Κοιταξε τυπε.... να σε αποκαλεσω και εγω ετσι ελληνικα δεν θα με μαθεις εσυ μην τρελαθουμε τωρα τελειως, εαν διαβασες καλα δεν ειπα οτι μου αρεσει η κατερινα εγραψα αυτο που ειδα και εζησα την μια περιπου ωρα που ημουν εκει τωρα εσυ γιατι τοση εμπαθεια με το συγκεκριμενο μαγαζι εισαι ο μονος που εξαπτετε παντα , μηπως υπαρχει κατι αλλο πισω απο αυτο την ξερης την εν λογω κυρια μηπως εχεις φαει γερη πορτα μηπωσ μηπως μηπως τι να πω τι να υποθεσω,εχεις παει γιατι δεν μας λες επιτελους για εξηγησε μας να τελειωνουν και αυτες οι κοκορομαχιες σου ειπα δεν εχω διαθεση να λογοφερω μαζι σου αλλα αμεσως το γυριζεις φαινεται η εμπαθεια σου απο μιλια μακρια, εχετε βρει μερικοι και λετε καινουργιος καινουργιος λες και ειμαστε στο στρατο στη δεκαετια του 60 θεος φυλαξει ειμαι 28 χρονων αυτα και τελος τυπε μου δεν απαντω γιατι ειναι πολυ κουραστικο εσυ εχεις κολησει και δεν ξεκολας με τιποτα απ'οτι βλεπω και ενα τελαυταιο πολυ ευγενικα ποιο πανω βγηκε ενας συναγωνιστης και ειπε κατι για σενα δεν ειδα να απαντησεις δημοσια . αυτα και τελος δεν αξιζει τον κοπο να χαλιομαστε και οι δυο για κατι που δεν μας ανηκει και στο φιναλε δεν με νοιαζει