ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
dhmosthenh διάβασα τις δύο σειρές που έγραψες και παρόλο που δεν είχα πρόθεση να ανακατευτώ αυτή τη φορά και χωρίς να ξέρω αν είσαι παληός ή καινούργιος στο σάιτ και χωρίς να θέλω να σου κάνω τον ξύπνιο (ίσως γνωρίζεις περισσότερα από μένα) αν έχεις την υπομονή διάβασε παρακάτω τι συμβαίνει:
όταν έχεις ένα μαγαζί και βγάζει π.χ. 100 ευρώ την ημέρα και ξαφνικά ανοίγει ένα άλλο μαγαζί καλλίτερο ή ίδιο με το δικό σου και τα έσοδά σου γίνονται 80 ή 60 ευρώ έχεις δύο κινήσεις να κάνεις. Ή κάνεις το δικό σου καλλίτερο ή πολεμάς τον υπαίτιο της πτώσης του τζίρου σου.
Αν επιλέξεις το δεύτερο, αρχίζει και σε πειράζει που η ενημέρωση είναι ανορθόγραφη, μετά σε πειράζει που είναι ορθογραφημένη αλλά έχει σημασία από ποιόν είναι, γιατί πληρώνει το μαγαζί για την ενημέρωση, ότι ο χώρος είναι απλά καλός άσχετα αν πριν 3 μήνες τον είχες χαρακτηρίσει πολύ καλό και διάφορα τέτοια για να γίνεται κουβέντα.
Όταν λοιπόν λέγεσαι oliverkan και έχεις γκόμενα εδώ και 1-2 χρόνια τη Λίτσα από το μασατζίδικο Αχιλλέως στο Π. Φάληρο και έχουν πέσει οι εισπράξεις σου αρχίζεις την παραφυλολογία και τη λάσπη. Όταν λέγεσαι byron0711 και τα μισά πόστ σου μιλάνε για τα αδελφά μαγαζιά Θησέως 81 και Φ. Νέγρη 9-11 (και μάλιστα με διθυραμβικές κριτικές ή προκαταβολικές πληροφορίες πότε θα έρθει καινούργια κοπέλλα ή πότε θα γίνει ανταλλαγή κοριτσιών μεταξύ των αδελφών μαγαζιών ή αν μια κριτική ενός συναγωνιστή δεν είναι καλή, καπάκι μπαίνουμε και προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε)τότε κάνεις τα ίδια. Όταν λέγεσαι thanassis και πλένεις και στρώνεις τα σεντόνια της Μάγιας και της παίρνεις μια ζωή τις εισπράξεις βάζεις δορυφόρους για λάσπη.
Αυτά λοιπόν κάνουν τα συμφέροντα αγαπητέ dhmosthenh και για αυτό προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου. Για τον πόλεμο
Αν σε κούρασα συμπάθαμε.