Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 220K
  • Tagged users Καμία

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
σε ευχαρηστω φιλε μου :sunglasses: μαλλον δεν θα ενδωσω

Κοίτα τις τελευταίες κριτικές του μαγαζιού και πιθανόν να βρείς κάποια της αρεσκείας σου.

Όποιος ψάχνει, βρίσκει. (Μιλώ γενικά και όχι ειδικά). :)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κοίτα τις τελευταίες κριτικές του μαγαζιού και πιθανόν να βρείς κάποια της αρεσκείας σου.

Όποιος ψάχνει, βρίσκει. (Μιλώ γενικά και όχι ειδικά). :)
Όποιος ψάχνει, βρίσκει. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Το ξέρω oliverkan ότι εσύ ταυτοποίησες τον spark με τον astrapi. Όπως μπορείς να ξαναδιαβάσεις, γράφω ότι "μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο για τον spark ή για τον astrapi" οπότε νομίζω ότι σε έχω καλύψει.
Θυμάμαι όμως ότι και για σένα κάτι είχε ακουστεί για κάποιο μαγαζί.
Ακόμη και να έχουν γίνει λάθη, η ενορχηστρωμένη επίθεση δεν προσφέρει στην ενημέρωση αλλά κάνει αντεπίθεση στην επίθεση. Άρα ούνα φάτσα, ούνα ράτσα. Και αυτοί που συμετέχουν στην αντεπίθεση τι είναι?
δεν το θυμάσαι καλά η θυμάσαι επιλεκτικά.ο spark h astrari η δεν ξέρω πως αλλιώς έχει μπει έλεγε ότι εγώ αβανταρω το Αχιλλέως.δες μια αναφορά μου όχι για το Αχιλλέως αλλα για οποιοδήποτε άλλο μαγαζί.πίστεψε με δεν θα βρεις ούτε μια.γιαυτο σε παρακαλώ όταν θα μιλάς καλό θα ειναι αυτά που λες να τα εχεις ψάξει η να ειναι τεκμηριωμένα.από εκεί και πέρα ο λόγος που δεν γράφω ειναι αυτός ..για να μην βρεθεί ποτέ κανείς σαν και εσένα έστω και με τρόπο βελούδινο να αφήσει υπονοούμενο.λέω σε αυτούς που θέλω εγώ μέσω πμ αυτά που πρέπει.  ;)  και όταν επεμβαίνω και επιμένω σε κάτι ειμαι πολύ σίγουρος γιαυτό που λέω.όπως για το συγκεκριμένο μαγαζί που η τακτική του ειναι πλέον γνωστή.

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλά εσύ μιλαμε είσαι μεγάλη περίπτωση σε ενα σαλοναρισμα πρόλαβες να δεις ότι έχει λίγη κυτταρίτιδα και μάλιστα στα κωλομερια.....καλά ρε μεγάλε γυμνές κυκλοφορούν εκεί μέσα;  :2funny: :2funny: :2funny:ρε spark πάλι εσύ;   :2funny: :2funny:  ρε κατερινα γιατί  επιμένεις αφού δεν μπορεί να κρυφτεί  :grin: βρες κάτι άλλο αυτό εχει καταντήσει αηδία και βαρετό.
Όπα – Όπα Παλικάρια…
Ποιος είναι ο Spark?
Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται ότι έχει γίνει παρεξήγηση!!!
Είμαι νέος στο site, ίσως, αλλά δεν μπορείτε κατέχοντας την ετικέτα του παλιού να γράφετε εναντίον μου ό,τι σας γουστάρει. Πιθανώς να γνωρίζετε κάποια πράγματα περισσότερα από μένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη γι αυτό που μου αρέσει. Πιθανώς ενοχλείστε κάποιοι παλιοί από την είσοδο νέων ατόμων στο site… Αυτό μου θυμίζει κάπως στρατιωτική νοοτροπία με ψαρούκλες και παλαίουρες και νομίζω ότι έχετε από κει απωθημένα που τα αναπαράγετε.
Τέλος πάντων. Για το εν λόγω θέμα… Την ημέρα που πήγα με τη Βερόνικα, για την οποία και έχω γράψει, είδα και τη Λάουρα. Ναι… είχα πάει να δω τις καινούργιες κοπέλες και για αυτό έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι καινούργιο έβλεπα.
Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι κάποιος ζητάει πληροφορίες, έγραψα αυτό που θυμόμουν ότι είδα… Που βρίσκετε το κακό?
Όσο για τις κριτικές που ανεβάζω, το εν λόγω site γι αυτό δεν είναι? Για να ανεβαίνουν κριτικές και να γίνεται κουβεντολόι για τις πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες. Αν δεν σας αρέσουν μην τις διαβάζετε…
Τώρα, το γιατί έχω ανεβάσει δύο κριτικές για το εν λόγω μαγαζί τελευταία? Γιατί έτυχε να πάω 2 φορές απανωτές, όπου τη μια έφαγα μαύρο με τη Μαρία και την άλλη πέρασα φανταστικά. Δεν βρίσκω το λόγο να με βρίσκετε σαν προμότορα του εν λόγω μαγαζιού (γιατί μάλλον κάτι τέτοιο νομίζετε). Την Κατερίνα τη γνωρίζω μόνο φατσικά. Η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει με αυτό το μαγαζί. Και λοιπόν? Εσείς δεν έχετε κολλήσει με άλλα μαγαζιά κάποια φορά?
Παλιότερα πήγαινα μόνο σε studio. Εδώ και 4 περίπου μήνες το έχω γυρίσει σε μασατζίδικα…έψαξα σε 2 – 3 και τελικά κατέληξα σε αυτό γιατί μου αρέσει και ο χώρος και τα τεμάχια (δεν αντιγράφω, απλά δανείζομαι τον όρο από το όνομα μέλους).
Τα ανωτέρω δεν είναι απολογία. Απλά τα αναφέρω για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους, διότι αν δεν απαντούσα θα διαιωνίζοταν μια αιωρούμενη κατηγορία για κάτι που δεν είμαι και δεν κάνω και κάθε φορά που θα έβγαινα θα μου προσάπτατε και κάτι…
Εν κατακλείδι πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί γιατί έτσι μ’ αρέσει… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Φιλικά…

Επισκέπτης
Όπα – Όπα Παλικάρια…
Ποιος είναι ο Spark?
Είμαι νέος στο site, ίσως, αλλά δεν μπορείτε κατέχοντας την ετικέτα του παλιού να γράφετε εναντίον μου ό,τι σας γουστάρει. Πιθανώς να γνωρίζετε κάποια πράγματα περισσότερα από μένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω την προσωπική μου άποψη γι αυτό που μου αρέσει. Πιθανώς ενοχλείστε κάποιοι παλιοί από την είσοδο νέων ατόμων στο site… Αυτό μου θυμίζει κάπως στρατιωτική νοοτροπία με ψαρούκλες και παλαίουρες και νομίζω ότι έχετε από κει απωθημένα που τα αναπαράγετε.
Τέλος πάντων. Για το εν λόγω θέμα… Την ημέρα που πήγα με τη Βερόνικα, για την οποία και έχω γράψει, είδα και τη Λάουρα. Ναι… είχα πάει να δω τις καινούργιες κοπέλες και για αυτό έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι καινούργιο έβλεπα.
Διαπιστώνοντας λοιπόν ότι κάποιος ζητάει πληροφορίες, έγραψα αυτό που θυμόμουν ότι είδα… Που βρίσκετε το κακό?
Όσο για τις κριτικές που ανεβάζω, το εν λόγω site γι αυτό δεν είναι? Για να ανεβαίνουν κριτικές και να γίνεται κουβεντολόι για τις πάσης φύσεως ερωτικές υπηρεσίες. Αν δεν σας αρέσουν μην τις διαβάζετε…
Τώρα, το γιατί έχω ανεβάσει δύο κριτικές για το εν λόγω μαγαζί τελευταία? Γιατί έτυχε να πάω 2 φορές απανωτές, όπου τη μια έφαγα μαύρο με τη Μαρία και την άλλη πέρασα φανταστικά. Δεν βρίσκω το λόγο να με βρίσκετε σαν προμότορα του εν λόγω μαγαζιού (γιατί μάλλον κάτι τέτοιο νομίζετε). Την Κατερίνα τη γνωρίζω μόνο φατσικά. Η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει με αυτό το μαγαζί. Και λοιπόν? Εσείς δεν έχετε κολλήσει με άλλα μαγαζιά κάποια φορά?
Παλιότερα πήγαινα μόνο σε studio. Εδώ και 4 περίπου μήνες το έχω γυρίσει σε μασατζίδικα…έψαξα σε 2 – 3 και τελικά κατέληξα σε αυτό γιατί μου αρέσει και ο χώρος και τα τεμάχια (δεν αντιγράφω, απλά δανείζομαι τον όρο από το όνομα μέλους).
Τα ανωτέρω δεν είναι απολογία. Απλά τα αναφέρω για να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους, διότι αν δεν απαντούσα θα διαιωνίζοταν μια αιωρούμενη κατηγορία για κάτι που δεν είμαι και δεν κάνω και κάθε φορά που θα έβγαινα θα μου προσάπτατε και κάτι…
Εν κατακλείδι πηγαίνω σε αυτό το μαγαζί γιατί έτσι μ’ αρέσει… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Φιλικά…
τύπε δεν χρειάζεται τετοιο σεντόνι για να μας πείσεις ότι εν κατακλείδι πηγαίνεις μόνο σε αυτό το μαγαζί γιατί σου αρέσει....μας έπεισες  :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Όπα – Όπα Παλικάρια…
Ποιος είναι ο Spark?
Φιλικά…

Οι λογικές αντιφάσεις σου "βγάζουν μάτι". Λες ότι κόλησες με το συγκεκριμένο μαγαζί. Όμως έχεις πάει μόνο 2 φορές και στη μία από αυτές πέρασες άσχημα. Επομένως ή δεν εκφράζεσαι καλά ή έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ ή κάτι άλλο συμβαίνει...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Στέλλα τι λέει από εμφάνιση;

Επισκέπτης
Οι λογικές αντιφάσεις σου "βγάζουν μάτι". Λες ότι κόλησες με το συγκεκριμένο μαγαζί. Όμως έχεις πάει μόνο 2 φορές και στη μία από αυτές πέρασες άσχημα. Επομένως ή δεν εκφράζεσαι καλά ή έχεις πολύ χαμηλά στάνταρ ή κάτι άλλο συμβαίνει...
κάποιοι ειναι τέτοια η γραφή τους που δεν χρειάζεται περαιτέρω ..είπα καλώς τον spark  :2funny: :2funny:

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Κάνεις λάθος. Δεν είπα ότι έχω πάει 2 φορές. Είπα ότι έχω γράψει 2 κριτικές, τις 2 τελευταίες φορές που πήγα. Έχω πάει κάμποσες φορές τους τελευταίους 4 μήνες. Στο site είμαι 3 βδομάδες περίπου. Στην κριτική μου για τη Μαρία θα δεις γιατί δεν πέρασα καλά. Επειδή έφαγα μια ξενέρα, δεν σημαίνει ότι διαγράφω τα πάντα. Μη μου πεις ότι εσύ περνάς πάντα καλά στα μέρη που συχνάζεις… Και… όχι…τίποτα άλλο δε συμβαίνει…

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μ.εχρι τις 9 το βράδυ οι Τζένη, Κατερίνα, Ντανιέλα, Βερόνικα, Ναταλί, Λάουρα και Στέλλα και σας περιμένουμε για ένα χαλαρωτικό μασάζ στον όμορφο και καθαρό χώρο μας με φιλική ευχάριστη και επικοινωνιακή διάθεση.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχει μία πολύ σύντομη αλλά άσχημη αναφορά για τις υπηρεσίες της κοπέλας από το συναγωνιστή janno 3-4 σελίδες πριν, χωρίς καμμία άλλη περαιτέρω διευκρίνηση ή επεξήγηση.

Σορυ για την καθυστέριση αλλά ήμουν εκτός Αθηνών
Μπηκα στο μαγαζί και ζήτησα την Κατερίνα. Το κοριτσάκι στην πόρτα μου είπε ότι είχε τελειώσει για σήμερα και είχε αλλές κοπέλες.
Μου έδειξε ενα ξωτικό με κόκκινα μαλλιά και την εν λόγω Λάουρα, η οποία είχε τα μαλλιά της μπροστά στο πρόσωπο. Μετά κατάλαβα στο τετ-α-τετ στο δωμάτιο ότι το πρόσωπο της ήταν σκαμένο από ακμή.

Στο προκείμενο, η κοπέλα είναι συνώνυμο της ξεπέτας.
Ξεκίνησα αντίθετα όπως μου αρέσει. Το σώμα της δεν θα το έλεγες σφιχτό και το βυζί μικρό προς μεσαίο ζαρωμένο.
Κατά τον αγώνα, το καλαμάκι τίποτα το ιδιαίτερο όπως και τα λοιπά. Πρώτη φορά κατά την πράξη σπάστηκα τόσο που άρχισε να μου πέφτει, και τελικά κατέθεσα στο σώμα της παίζοντας τον μόνος μου. Γενικά μου την έσπασε πολύ.

Όσο αφορά στο μασάζ, ξεκίνησε να με λαδώνει και να λαδώνει και να λαδώνει. Περίμενα και γω, ε που θα παει θα ξεκινήσει και μασάζ.....
Μετά από 10-12 λεπτά λάδωμα μου λέει .... εντάξει είσαι ευχαριστημένος? αυτή νόμιζε ότι μου έκανε μασαζ!!!!! η νονά μου με έτριψε περισσότερο στη βάφτιση.

Επειδή μου την είχε σπάσει πολύ, έδωσα τόπο στην οργή και δεν το συνέχισα.
Για μένα είναι ότι πιο απαράδεκτο έχω πάρει τα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα.

Το γλυκό έδεσ όταν έμαθα ότι η Κατερίνα απλά είχε βγει για λίγο και επέστρεψε!!!!

Επειδή υπάρχει ενα ποστάρισμα από την "κατερίνα" ότι έγινε παρεξήγηση, θα πάω άλλη μια φορά στο μαγαζί αλλά μόνο για την Κατερίνα.

Υ.Γ. Το μαγαζί αν και δεν έχει υψηλή ποιότητα (κοπέλες και εξυπηρέτιση) έχω περάσει αρκετές φορές πολύ καλά.
Εκφέρω προσωπική γνώμη πάντα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Όσο αφορά στο μασάζ, ξεκίνησε να με λαδώνει και να λαδώνει και να λαδώνει. Περίμενα και γω, ε που θα παει θα ξεκινήσει και μασάζ.....
Μετά από 10-12 λεπτά λάδωμα μου λέει .... εντάξει είσαι ευχαριστημένος? αυτή νόμιζε ότι μου έκανε μασαζ!!!!! η νονά μου με έτριψε περισσότερο στη βάφτιση.

:2funny: :2funny: :2funny:    Θεός λέμε!

Θα στρώσει κι' αυτή, που θα πάει. Η Κατερίνα έχει μεταδοτικότητα.  :)

Επισκέπτης
Εγώ , που με ξέρετε ότι δεν είμαι κράχτης κανενός,
στο συγκεκριμένο 3 φορές που είχα πάει , πριν το ν αύγουστο,
είχα περάσει καλά και θεωρώ ότι έχει και καλό vfm.
Με τα 60€ παίρνεις πράματα που αλλού ζητάνε 80€ και δεν ...

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνώ και εγώ.

νομίζω ότι στο μαγαζί πάντοτε είναι καλή η εξυπηρέτηση και τα κορίτσια είναι αν μη τι άλλο πολύ συνεργάσιμα

στραβές γίνονται παντού αλλά δεν αποτελούν τον κανόνα σε αυτό το μαγαζί.

Πάντως χρειάζεται να γίνεται περισσότερο ενημέρωση για τις νέες κοπέλες.

Πχ ρωτάω για την Ντανιέλα εμφανιση προσόντα κλπ αλλά δεν έχω απάντηση

αν μπορεί κάποιος ας ενημερώσει για την Ντανιέλα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αν θυμάσαι καλά αγαπητέ μου τότε που έγραψες για τη Βίκυ είχα παρέμβει και είχαμε μια έντονη ανταλλαγή μηνυμάτων. Θεώρησα ότι ήσουν άδικος και χωρίς στοιχεία κατήγορος και φυσικά δεν αποδείχτηκαν ποτέ οι "αλήθειες" που έγραψες. Τώρα μαθαίνω ότι ήμουν υποστηριχτής της. Εγώ και κάποιοι άλλοι που διαφωνίσαμε μαζί σου. Τώρα που γράφουν για την κατ΄εσέ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ" ή την manager ενορχηστρωμένα σαν να πρόκειται για την αρχηγό της Αλβανικής μαφίας στην Αθήνα, με αμέτρητους γκόμενους και υποτακτικούς κονδυλοφόρους  συμμετέχεις κανονικά και πάλι και θες πάλι να γράψεις αλήθειες.
Μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο για τον spark ή για τον astrapi ή για τον orgasmopsolo, αλλά δεν άκουσα λέξη ούτε από σένα ούτε από κάποιους άλλους που κανονικά πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, για τους προμότορες που λίμναζαν και λιμνάζουν στο θρέντ και βέβαια εξυπηρετούν συμφέροντα. Βλέπω ότι καμιά 15αριά "φίλοι" που αλληλοευλογήτε τα γένεια σας κάνετε κακή κριτική σε ένα μαγαζί που κατά την ταπεινή μου γνώμη, και καθαρό είναι από τα λίγα που έχουν ατομικό ντουζ και στα 4 δωμάτια, και σχετικά καλές υπηρεσίες προσφέρει και συνήθως πλην λίγων περιπτώσεων οι κοπέλες είναι από 20 έως 27 χρονών και με πληθώρα επιλογών.
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κρίση και γίνεται μάχη προς άγραν πελατών. Μην ξεχνάς λοιπόν εσύ και κάποιοι 15 περίπου άλλοι, ότι μας διαβάζουν εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδες και παρά αυτά που γράφονται το μαγαζί δουλεύει αφού δεν κλείνει, προφανώς γιατί ο καθένας από μας πάει εκεί που περνάει καλά και όχι εκεί που "του λένε ότι δεν περνάει καλά".
Όπως λοιπόν και με την περίπτωση της Βίκης κατηγορήθηκα σαν υποστηριχτής της, έτσι και τώρα θα διαβάσω διάφορα. Μήπως όμως δεν φταίω εγώ που είμαι συνήθως "υποστηριχτής" αλλά φταίει η τακτική σου.
Λέω τώρα.    

μην επανερχομαστε στα ιδια και τα ιδια.    δεν εχεις ιδεα ,   τοτε για την  βικυ .   εσυ  παιζεις  παντα  τον ρολο  του κατηγορου ,  χωρις  αποδειξεις , χωρις να ξερεις  καποιες  αληθειες.   τις προαλλες   ενας πατροκλος  εγραψε κατι  και αμεσως  ετρεξες  να δεις  ποτε ηταν η τελευταια  φορα που ειχε μπει  στο σιτε και αμεσως να τον κατηγορησεις  για αυτο που εγραψε.    εχεις  αναλαβει  το φακελωμα καποιων εδω  μεσα  ?         παντου βλεπεις  συνωμοσιες ,  προμοταρισμα,   κλικες (  στα  εχουν ξαναπει και αλλοι αυτα ).     τωρα παλι αναφερεσαι για καποιους  15 φιλους που υποστηριζουν μαγαζια.    παλι πας να μπλεξεις καποιους.    και η πλακα  ειναι οτι μπλεκεις  αυτους  που δεν πρεπει,   και δεν μπορεις  να ξεχωρισεις  αυτους  που πρεπει.       συνεχεια εχεις λαθος  αντιληψη  η την πας αλλου την συζητηση  εσκεμμενα.   ξερω οτι και παλι  δεν θα καταλαβεις  αυτα που σου λεω.   αλλα θα κανω  αλλη  μια τελευταια  προσπαθεια.    δεν τα παραταω ευκολα.    η θα τα καταλαβεις  και παλι στραβα (  ειτε  γιατι αυτες ειναι οι  δυνατοτητες  της αντιληψης  σου ,  ειτε  γιατι το κανεις  επιτηδες .   και καλυτερα  να ειναι η δευτερη  περιπτωση ).   οταν κατι σου κολλησει  στο μυαλο ,  παρα  πολυ δυσκολα  το αποχωριζεσαι.  μην το κουραζουμε  αλλο.  καποιοι  ανθρωποι  δεν μιλανε την ιδια γλωσσα.   τους λες  ασπρο και αυτοι καταλαβαινουν μαυρο.  σε παρακαλω  μην ξανακανεις παραθεση,  σε καποια πραγματα που λεω εγω.  κανε σε αλλους.  τοσοι υπαρχουν εδω μεσα.  

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κάνω παράθεση jerry για να μην εκνευρίζεσαι αλλά:
Δεν είπα για κάποιους 15 φίλους που υποστηρίζουν μαγαζιά. Είπα για καμιά 15αριά "φίλους" που αλληλοευλογήτε τα γένεια σας.
Λοιπόν από που κιοσπού μου ζητάς να μην κάνω παράθεση σε σένα? Δηλαδή μόνο από τους μαθητές σου επιτρέπεις να κάνουν παράθεση? Γιατί?
Λυπάμαι γιατί ξέρεις γιατί μιλάω και τουλάχιστον δεν το παραδέχεσαι δια της σιωπής σου.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Δεν είπα για κάποιους 15 φίλους που υποστηρίζουν μαγαζιά. Είπα για καμιά 15αριά "φίλους" που αλληλοευλογήτε τα γένεια σας.
Λοιπόν από που κιοσπού μου ζητάς να μην κάνω παράθεση σε σένα? Δηλαδή μόνο από τους μαθητές σου επιτρέπεις να κάνουν παράθεση? Γιατί?
Λυπάμαι γιατί ξέρεις γιατί μιλάω και τουλάχιστον δεν το παραδέχεσαι δια της σιωπής σου.

Ενταξει, μπορεί να μην έκανες παράθεση με την τυπική έννοια του όρου, αλλά έκανες με την ουσιαστική αφού απάντησες στα λεγόμενά του.

Επισκέπτης
τύπε για φαντάσματα καλύτερα ψάξε αλλού.στην ουσία προσπαθείς με το ''γάντι'' να πεις πράγματα και συμπεράσματα που δεν έχουν βάση η μάλλον καλύτερα με επιλεκτική μνήμη.και κάτι άλλο η ειρωνεία δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων. και όταν λες κάτι καλο θα ειναι να ΄λες και ονόματα των 15

Επισκέπτης
και επειδή εισαι και πονηρουλης είπες οτι κάποιος με έχει μπλέξει;θυμάσαι ότι αυτός ηταν ο spark h astrapi; αυτοί που όπως λες εσύ ξεσκέπασα αλλα δεν θυμάσαι οτι αυτοί είχαν πει ότι εγώ εχω συμφέρον απο ενα μαγαζί και συγκεκριμένα το Αχιλλέως; γιαυτο σου λέω εχεις επιλεκτική μνήμη και η το κάνεις γιατί εχεις κάποιο σκοπό προσπαθώντας να πετύχεις κάτι η απλά δεν ξέρεις τι λες και γράφεις για να γράψεις. διαλέγεις και παίρνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom