Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Μελαχρινή, καλομαυρισμένη, τσαχπίνικο βλέμα, μαύρο ίσιο μαλλί, περί το 1,65, γεμάτο στήθος, καλό κορμί με λίγη κυτταρίτιδα στα κωλομέρια,.
Ο,τι πρόλαβα να δω μία φορά σε σαλονάρισμα.
:tits: :tits: :tits:
καλά εσύ μιλαμε είσαι μεγάλη περίπτωση σε ενα σαλοναρισμα πρόλαβες να δεις ότι έχει λίγη κυτταρίτιδα και μάλιστα στα κωλομερια.....καλά ρε μεγάλε γυμνές κυκλοφορούν εκεί μέσα;  :2funny: :2funny: :2funny:ρε spark πάλι εσύ;  :2funny: :2funny:  ρε κατερινα γιατί  επιμένεις αφού δεν μπορεί να κρυφτεί  :grin: βρες κάτι άλλο αυτό εχει καταντήσει αηδία και βαρετό.

Argoporimenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά γιατί καταναλώνετε φαιά ουσία ποιός θα κάνει τη δουλειά.
Έχουμε τον άνθρωπο "argoporimenos" ο οποίος πλήρωσε όσα πλήρωσε και θέλησε να επιθέσει την γλώσσα του επί της αφοδευτικής οπής της κορασίδος (κοινώς να της κάνει γλυφοκωλάδα) οπότε και βρήκε το πρόβλημα. Δεν έχει παρά η manager να τον καλέσει να κάνει αυτή τη δουλειά και μάλιστα δωρεάν και όχι σε μια αλλά σε όλες τις κορασίδες δις ημερησίως. Αμ πως!!!!!!

Φιλαράκι ούτε καν πλησίασα,στα τέσσερα που μαμούσα ερχόταν η βρώμα...Σε θέλω πιο ανοικτόμυαλο  :fuck1:

Argoporimenos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φίλτατε argoporimene. (δεν κάνω παράθεση για να μην γεμίζω το θρεντ)
Επέτρεψέ μου να σου πω σχετικά με το δεύτερο μήνυμά σου ότι σου απάντησαν ήδη δύο, εκ των οποίων για τον μεν agiana είχες διακρίνει σκοπιμότητα στα γραφόμενά του αλλά έσπευσες να ζητήσεις συγνώμη στο πρώτο σου ποστ και εμμέσως στο δεύτερο να παραδεχτείς ότι υπερέβαλλες, για δε εμένα έγραψες ότι δεν με είχες υπόψη σου όταν έγραφες παρόλο που είχα όλες τις προδιαφραφές του αρχικού σου κινήτρου να γράψεις.
Μήπως λοιπόν είναι καλλίτερα να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους παρά να γενικολογούμε; Μήπως θα έπρεπε να αναφέρεις συγκεκριμένα ποιούς ακριβώς εννοείς; Γιατί είναι σχεδόν κανόνας του σάϊτ να πετάμε αρκετοί γενικές κουβέντες είτε για να κάνουμε το κομάτι μας, είτε για να κάνουμε τους γνώστες είτε για να εξυπηρετήσουμε κάτι.... είτε ακόμη ακόμη για να ανεβάσουμε τα ποστ μας, πρακτικές βέβαια που πιστεύω δεν ακουμπάνε εσένα. Γίνε λοιπόν πιό σαφείς για να μπορεί να υπάρξει και ο σχετικός διάλογος.
Όσο για τις ευαισθησίες που έδειξες σχετικά με τις εκδιδόμενες, αυτό σε τιμά αν και βέβαια οι περισσότερες στα μασατζίδικα δουλεύουν με τη θελησή τους, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν πρέπει να τις σεβόμαστε σαν ανθρώπους.
Τέλος ο θρύλος νομίζω ότι δεν πρέπει να σε ικανοποίησε με την απόδοσή του, όπως και εμένα.

Olym α)δεν θέλω να υπάρξει σχετικός διάλογος και β)η απάντησή σου είναι λες και δεν κατάλαβες το μήνυμα.
Δεν γουστάρω να γράψω άλλο σ'αυτό το thread κι όποιος θέλει να μου απαντήσει στο μασατζίδικα που γαμάς.
Αυτό που μου βγαίνει να πω είναι ότι κάθε μέρα βάζουν λουκέτο εκαντοτάδες μαγαζιά λόγω της μείωσης της κατανάλωσης.
Κατά μέσο όρο τα τελευταία δύο χρόνια μένουν 1000 έλληνες πολίτες άνεργοι.
Και ρωτάω καταναλώνουμε τα χρήματά μας σε ένα μαγαζί που η ιδοκτήτριά του: 1)εκμεταλλεύεται το site γράφοντας η ίδια ή βάζοντας άλλους δικούς της να γράψουν με σκοπό να επιρεάσουν τον κόσμο να πάει στο μαγαζί τους 2) αναστατώνει τους επισκέπτες του site κατηγορώντας ηθικά τα μέλη του 3)είναι κουτοπόνηρη Αλβανίδα.
Εγώ προσωπικά φίλε μου δεν τα ξανακουμπάω.Μπέσα σου μιλάω είμαι ένας απλός επισκέπτης όπως εσείς και τίποτα παραπάνω.
Έγραψα γιατί γούσταρα να μιλήσω στον smirni και γιατί ξενερώνω που μπαίνουν τα μέλη και γράφουν στο thread παρόλο που έχουν την αίσθηση του τι "παίζεται".

Επισκέπτης
Olym α)δεν θέλω να υπάρξει σχετικός διάλογος και β)η απάντησή σου είναι λες και δεν κατάλαβες το μήνυμα.
Δεν γουστάρω να γράψω άλλο σ'αυτό το thread κι όποιος θέλει να μου απαντήσει στο μασατζίδικα που γαμάς.
Αυτό που μου βγαίνει να πω είναι ότι κάθε μέρα βάζουν λουκέτο εκαντοτάδες μαγαζιά λόγω της μείωσης της κατανάλωσης.
Και ρωτάω καταναλώνουμε τα χρήματά μας σε ένα μαγαζί που η ιδοκτήτριά του: 1)εκμεταλλεύεται το site γράφοντας η ίδια ή βάζοντας άλλους δικούς της να γράψουν με σκοπό να επιρεάσουν τον κόσμο να πάει στο μαγαζί τους 2) αναστατώνει τους επισκέπτες του site κατηγορώντας ηθικά τα μέλη του 3)είναι κουτοπόνηρη Αλβανίδα.
Εγώ προσωπικά φίλε μου δεν τα ξανακουμπάω.Μπέσα σου μιλάω είμαι ένας απλός επισκέπτης όπως εσείς και τίποτα παραπάνω.
Έγραψα γιατί γούσταρα να μιλήσω στον smirni και γιατί ξενερώνω που μπαίνουν τα μέλη και γράφουν στο thread παρόλο που έχουν την αίσθηση του τι "παίζεται".
να είσαι σίγουρος οτι όλοι το έχουμε πάρει χαμπάρι.και να ξέρεις οτι συνεχιζει να το κάνει αφου οι δουλειές της πλέον δεν πάνε καλά.ξέχασες να πεις οτι βάζει τους γκόμενους να κατηγορούν αλλα μαγαζιά  ;)

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Γι'αυτο στροφη στα μαγαζια με Ρωσίδες...  Κι εγω Αλβανακια δεν γουσταρω να γαμαω...    ΕΛΛΑΣ-ΡΩΣΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η κουτοπονηρη αλβανιδα να παει να παρει τα λεφτα απο το Μπερισα και τις πυραμιδες οχι απο εργαζομενους σκληρα Ελληνες

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

ε  αυτο δεν το περιμενα  .  να ειναι ετσι  και η ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  εξ  αλβανιας  ορμωμενη.     

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καποια  φορα  ειχα γραψει καποιες  αληθειες  για την βικυ  την  βυζαρου  στο  κηφ.48    3-4  υποστηρικτες  της  ,    η  δεν τα γνωριζαν  η  τα γνωριζαν  και .....    τωρα αν ξαναγραψω παλι καποιες  αληθειες  για την  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  θα γινουμε  κωλος  εδω μεσα.

marlog

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
34
Like
1.935
Πόντοι
2.391
καποια  φορα  ειχα γραψει καποιες  αληθειες  για την βικυ  την  βυζαρου  στο  κηφ.48     3-4   υποστηρικτες  της  ,    η  δεν τα γνωριζαν   η   τα γνωριζαν  και .....    τωρα αν ξαναγραψω παλι καποιες  αληθειες  για την  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  θα γινουμε  κωλος  εδω μεσα.
Για λέγε , για λέγε!

Επισκέπτης
καποια  φορα  ειχα γραψει καποιες  αληθειες  για την βικυ  την  βυζαρου  στο  κηφ.48     3-4   υποστηρικτες  της  ,    η  δεν τα γνωριζαν   η   τα γνωριζαν  και .....    τωρα αν ξαναγραψω παλι καποιες  αληθειες  για την  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  θα γινουμε  κωλος  εδω μεσα.
κοίταξε η Αλβανίδα ειναι κουτοπόνηρη που δεν χρειάζεται να γράψεις τιποτα.μόνη της πέφτει σε συνεχόμενες λούμπες.ξέρεις ότι μπορώ να την εκθέσω και να την ξεφτιλίσω  :grin: αλλα δεν θα το κάνω αφού μόνη της το κάνει βάζοντας τον κάθε αλβανο γκόμενο να γράφει .από εκεί και πέρα εχεις δει τι έχει γίνει με τον spark που μόνος του παραδέχθηκε ότι έμπαινε μέσα με άλλο όνομα  :grin: από εκεί και πέρα όσοι κατάλαβαν τι παίζει και αν θέλουν να κλαίνε τα λεφτά τους δεν έχουν παρά να πάνε να φάνε τα μούτρα τους.  :grin:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Αν θυμάσαι καλά αγαπητέ μου τότε που έγραψες για τη Βίκυ είχα παρέμβει και είχαμε μια έντονη ανταλλαγή μηνυμάτων. Θεώρησα ότι ήσουν άδικος και χωρίς στοιχεία κατήγορος και φυσικά δεν αποδείχτηκαν ποτέ οι "αλήθειες" που έγραψες. Τώρα μαθαίνω ότι ήμουν υποστηριχτής της. Εγώ και κάποιοι άλλοι που διαφωνίσαμε μαζί σου. Τώρα που γράφουν για την κατ΄εσέ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ" ή την manager ενορχηστρωμένα σαν να πρόκειται για την αρχηγό της Αλβανικής μαφίας στην Αθήνα, με αμέτρητους γκόμενους και υποτακτικούς κονδυλοφόρους  συμμετέχεις κανονικά και πάλι και θες πάλι να γράψεις αλήθειες.
Μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο για τον spark ή για τον astrapi ή για τον orgasmopsolo, αλλά δεν άκουσα λέξη ούτε από σένα ούτε από κάποιους άλλους που κανονικά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, για τους προμότορες που λίμναζαν και λιμνάζουν στο θρέντ και βέβαια εξυπηρετούν συμφέροντα. Βλέπω ότι καμιά 15αριά "φίλοι" που αλληλοευλογήτε τα γένεια σας κάνετε κακή κριτική σε ένα μαγαζί που κατά την ταπεινή μου γνώμη, και καθαρό είναι από τα λίγα που έχουν ατομικό ντουζ και στα 4 δωμάτια, και σχετικά καλές υπηρεσίες προσφέρει και συνήθως πλην λίγων περιπτώσεων οι κοπέλες είναι από 20 έως 27 χρονών και με πληθώρα επιλογών.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κρίση και γίνεται μάχη προς άγραν πελατών. Μην ξεχνάς λοιπόν εσύ και κάποιοι 15 περίπου άλλοι, ότι μας διαβάζουν εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες και παρά αυτά που γράφονται το μαγαζί δουλεύει αφού δεν κλείνει, προφανώς γιατί ο καθένας από μας πάει εκεί που περνάει καλά και όχι εκεί που "του λένε ότι δεν περνάει καλά".
Όπως λοιπόν και με την περίπτωση της Βίκης κατηγορήθηκα σαν υποστηριχτής της, έτσι και τώρα θα διαβάσω διάφορα. Μήπως όμως δεν φταίω εγώ που είμαι συνήθως "υποστηριχτής" αλλά φταίει η τακτική σου.
Λέω τώρα.    

Επισκέπτης
φαντάζομαι olym ότι για τον spark astarpi  θα αναφέρεσαι σε έμενα αφού εγω τους ξεσκέπασα και μαρτύρησαν χωρίς ξύλο.  :grin:  ξεχνάς να πεις ότι οι συγκεκριμένοι ειναι του μαγαζιού και ρίχνουν λάσπη με ψευδή σε αλλα μαγαζιά και για κοπέλες που ούτε καν ξέρουν πως ειναι.δεν ειναι τυχαίο αλλωστε οτι ειναι η μοναδική που κάνει αυτή τι δουλειά με τετοιο τρόπο.δεν λέω ότι μπορεί να μην υπάρχουν και άλλοι που αβανταρουν αλλα ιδρύματα αλλα η Αλβανίδα με συγχωρείς το έχει παρακάνει.  ;)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ξέρω oliverkan ότι εσύ ταυτοποίησες τον spark με τον astrapi. Όπως μπορείς να ξαναδιαβάσεις, γράφω ότι "μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο για τον spark ή για τον astrapi" οπότε νομίζω ότι σε έχω καλύψει.
Θυμάμαι όμως ότι και για σένα κάτι είχε ακουστεί για κάποιο μαγαζί.
Ακόμη και να έχουν γίνει λάθη, η ενορχηστρωμένη επίθεση δεν προσφέρει στην ενημέρωση αλλά κάνει αντεπίθεση στην επίθεση. Άρα ούνα φάτσα, ούνα ράτσα. Και αυτοί που συμετέχουν στην αντεπίθεση τι είναι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Την έχει στημένη μια περίεργη κυρία στην είσοδο ή στο θυρωρείο κάθε μέρα και κοιτάει σαν κέρβερας. Με έχει αποτρέψει δύο φορές να εισέλθω.
αυτή απο το ψιλικατζίδικο δίπλα?

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το ψιλικατζίδικο μάλλον έκλεισε

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ με δύο ή τέσσερα χέρια, σε ένα καθαρό χώρο με πρόσχαρες και ενδιαφέρουσες κοπέλες.
Σήμερα είμαστε οι Τζένη, Ναταλί, Βερόνικα, Κατερίνα, Ντανιέλα, Λάουρα και η όμορφη Ελληνίδα η Στέλλα που ήτανε και παλιά μαζί μας.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!! 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα σας περιμένουμε μέχρι τις 9 το βράδυ για ένα όμορφο και χαλαρωτικό μασάζ με δύο ή τέσσερα χέρια, σε ένα καθαρό χώρο με πρόσχαρες και ενδιαφέρουσες κοπέλες.
Σήμερα είμαστε οι Τζένη, Ναταλί, Βερόνικα, Κατερίνα, Ντανιέλα, Λάουρα και η όμορφη Ελληνίδα η Στέλλα που ήτανε και παλιά μαζί μας.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!   
Καλημερα Κατερινακι !!!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο προγραμα τι λεει η λαουρα??ειναι pse τα παντα ολα σαν την ντονα η μελινα???απο εμφανιση την ειδα :sunglasses:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
απο προγραμα τι λεει η λαουρα??ειναι pse τα παντα ολα σαν την ντονα η μελινα???απο εμφανιση την ειδα :sunglasses:

Υπάρχει μία πολύ σύντομη αλλά άσχημη αναφορά για τις υπηρεσίες της κοπέλας από το συναγωνιστή janno 3-4 σελίδες πριν, χωρίς καμμία άλλη περαιτέρω διευκρίνηση ή επεξήγηση.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
σε ευχαρηστω φιλε μου :sunglasses: μαλλον δεν θα ενδωσω

Stories

Νέο!

Stories