You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 219K
- Tagged users Καμία
OK!!!καλο το διπλο αλλα κουλουρι ποια σερβιρει???
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθ'ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα φίλος του σπόρ (αν και το εξασκώ σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα ).
Καλό θα ήταν να ερωτηθεί κατ' ιδίαν η υπεύθυνη του καταστήματος από τον οιοδήποτε ενδιαφερόμενο (ευγενικά και με τάκτ πάντα), προκειμένου να πληροφορηθούν οι ναυτιλλόμενοι το δελτίο καιρού. ;)
alexander68
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε αυτες τις πληροφοριες μην τις ζητας ποτε δημοσια γιατι δεν προκειται να παρεις ποτε απαντηση κατα την γνωμη μου παντα οκ?OK!!!καλο το διπλο αλλα κουλουρι ποια σερβιρει???
αν και νομιζω οτι σε κανενα απο τα μαγαζια ουτε η υπευθυνη θα σου πει . αυτα γινονται κατ ιδιαν με την κοπελα και παντα πολυ διακριτικα και εξυπακουεται φυσικα με το αναλογο ικανοποιητικο δωρακι επιπλεον . αυτα και νασαι καλα
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους σας. Σήμερα είμαστε Λίζα Κατερίνα Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα και Πάολα. Φιλάκια πολλά.
Φιλε αυτες τις πληροφοριες μην τις ζητας ποτε δημοσια γιατι δεν προκειται να παρεις ποτε απαντηση κατα την γνωμη μου παντα οκ?
αν και νομιζω οτι σε κανενα απο τα μαγαζια ουτε η υπευθυνη θα σου πει . αυτα γινονται κατ ιδιαν με την κοπελα και παντα πολυ διακριτικα και εξυπακουεται φυσικα με το αναλογο ικανοποιητικο δωρακι επιπλεον . αυτα και νασαι καλα
Λάθος. Αν είσαι πελάτης σε κάποιο μαγαζί,η υπεύθυνη θα σου πει...
alexander68
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου συμφωνω απολυτα μαζι σου αν εισαι πελατης και μαλιστα τακτικος η τακτικοτατος η υπευθυνη θα σου πει οτι θελεις ,Λάθος. Αν είσαι πελάτης σε κάποιο μαγαζί,η υπεύθυνη θα σου πει...
αλλα εγω ενοουσα οταν καποιος παει για πρωτη φορα τελος παντων αν καποιος ειναι πελατης δεν βγαινει εδω να ρωτησει αυτα.καλημερα
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους και να είστε καλά. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Λίζα Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα και Πάολα. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους.
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Από αυτή την Κυριακή το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Για να κάνετε και σεις και μεις μπάνιο.
Από αυτή την Κυριακή το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Για να κάνετε και σεις και μεις μπάνιο.
Να που η τάση για βραδινό μασάζ...... εδραιώνεται!!!
alexander68
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ σωστη κινηση μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΑπό αυτή την Κυριακή το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Για να κάνετε και σεις και μεις μπάνιο.
Πέρασα πριν από μερικές μέρες με σκοπό να πάρω τη Κατερίνα. Δυστυχώς δεν γινόταν γιατί είχε περάσει ο κόκκινος στρατός. Μου σύστησε την Λίζα, μελαχροινό ρουμανάκι κοντούλα και χαμογελαστή. Περίμενα πολύ ώρα μέχρι να έρθει η κοπέλλα μέσα γιατί ήθελε να με βάλει σε μεγαλύτερο δωμάτιο με αιρ-κοντίσιον - αλήθεια γιατί το δουλεύουν το μικρό δωμάτιο όπου κυριολεκτικά βγάζεις τη βέμπελη από τη ζέστη. Μετά από μισή ώρα κολοβαρέματος και αγναντεύοντας τον τοίχο έρχετε η Λίζα και με πάει στε ένα κανονικό δωμάτιο.
Στο διαταύτα τώρα: Πολύ καλό μασαζ με αρκετό body2body και δύναμη. Στα μετέπειτα καλή με προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Μ ελίγη δουλειά ακόμη θα βελτιωθεί αρκετά και θα αποκτήσει αρκετούς πελάτες. Την άλλη φορά πιστεύω να μη μου ξεφύγει η Κατερίνα.
Στο διαταύτα τώρα: Πολύ καλό μασαζ με αρκετό body2body και δύναμη. Στα μετέπειτα καλή με προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Μ ελίγη δουλειά ακόμη θα βελτιωθεί αρκετά και θα αποκτήσει αρκετούς πελάτες. Την άλλη φορά πιστεύω να μη μου ξεφύγει η Κατερίνα.
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα και καλο Σαββατοκύριακο. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Στέλλα Εύα Αννούλα Άννα και Πάολα. Να είστε καλά και φιλάκια πολλα.
Καλημεραα και απο εμενα, σε ολα τα κοριτσια !!!Καλημέρα και καλο Σαββατοκύριακο. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Στέλλα Εύα Αννούλα Άννα και Πάολα. Να είστε καλά και φιλάκια πολλα.
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημερα στα κοριτσακια
alexander68
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα στα κοριτσακια
καλο αυτο εξη το απογευμα λεμε καλημερα???????????????????????????????????
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια
Τι ωραριο ειναι αυτο ???Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια
Την καλημερα μου, σε ολα τα κοριτσια και πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Αυτό θα είναι το ωράριο για τις Κυριακές του καλοκαιριού. Μετά το μπανάκι στη θάλασσα υπάρχει ώρα για χαλάρωση.