Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους και να είστε πάντα καλά. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Λίζα Πάολα Εύα Άννα Αννούλα και Στέλλα. Φιλάκια πολλά πολλά

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεχωριστές Συνεδρίες εντός μηνός με Αννούλα και Λίζα.
Πολύ περιποιητικές με τον πελάτη, καλή εντύπωση μου έκανε επίσης η προθυμία τους.
Έμεινα πραγματικά ευχαριστημένος !!!
Το κόστος κλασικά στα 60Ε, χρόνος παραμονής ικανοποιητικός...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ώ ρε πού _ _ η ! Το ξεσκίσαμε το "σύστημα" ...!!! :uglystupid: :headbang: :tickedoff: :S :crazy: :zombie:

Υ.Γ.: Που είναι ο admin ???! :huh:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Τι χάρη θέλεις να σου κάνω;

Bρε παλληκαρι μου θα σου ελεγα τωρα τι να μου κανεις αλλα αστο!
Εχεις οκτω συνολικα μηνυματα,αναφερεσαι παντα στο ιδιο μαγαζι και παντα με διθυραμβους!!!
Τυχαιο?
Ετσι για ξεκαρφωμα γραψε κατι για ποδοσφαιρο...

Υ.Γ Κατερινα ,μαζεψε τους σου κανουν κακο τελικα ολους αυτους που εχεις αμολησει!

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και εμείς είμαστε Κατερινιώτες ρε jasonath αλλά δεν κάνουμε και έτσι. Πάμε και σε άλλα μαγαζιά και γράφουμε και τις απόψεις μας.

ariadnos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
kalos xoros alla poli metria albania kai filas sto stoma kai mirizei skordo liza

ariadnos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Αυτο που θαυμασα αυτη τη φορα ειναι που με αντιμετωπισες με τον καλυτερο τροπο παρολο που ηρθα την ωρα που φευγατε. Η Λιζα οπως παντα μοναδικη. Με απογειωσε! Πολυ καλο μασαζ και στα υπολοιπα η μοναδικη αισθηση οτι εισαι με εναν ανθρωπο που σε γουσταρει και γουσταρει και αυτα που κανετε. Σαν να ειμαι με την κοπελα μου.
Ειστε υπεροχες!
filaki eisouna baripoinitis?

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Λίζα Αννούλα Εύα Πάολα και Στέλλα.
Πιστεύω ότι δεν δουλεύω τον κόσμο αλλα προσφέρουμε φιλότιμες υπηρεσίες σε ένα πεντακάθαρο χώρο με ευσυνείδητο προσωπικό και εκτίμηση στον πελάτη. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά φροντίζουμε πάντα να γινόμαστε καλλίτερες.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα θα είμαστε Κατερίνα Λίζα Αννούλα Εύα Πάολα και Στέλλα.
Πιστεύω ότι δεν δουλεύω τον κόσμο αλλα προσφέρουμε φιλότιμες υπηρεσίες σε ένα πεντακάθαρο χώρο με ευσυνείδητο προσωπικό και εκτίμηση στον πελάτη. Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά φροντίζουμε πάντα να γινόμαστε καλλίτερες.
Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια.

Ξερεις κατερινα σκεφτομουνα να περασω,αλλα δεν, με εχει χαλασει αυτο που κανεις....
ξαμολυσες τον γκομενο σου και  μιση ντουζινα κολλητους η πελατες με εξτρα εκπτωση και μας
φλομοσανε στην διαφημιση ,λες και ειμαστε πρωτακια...
Καποια πραγματα εχουνε και τα ορια τους!

Επισκέπτης
Ξερεις κατερινα σκεφτομουνα να περασω,αλλα δεν, με εχει χαλασει αυτο που κανεις....
ξαμολυσες τον γκομενο σου και  μιση ντουζινα κολλητους η πελατες με εξτρα εκπτωση και μας
φλομοσανε στην διαφημιση ,λες και ειμαστε πρωτακια...
Καποια πραγματα εχουνε και τα ορια τους!
έλα κάνει τέτοια πράγματα η κατερινα; :2funny: ο γκόμενος spark τον απέσυρε απο την κυκλοφορία μετά το μεγάλο ντόρο τώρα φτιάχνει καινούργιους λογαριασμούς ........νομίζει ότι είμαστε αλβανακια :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
έλα κάνει τέτοια πράγματα η κατερινα; :2funny: ο γκόμενος spark τον απέσυρε απο την κυκλοφορία μετά το μεγάλο ντόρο τώρα φτιάχνει καινούργιους λογαριασμούς ........νομίζει ότι είμαστε αλβανακια :grin:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
υπάρχει και άλλος , ποιο διακριτικός........... ;)

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Νομίζω, ότι και διαφήμιση να κάνεις, όσους και να βάλεις να γράψουν αυτό που έχει σημασία φίλοι μου είναι οι υπηρεσίες που προσφέρεις στον πελάτη. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πολυτελής χώρος, μπορεί ή όχι ο πελάτης να διαμορφώνει το πρόγραμμα που του αρέσει. Δίνουν ή όχι οι κοπέλες και την ψυχή τους για σωστό ωραίο και ευχάριστο πρόγραμμα. Αυτή φίλοι είναι η καλλίτερη διαφήμιση για το μαγαζί. Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Νομίζω, ότι και διαφήμιση να κάνεις, όσους και να βάλεις να γράψουν αυτό που έχει σημασία φίλοι μου είναι οι υπηρεσίες που προσφέρεις στον πελάτη. Υπάρχει ή δεν υπάρχει πολυτελής χώρος, μπορεί ή όχι ο πελάτης να διαμορφώνει το πρόγραμμα που του αρέσει. Δίνουν ή όχι οι κοπέλες και την ψυχή τους για σωστό ωραίο και ευχάριστο πρόγραμμα. Αυτή φίλοι είναι η καλλίτερη διαφήμιση για το μαγαζί. Εγώ πάντως σας ευχαριστώ όλους.

Eλα μου ντε! θα συμφωνησω με τα παραπανω,αν ταχεις θα πας καλα!
Τους αλλους τι τους ηθελες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom