n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
σωστός...........μην ασχολεισαι ρε aggel .
σωστός...........μην ασχολεισαι ρε aggel .
εεεεετσι!!!!
η αλήθεια είναι έτσι κακομοίρα που έχει καταντήσει η ομάδα σας(και τον δυο σας)...θα θέλατε να ήσασταν ολυμπιακός....εισαι ενας θρυλος ( οχι ολυμπιακος θρυλος )
ναί όπως κόβουν όλα......Περα απο σωστες υπηρεσιες πρεπει το μαγαζι να κοβει και καμια αποδειξη οχι ολα μαυρα!Απο τα στρουμφακια γλιτωνεις απο το Σ.Δ.Ο.Ε ομως οχι!!!
όλα καλα τα λες αλλα παραδέχεσαι ότι εμμέσως πλην σαφώς κάνεις οχι διαφήμιση αλλα ουσιαστικά γκρι διαφήμιση.εξήγησε στο spark ton ''ελληνα΄΄ να σου εξηγήσει τι σημαίνει.οσο για τις υπηρεσιες που λες αυτες ασε να τις κρίνουν άλλοι γιατί μέχρι τώρα τις πιο πολλες κριτικές της έχουν οι γνωστοί άγνωστοιΝομίζω, ότι και διαφήμιση να κάνεις, όσους και να βάλεις να γράψουν αυτό που έχει σημασία φίλοι μου είναι οι υπηρεσίες που προσφέρεις στον πελάτη. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πολυτελής χώρος, μπορεί ή όχι ο πελάτης να διαμορφώνει το πρόγραμμα που του αρέσει. Δίνουν ή όχι οι κοπέλες και την ψυχή τους για σωστό ωραίο και ευχάριστο πρόγραμμα. Αυτή φίλοι είναι η καλλίτερη διαφήμιση για το μαγαζί. Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους.
σμυρνη ξέρεις ότι εγω δεν μασάω από κάτι τέτοιους και απαντώ ανάλογα σε ύφος που καταλαβαίνουν ;)μην ασχολείσαι...θα στην μπέι και εσένα ο "διακριτικός" εκπρόσωπος του ιδρύματος.........
Καλημερα Κατερινα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* σε ολες σας !!!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Σήμερα θα είμαστε Πάολα Εύα Λίζα Στέλα Κατερίνα και Αννούλα. Να είστε όλοι καλά και μην ξεχνάτε ότι αύριο Κυριακή είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια σε όλους.
Καλημερα και (καλη ψηφο) !!!Σήμερα θα ανοίξουμε στις 5 το σπόγευμα μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια πολλά και καλό μπάνιο
Καλημερα και (καλη ψηφο) !!!
Καλημερα και καλη εβδομαδα !!!Καλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα είμαστε Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα Κατερίνα Λίζα Πάολα και Χριστίνα. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια
καλημερα καλη εβδομαδα, καινουργιο αιμα βλεπω καλοριζικηΚαλημέρα και καλή βδομάδα. Σήμερα είμαστε Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα Κατερίνα Λίζα Πάολα και Χριστίνα. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια