ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η γνωστη Μαγια να υποθεσω?
Κριμα ειναι αστερι η Μαγια!μπα δεν νομίζω... απλή "συνωνυμία" πρέπει νάναι
Καλα το πας!!!σου φαινεται!!!και τα φαινομενα καμια φορα σε απατουν!!!Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο thanasis33 και ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ2 είναι ένα και το αυτό πρόσωπο;
Αυτό τώρα πως σου ήρθε...?Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο thanasis33 και ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ2 είναι ένα και το αυτό πρόσωπο;
Λες ???Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο thanasis33 και ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ2 είναι ένα και το αυτό πρόσωπο;
Το κρίμα ρε ΠΑΤΡΟΚΛΕ2 δεν το καταλαβαίνω,Κριμα ειναι αστερι η Μαγια!
μια απλη επισκεψη στο παρον μαγαζι απο τον οποιον απορει θα του λυθουν οι απορειες ολες και θα απολαυσει και το μασαζακι τουμπα δεν νομίζω... απλή "συνωνυμία" πρέπει νάναι
ρε θηρίο πειραιώτικο που είσαι και χάθηκες!!!!!!!!!εννοείτε οτι μόνο σε αυτό το μαγαζί θα του λυθούν οι απορίες...είσαι πάντως καλή τσα τσα μήπως κάνεις και πρόγραμμαμια απλη επισκεψη στο παρον μαγαζι απο τον οποιον απορει θα του λυθουν οι απορειες ολες και θα απολαυσει και το μασαζακι του
καλά το πήγαινες ρε κατερινα αυτόν πάλι τι τον ήθελες να λέει πάλι τις μαλακίες του; τον έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον ;)Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Κυριακή θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια και ηρεμία παιδιά.
Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο thanasis33 και ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ2 είναι ένα και το αυτό πρόσωπο;