Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
όχι όχι για σένα...για να μανουριάσεις  :grin: :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σε ρώτησα αν ψήφισες ΠΑΣΟΚ για το σχόλιό σου περί συμφωνίας του ενός στην ασυμφωνία του δεύτερου προς τον πρώτο. Σόρι δεν θυμάμαι ότι τα έχουμε ξαναπεί...

Δεν πειράζει σε συγχωρώ ...

Σκέψου το λίγο... Θα δεις ότι αυτό που λέω βγάζει νόημα...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πειράζει σε συγχωρώ ...

Σκέψου το λίγο... Θα δεις ότι αυτό που λέω βγάζει νόημα...

Βγάζει όντως. Αλλά αγγίζει τα όρια της ανάλυσης περιεχομένου. Εξ ου κι η ερώτηση περί ΠΑΣΟΚ.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
όχι όχι για σένα...για να μανουριάσεις  :grin: :grin:

Έχεις την ορμή και το χαβαλέ της νιότης ρα μπαγάσα...Στα 36 όμως μπορείς να σκέφτεσαι και την αποκατάσταση. Σκέψου το, έχω καλό προαίσθημα για εσάς...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Έχεις την ορμή και το χαβαλέ της νιότης ρα μπαγάσα...Στα 36 όμως μπορείς να σκέφτεσαι και την αποκατάσταση. Σκέψου το, έχω καλό προαίσθημα για εσάς...

Βρε αφού το κανονίσαμε.. Θα είμαι και ο κουμπάρος τους... Θα σε καλέσουμε και εσένα στον γάμο ως προξενητή...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Βρε αφού το κανονίσαμε.. Θα είμαι και ο κουμπάρος τους... Θα σε καλέσουμε και εσένα στον γάμο ως προξενητή...

Ψήνομαι για μάρτυρας. Θα φέρω και δώρο μία ντουζίνα με μουκαλάκια νερού...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
και δίσκους μην ξεχάσεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Κι ένα ζευγαράκι τύπου geox για το γαμπρό. Α, και ένα ζευγαράκι γυαλιά μυωπίας ιντελεκτουέλ φάση με κόκκινο και μπλε σκελετό λόγω Πανθήρων για το Κατερινάκι. Τέσσερα απλά δωράκια που θα σας συνοδεύουν με αγάπη για πάντα. Ξηγήσου και χάραγμα σε παγκάκι με κλειδί από παπί όπυ θα γράψεις: n.smyrni76+katerina= L.F.E. Έτσι για την καλτιά του πράγματος.

ΥΓ. Έχω σπαμάρει μέχρι θανάτου, σόρι Ζέρο...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Κι ένα ζευγαράκι τύπου geox για το γαμπρό. Α, και ένα ζευγαράκι γυαλιά μυωπίας ιντελεκτουέλ φάση με κόκκινο και μπλε σκελετό λόγω Πανθήρων για το Κατερινάκι. Τέσσερα απλά δωράκια που θα σας συνοδεύουν με αγάπη για πάντα. Ξηγήσου και χάραγμα σε παγκάκι με κλειδί από παπί όπυ θα γράψεις: n.smyrni76+katerina= L.F.E. Έτσι για την καλτιά του πράγματος.

ΥΓ. Έχω σπαμάρει μέχρι θανάτου, σόρι Ζέρο...

Δεν παρακολουθείς το νήμα μάλλον... Οι δίσκοι ήταν καρφί...Και θα τολμούσα να πω πετυχημένο.....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Για να παμε μια ωρα γρηγοροτερα στη μασαζοπαπαρολογια,αφιερωνω το παρακατω βιντεο...

[dailymotion]]

Άδικα το αφιερώνεις.. Κοιμούνται βαθιά αυτή την ώρα... Αύριο το πρωί θα πάρουμε μεταγραφή...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Άδικα το αφιερώνεις.. Κοιμούνται βαθιά αυτή την ώρα... Αύριο το πρωί θα πάρουμε μεταγραφή...
:grin: :grin:
Σε εμας το αφιερωνω ρε....αφου ειμαστε ανιμαλς....τοσο καιρο ψαχναμε την μασαζοπαπαρολογια και τωρα το παιζουμε σοβαροι και δεν γραφει κανεις εκει

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παρακολουθείς το νήμα μάλλον... Οι δίσκοι ήταν καρφί...Και θα τολμούσα να πω πετυχημένο.....

Το παρακολουθώ στενότατα θα τολμούσα να πω...Το δίσκο τον πρωτοείδα στη φωτό του Γαμπρού και έπειτα σε επίσκεψή μου στο ίδρυμα. Μάλιστα θυμάμαι κι ότι είχε κατηγορηθεί ο Γαμπρός γτ δεν είχε φωτογραφίσει το μπουκαλάκι που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων...Τα παπουτσάκια τύπου geox φαίνονταν στη σχετική φωτό με το δίσκο, χρώματος γκρι δίπλα από τα λίγο κυριλότερα του "δάσκαλου". Μπορεί να με επιβεβαιώσει ο Γαμπρός...Ουκ ειμί αδιάβαστος δάσκαλε...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σε εμας το αφιερωνω ρε....αφου ειμαστε ανιμαλς....τοσο καιρο ψαχναμε την μασαζοπαπαρολογια και τωρα το παιζουμε σοβαροι και δεν γραφει κανεις εκει

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα σοβαροφάνειας αγαπητέ. Απλά η μασαζοπαπαρολογία ξεκινά από κάτι σοβαρό, συνεχίζεται στο νήμα και μετά από κάποια φάση (δη τέτοια ώρα υπάρχει και το ακαταλόγιστο της νύχτας) καταλήγει σε μασαζοπαπαρολογία. Οπότε και το πρωί, η μέρα ξεπλένει τη μούργα ή τη μεταφέρει στο αντίστοιχο νήμα. Τη νύχτα νομίζω είναι λάθος να καταλογίζουμε ευθύνες...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

:grin:

Τέλος πάντων.. Πάω για ύπνο. Καληνύχτα παίδες. Καληνύχτα κουμπάρε...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καληνύχτα συναγωνιστές. Καλημέρα Έρωτα...

massage-megali-polaroid.jpg

hysterical.png

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Και σε αυτούς που με αγαπάνε πολύ και σε αυτούς που με αγαπάνε λιγότερο. Γιατί νομίζω ότι όλοι με αγαπάτε. Σήμερα θα είμαστε εδώ Λίζα Κατερίνα Εύα Πάολα Άννα Αννούλα και Χριστίνα. Φιλάκια ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Επειδή μας διαβάζουν χιλιάδες στο σάιτ πρέπει να γράφουμε σωστά Ελληνικά. Δυστυχώς δεν έμαθα ακόμη Ελληνικά καλά. Κάποιος γράφει για μένα τις σκέψεις μου.
Είναι και αυτό ένα έξοδο του μαγαζιού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom