You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
Επισκέπτης
σωπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααμας περνανε για μαλακες μερικοι (η μαλλον μερικες)
σκάσανε και καινούργιοι υποστηρικτές του μαγαζιού
Επισκέπτης
σου αρεσε τυπε.....
costas1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες η Αννουλα σταματησε απο το μαγαζι και το θεωρω μεγαλη απωλεια...Συμφωνα με Κατερινα, "πηγε στην Αλβανια" εχουμε κατι νεωτερο...;Κάπου πάει το μυαλό μου με τον poltak. Για να δούμε........
Επισκέπτης
spark 56 astrapiΚάπου πάει το μυαλό μου με τον poltak. Για να δούμε........
Δεν εχουμε ανταποκριση, με την Αλβανια !!!Παιδες η Αννουλα σταματησε απο το μαγαζι και το θεωρω μεγαλη απωλεια...Συμφωνα με Κατερινα, "πηγε στην Αλβανια" εχουμε κατι νεωτερο...;
Νομίζω ότι το παρατραβάτε παιδιά, ειδικά εσύ oliverkan. Επειδή τον γνώρισα τον spark και είναι έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω ότι θα έκανε το ίδιο λάθος να βγει με νέο όνομα. Την άποψή του είτε σαν spark56 είτε σαν astrapi μπορεί να την εκφράζει.
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα από τις 11 μέχρι τις 9 το βράδυ είμαστε Πάολα Εύα Ναταλί Λίζα Μάγια και Άννα. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια πολλά.
Επισκέπτης
μην με αναγκάσεις να γυρίσω πίσω να βρω αυτό που ο ίδιος ειπε.ο ίδιος το παραδεχετε οτι ειναι το ίδιο άτομο δημοσιά.και επειδή λες ότι τον ξέρεις ποιον γνώρισες τον spark η την astrapiΝομίζω ότι το παρατραβάτε παιδιά, ειδικά εσύ oliverkan. Επειδή τον γνώρισα τον spark και είναι έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω ότι θα έκανε το ίδιο λάθος να βγει με νέο όνομα. Την άποψή του είτε σαν spark56 είτε σαν astrapi μπορεί να την εκφράζει.
Επισκέπτης
φυσικά και μπορεί να μην εκφράζει αλλα δεν μπορεί να περνάει για μαλάκες όλους του υπόλοιπους.και βλέπεις δεν ειμαι ο μόνος που το λέω.τωρα αν εσυ γουστάρεις την παρέα του αλλα και τις υπηρεσίες του μαγαζιού καλά κάνεις αλλα κάποια πράγματα προσωπικά με κάνουν να γελάω.ειδικά αυτό που προτείνει συνεχεία δίδυμο τη λιζα είναι απίθανοΝομίζω ότι το παρατραβάτε παιδιά, ειδικά εσύ oliverkan. Επειδή τον γνώρισα τον spark και είναι έξυπνος άνθρωπος, δεν νομίζω ότι θα έκανε το ίδιο λάθος να βγει με νέο όνομα. Την άποψή του είτε σαν spark56 είτε σαν astrapi μπορεί να την εκφράζει.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
δεν είπε κάτι διαφορετικό ο olym....απλά ότι μπορεί να εκφέρει την άποψη του.μην με αναγκάσεις να γυρίσω πίσω να βρω αυτό που ο ίδιος ειπε.ο ίδιος το παραδεχετε οτι ειναι το ίδιο άτομο δημοσιά.κ
Επισκέπτης
εσυ βλέπεις ότι εκφέρει άποψη; γιατί εγώ κατά καιρούς αλλα βλεπω.π.χ θάβει αλλα μαγαζιά με το γάντι λέγοντας ότι έχει πάει ενώ δεν ξέρει ούτε κατά που πέφτουν ;)δεν είπε κάτι διαφορετικό ο olym....απλά ότι μπορεί να εκφέρει την άποψη του.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
κοίτα ,για το συγκεκριμένο ποστ του αναφέρθηκαεσυ βλέπεις ότι εκφέρει άποψη; γιατί εγώ κατά καιρούς αλλα βλεπω.π.χ θάβει αλλα μαγαζιά με το γάντι λέγοντας ότι έχει πάει ενώ δεν ξέρει ούτε κατά που πέφτουν ;)
Επισκέπτης
εγώ πάλι μιλάω γενικά.εσύ ειδικά ξέρεις τι εννοώ.... και ειδικά για το συγκεκριμένο μαγαζί το τι παίζει ;)κοίτα ,για το συγκεκριμένο ποστ του αναφέρθηκα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ναι μιλάω ειδικά και όχι γενικά...γιατί θα μου αρχίσουν πάλι επίθεση.
Επισκέπτης
επίθεση κάνουν αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα ..ναι μιλάω ειδικά και όχι γενικά...γιατί θα μου αρχίσουν πάλι επίθεση.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
όπως το δεί ο καθένας...
εγώ έχω πεί ότι κάνω το χόμπι μου και καταγράφω ότι βλέπουν τα μάτια μου....και δεν θέλω προστριβές και αντιπαραθέσεις...
σε αντίθεση με άλλους που περιμένουν στην γωνία.
εγώ έχω πεί ότι κάνω το χόμπι μου και καταγράφω ότι βλέπουν τα μάτια μου....και δεν θέλω προστριβές και αντιπαραθέσεις...
σε αντίθεση με άλλους που περιμένουν στην γωνία.