Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σε πρόσφατη επίσκεψη περά από τον όμορφο χώρο και τις όμορφες παρουσίες έχω να παρατηρήσω την έλλειψη διακριτικότητας.
Δεν γίνεται όση ώρα είμαι εκεί να εκτίθεμαι  κ να εκτίθενται οι συναγωνιστές μπροστά μου.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σε πρόσφατη επίσκεψη περά από τον όμορφο χώρο και τις όμορφες παρουσίες έχω να παρατηρήσω την έλλειψη διακριτικότητας.
Δεν γίνεται όση ώρα είμαι εκεί να εκτίθεμαι  κ να εκτίθενται οι συναγωνιστές μπροστά μου.

Συμφωνώ, το έχω παρατηρήσει κι εγώ.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδιά δεν συμφωνω νομίζω ότι η διακριτικότητα όσες φορές και αν εχω πάει είναι πάντοτε βασική.

Και έχω πάει πάρα πολλές φορές.

τωρα αν έτυχα κάποιο περιστατικό οκ, μπορεί αλλά πάντοτε τα κορίτσια είναι σχολαστικά και ελέγχουν είσοδο και εξοδο.

Και κάτι που θέλω να τονίσω είναι η καθαριότητα που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή και σπάνια βρίσκεις σε τέτοια μέρη.

Πάντως μετά από πολλά χρόνια στην πιάτσα το θεωρώ από τα πολύ καλά μαγαζιά και από τα πιο καθαρά

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά δεν συμφωνω νομίζω ότι η διακριτικότητα όσες φορές και αν εχω πάει είναι πάντοτε βασική.

Και έχω πάει πάρα πολλές φορές.

τωρα αν έτυχα κάποιο περιστατικό οκ, μπορεί αλλά πάντοτε τα κορίτσια είναι σχολαστικά και ελέγχουν είσοδο και εξοδο.

Και κάτι που θέλω να τονίσω είναι η καθαριότητα που είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή και σπάνια βρίσκεις σε τέτοια μέρη.

Πάντως μετά από πολλά χρόνια στην πιάτσα το θεωρώ από τα πολύ καλά μαγαζιά και από τα πιο καθαρά

Ενδχομένως να έτυχα σε "ώρα αιχμής". Για το θέμα της καθαριότητας συμφωνώ.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μέχρι τις 9 το βράδυ θα είμαστε Άννα Πάολα Εύα Αννούλα Μαρία και Ναταλί.
geman30,  gg13, έχετε δίκιο. Κάποιες φορές που είναι και τα τέσσερα δωμάτια γεμάτα αυτός που περιμένει στο σαλονάκι είναι λίγο εκτεθειμένος. Ευχαριστώ πάντως που μου το γράψατε και θα το προσέχω πολύ περισσότερο. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλημερα κατερινα, εσυ κανεις προγραμμα?

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα μέχρι τις 7 το απόγευμα Αννούλα Πάολα Ναταλί Μαρία Άννα και Εύα. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
η λιζα σταματησε????

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Και σήμερα όπως κάθε Κυριακή το καλοκαίρι θα είμαστε ανοικτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1τα μεσάνυχτα. Η Λίζα είναι διακοπές και επιστρέφει. Φιλάκια

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
495
Πόντοι
291
Τελικα Κατερινα εσυ κανεις προγραμμα?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όπως το καταλαβαίνω, η κοπέλα ίσως να έχει κρατήσει 4-5 πελάτες και να μη θέλει άλλους, λογικό.
Αλλά να, βγαίνει ο τυπάκος πριν μερικά ποστ και το μαρτυράει και ξαφνικά όλοι γουστάρουμε και ρωτάμε αν είναι αλήθεια.

Τώρα η κοπέλα είναι σε δύσκολη θέση καθώς, δε θέλει να παραδεχτεί πως πηγαίνει με μερικούς γιατί θα την πρήξουμε όλοι για να έχουμε και εμείς το "ειδικό προνόμιο" του να πηγαίνουμε μαζί της.

Υπάρχει και η περίπτωση να μην απαντάει για να το αφήνει στον αέρα και εμείς σαν μαλάκες να πηγαίνουμε και να βαριόμαστε να φύγουμε και να πηγαίνουμε με μια από τις άλλες κοπέλες.

Δε κάνει, σε αυτές τις εποχές η βενζίνα είναι ακριβή και οι μισθοί μικροί.

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
495
Πόντοι
291
Όπως το καταλαβαίνω, η κοπέλα ίσως να έχει κρατήσει 4-5 πελάτες και να μη θέλει άλλους, λογικό.
Αλλά να, βγαίνει ο τυπάκος πριν μερικά ποστ και το μαρτυράει και ξαφνικά όλοι γουστάρουμε και ρωτάμε αν είναι αλήθεια.

Τώρα η κοπέλα είναι σε δύσκολη θέση καθώς, δε θέλει να παραδεχτεί πως πηγαίνει με μερικούς γιατί θα την πρήξουμε όλοι για να έχουμε και εμείς το "ειδικό προνόμιο" του να πηγαίνουμε μαζί της.

Υπάρχει και η περίπτωση να μην απαντάει για να το αφήνει στον αέρα και εμείς σαν μαλάκες να πηγαίνουμε και να βαριόμαστε να φύγουμε και να πηγαίνουμε με μια από τις άλλες κοπέλες.

Δε κάνει, σε αυτές τις εποχές η βενζίνα είναι ακριβή και οι μισθοί μικροί.

σωστη η προσεγγιση

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
ποιες κοπελεσ δουλευουν σημερα το βραδυ??

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ξαφνικά όλοι γουστάρουμε
Το απαγορευμένο είναι γλυκό.
Σε μια παλαιότερη κριτική είχαν επισημανθεί ατέλειες της σιλουέτας.
Για φαντάσου να πας να χαϊδέψεις κωλαράκι και μπουτάκι και να νομίσεις πως πιάνεις πορτοκάλι.
Αλλά είπαμε ο χυμός του είναι γλυκός και όλοι γουστάρουμε να τον γευτούμε.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά. Θα είμαστε ανοιχτά μέχρι την μία τα μεσάνυχτα. Άννα Πάολα Εύα Μαρία Ναταλί και Αννούλα. Φιλάκια πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom