείου η οποία θα με κάνει να είμαι περισσότερο φιλικός ή εχθρικός  προς κάποια/ες. Όλοι είμαστε συνάνθρωποι και έτσι νομίζω ότι πρέπει να συμπεριφέρεται ο ένας προς τον άλλον.

Επίσης θέλω να πιστεύω πως η στάση μου είναι τίμια και κρυστάλλινη προς οποιοδήποτε οίκο προσφοράς υπηρεσιών μασάζ.

Συγγνώμη (από όσο γνωρίζω) ζητάμε αν έχουμε διαπράξει κάποιο λάθος ή έχουμε πληγώσει κάποιον συνάνθρωπό μας.
Γιατί να πράξεις το ίδιο αν (απλά) αισθάνεσαι (λανθασμένα κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη) ότι δρώ με κάποιο σκοπό?

Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συναγωνιστές, με την ευχή ότι κάποια στιγμή οι σκόπελοι που συναντούμε με σκοπό την απόλαυση και χαλάρωσή μας να εκλείψουν.

Agiana με κάλυψε η απάντησή σου.Δεν αναφέρθηκα ούτε για το χαρακτήρα σου ούτε για το επίπεδό σου.Ίσα ίσα για αυτό ζήτησα προκαταβολικά συγνώμη, γιατί γνώριζα το ενδεχόμενο η γνώμη μου να είναι άτοπη και για τους από πάνω δύο λόγους.
Αυτό μου βγαίνει agiana γενικά σαν αίσθηση αλλά για να σε υπερασπίζονται τα παιδιά μάλλον δεν έχω παρατηρήσει καλά τα σχόλια σου.
Μου αρέσει το γεγονός πως κάποιοι εδώ μέσα πήραν θέση κόσμια και στήριξαν τον agiana.

Olym σέβομαι την γνώμη σου αλλά προφανώς δεν θα σχολιάσω αυτά που γράφεις.Δεν σε είχα προσέξει σαν μέλος στο site οπότε μια άλλη φορά που θα γράψεις θα βρω την ευκαιρία να σου πω καμιά μαλακιούλα  :sunglasses:

Στην ουσία τώρα....έχω νιώσει κάποιες  φορές που έχω πάει με εκδιδόμενες(99% στα μπουρδέλα) ότι εκμεταλλεύομαι την προσωπική δυστυχία των κοριτσιών τις οποίες κάποιοι άλλοι προηγουμένως εχουν εκμεταλλευτεί  και τις έχουν αναγκάσει να εκδίδονται και κυρίως τις έχουν καταστρέψει τον ψυχικό τους κόσμο.Για αυτό το λόγο έχω νιώσει αήδια για τον εαυτό μου και σταμάτησα να πηγαίνω στα μπουρδέλα(πάω μόνο σε συγκεκριμένα μασατζίδικα).
Συμφωνώ απόλυτα πως για τα κορίτσια αυτά πρέπει να είμαστε ευγενικοί και να συμπεριφερόμαστε με αξιοπρέπεια.
Όμως υπάρχει η κατηγορία των "τσατσάδων" ή ιδιοκτητριών μασατζίδικων ή πουτάνων ή όπως αλλιώς λέγονται που κάνουν την δουλειά αυτή συνειδητά χωρίς περιορισμό με σκοπό τον πλουτισμό.Ε όχι να αφήσουμε αυτές - αυτούς να μας πουλάνε και πνεύμα....

Μάγκες πέρασε η ώρα και παίζει ο θρύλος,
Χαιρετώ και ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη κριτική.

Επισκέπτης
θα γίνω πάλι ο κακός της παρέας.καλά δεν βλέπεται ότι η αλβανη βάζει κάθε τόσο το γκόμενο να γράφει με διαφορετικά νικ.ο spark 56 κάνει μπαμ τι να λεμε τώρα...απλά διακεδαστε έχει χαβαλέ πλέον...

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.799
Πόντοι
46.232

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα. Να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Από σήμερα και για όλο το χειμώνα γυρίζουμε πάλι στο ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Σήμερα θα είμαστε Τζένη Κατερίνα Βερόνικα και Ναταλί και σας περιμένουμε για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ. Η Λάουρα έχει ρεπό.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλτατε argoporimene. (δεν κάνω παράθεση για να μην γεμίζω το θρεντ)
Επέτρεψέ μου να σου πω σχετικά με το δεύτερο μήνυμά σου ότι σου απάντησαν ήδη δύο, εκ των οποίων για τον μεν agiana είχες διακρίνει σκοπιμότητα στα γραφόμενά του αλλά έσπευσες να ζητήσεις συγνώμη στο πρώτο σου ποστ και εμμέσως στο δεύτερο να παραδεχτείς ότι υπερέβαλλες, για δε εμένα έγραψες ότι δεν με είχες υπόψη σου όταν έγραφες παρόλο που είχα όλες τις προδιαφραφές του αρχικού σου κινήτρου να γράψεις.
Μήπως λοιπόν είναι καλλίτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους παρά να γενικολογούμε; Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις συγκεκριμένα ποιούς ακριβώς εννοείς; Γιατί είναι σχεδόν κανόνας του σάϊτ να πετάμε αρκετοί γενικές κουβέντες είτε για να κάνουμε το κομάτι μας, είτε για να κάνουμε τους γνώστες είτε για να εξυπηρετήσουμε κάτι.... είτε ακόμη ακόμη για να ανεβάσουμε τα ποστ μας, πρακτικές βέβαια που πιστεύω δεν ακουμπάνε εσένα. Γίνε λοιπόν πιό σαφείς για να μπορεί να υπάρξει και ο σχετικός διάλογος.
Όσο για τις ευαισθησίες που έδειξες σχετικά με τις εκδιδόμενες, αυτό σε τιμά αν και βέβαια οι περισσότερες στα μασατζίδικα δουλεύουν με τη θελησή τους, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις σεβόμαστε σαν ανθρώπους.
Τέλος ο θρύλος νομίζω ότι δεν πρέπει να σε ικανοποίησε με την απόδοσή του, όπως και εμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom