Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους σας. Σήμερα θα είμαστε Πάολα Λίζα Κατερίνα Εύα Χριστίνα Άννα και Αννούλα. Φιλάκια και σε όλους
καλημερα και σε εσαςΚαλημέρα σε όλους σας. Σήμερα θα είμαστε Πάολα Λίζα Κατερίνα Εύα Χριστίνα Άννα και Αννούλα. Φιλάκια και σε όλους
έλα τώρα.............Mois non
Σε εμας το αφιερωνω ρε....αφου ειμαστε ανιμαλς....τοσο καιρο ψαχναμε την μασαζοπαπαρολογια και τωρα το παιζουμε σοβαροι και δεν γραφει κανεις εκει
ηρέμησε μην ταράζεσαι εχεις μπερδέψει τα κεφαλαία με τα μικρά κάνεις ορθογραφικά από την ταραχή σου.κουλαρε.δεν μας πειθεις ρε φιλαράκο οσο για νταβατζήδες επειδή εγω θα σου πω στα ίσια βρες μου ένα δικό μου ποστ που γράφω για κάποιο μαγαζί ενα.αντίθετα εσύ κατερινα η γκόμενος της Κατερίνας μπήκες πρώτη φορά και όλος τυχαία από ένα σαιτ με δεκάδες θέματα και ειδικά στα μασάζ ευαισθητοποιήθηκες για κάποιο μαγαζί που όπως λες δεν έχεις πάει.....ρε για πόσο μαλάκες μας περνάςμετα απο αυτες τις αποκαλυψεις που λιγο πολυ ο καθε λογικα σκεπτομενος ανθρωπος τους ειχε καταλαβει ολοι οι υπολοιποι
θα πρΕπει να πουμε σε αυτη την μικρη συμορια ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΔΩΡΕΆΝ ΓΑΜ-----ΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΑ .
ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Μ---- ΤΟ ΑΠΟΔΗΚΝΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
έλα τώρα.............
ότι είναι καπαρωμένη...........
καλησπερα κατερινα , η ιδια συνθεση θα ειναι και αυριο το απογευμα?Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Σήμερα θα είμαστε εδώ Κατερίνα Λίζα Εύα Πάολα Άννα Αννούλα και Χριστίνα. Θα είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 7 το απόγευμα. Και μην ξεχνάτε ότι αύριο Κυριακή θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια πολλά.
ότι είναι καπαρωμένη...........