Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά εδώ και καιρό δεν κάνω πρόγραμμα γιατί είμαι στην πόρτα. Ο ΨΑΡΑΚΑΣ 2 που έγραψε ότι κάνω θα έχει περάσει πριν κάτι μήνες.
Κρίμα ...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά εδώ και καιρό δεν κάνω πρόγραμμα γιατί είμαι στην πόρτα. Ο ΨΑΡΑΚΑΣ 2 που έγραψε ότι κάνω θα έχει περάσει πριν κάτι μήνες.
Καλημέρα στην παρέα
Προχθές και ύστερα από μια ιδιαίτερα κουραστική ημέρα, πέρναγα από το κέντρο και είπα να περάσω από αυτό το εξαιρετικό μαγαζί, για να χαλαρώσω. Η κυρία της πόρτας (Κατερίνα) άν και έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια στο forum, έβγαζε μια ξινίλα και μια βαριεστημάρα. Μπορεί να ήταν και τυχαίο. By the way, αφού μου παρουσίασε τα κορίτσια, διάλεξα και πέρασα στα ιδιαίτερα μα την Αννούλα.
Η Αννούλα είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, περίπου 25 χρονών, αδύνατο και πολύ ωραίο σωματάκι. Από την ώρα που με πήγε στο δωμάτιο με φίλαγε και έλεγε συνέχεια γλυκόλογα. Έκανα ντουζάκι και πριν προλάβω να βγώ ήρθε, μου είπε να ξαπλώσω και να χαλαρώσω, έβγαλε το φορεματάκι της και άρχισε ένα εκπληκτικό μασάζ (πλάτη, πόδια, χέρια). Η όλη αυτή διαδικασία κράτησε περίπου 20 λεπτά. Ήταν τόσο καλό το τρίψιμο που χαλάρωσα πραγματικά.
Στη συνέχεια περάσαμε στο στην επόμενη φάση όπου ήταν και όλα τα λεφτά. Δεν νομίζω ότι πρέπει και δεν θα μπώ σε λεπτομέρειες, έτσι γιατί πρέπει να σεβόματε και τους εαυτούς μας αλλά ιδιαιτέρως τα κορίτσια αυτά. Το μόνο που μπορώ να πώ ήταν ότι με απογείωσε με έναν τρόπο και πρόστυχο και αγαπουλιάρικο.
Η όλη φάση κράτησε περίπου 40 λεπτά και το κόστος στα 60€. Η κοπέλλα ήταν άψογη και τα χρήματα έπιασαν τόπο και με το παραπάνω. Μπράβο σου κοριτσάρα μου!!!!
Αυτά από εμένα και συγνώμη εάν σας κούρασα.
:-* :-* :-* :-* :-* και απο εμενα !!!Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε μέχρι τις 9 το βράδυ Πάολα Εύα Ναταλί Μαρία Λίζα Άννα και Αννούλα. Να είστε καλά. Φιλάκια
πίπα με προφυλακτικό ή χωρίς;
πίπα με προφυλακτικό ή χωρίς;
σου εχω ενα προστυχο gfe , μια καβλιτσα και με πιπα χωρις. θα σε τρελανει στα :-* :-* ετσι οπως θελεις και κατα 90 % οπως την θελεις.
το ονομα τυχαιο?