n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
όχι όχι για σένα...για να μανουριάσεις
όχι όχι για σένα...για να μανουριάσεις
Έχεις την ορμή και το χαβαλέ της νιότης ρα μπαγάσα...Στα 36 όμως μπορείς να σκέφτεσαι και την αποκατάσταση. Σκέψου το, έχω καλό προαίσθημα για εσάς...
Βρε αφού το κανονίσαμε.. Θα είμαι και ο κουμπάρος τους... Θα σε καλέσουμε και εσένα στον γάμο ως προξενητή...
και δίσκους μην ξεχάσειςΨήνομαι για μάρτυρας. Θα φέρω και δώρο μία ντουζίνα με μουκαλάκια νερού...
και δίσκους μην ξεχάσεις
και δίσκους μην ξεχάσεις
Κι ένα ζευγαράκι τύπου geox για το γαμπρό. Α, και ένα ζευγαράκι γυαλιά μυωπίας ιντελεκτουέλ φάση με κόκκινο και μπλε σκελετό λόγω Πανθήρων για το Κατερινάκι. Τέσσερα απλά δωράκια που θα σας συνοδεύουν με αγάπη για πάντα. Ξηγήσου και χάραγμα σε παγκάκι με κλειδί από παπί όπυ θα γράψεις: n.smyrni76+katerina= L.F.E. Έτσι για την καλτιά του πράγματος.
ΥΓ. Έχω σπαμάρει μέχρι θανάτου, σόρι Ζέρο...
Για να παμε μια ωρα γρηγοροτερα στη μασαζοπαπαρολογια,αφιερωνω το παρακατω βιντεο...
[dailymotion]]
Άδικα το αφιερώνεις.. Κοιμούνται βαθιά αυτή την ώρα... Αύριο το πρωί θα πάρουμε μεταγραφή...
Δεν παρακολουθείς το νήμα μάλλον... Οι δίσκοι ήταν καρφί...Και θα τολμούσα να πω πετυχημένο.....
Για να παμε μια ωρα γρηγοροτερα στη μασαζοπαπαρολογια,αφιερωνω το παρακατω βιντεο...
[dailymotion]]
Σε εμας το αφιερωνω ρε....αφου ειμαστε ανιμαλς....τοσο καιρο ψαχναμε την μασαζοπαπαρολογια και τωρα το παιζουμε σοβαροι και δεν γραφει κανεις εκει
Σε εμας το αφιερωνω ρε....αφου ειμαστε ανιμαλς....τοσο καιρο ψαχναμε την μασαζοπαπαρολογια και τωρα το παιζουμε σοβαροι και δεν γραφει κανεις εκει
Τέλος πάντων.. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα παίδες. Καληνύχτα κουμπάρε...