Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
OK!!!καλο το διπλο αλλα κουλουρι ποια σερβιρει??? :sunglasses:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλό δίδυμο κανουν πολύ καλό.

Κατερίνα με Στέλα σίγουρα αλλά λόγω εμαφνισης θα ήγθελα Αννούλα με Κατερίνα

θα πεθαινα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθ'ότι δεν είμαι και ιδιαίτερα φίλος του σπόρ (αν και το εξασκώ σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα  :grin:).

Καλό θα ήταν να ερωτηθεί κατ' ιδίαν η υπεύθυνη του καταστήματος από τον οιοδήποτε ενδιαφερόμενο (ευγενικά και με τάκτ πάντα), προκειμένου να πληροφορηθούν οι ναυτιλλόμενοι το δελτίο καιρού. ;)

alexander68

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αυτες τις πληροφοριες μην τις ζητας ποτε δημοσια γιατι δεν προκειται να παρεις ποτε απαντηση κατα την γνωμη μου παντα οκ?
αν και νομιζω οτι σε κανενα απο τα μαγαζια ουτε η υπευθυνη θα σου πει . αυτα γινονται κατ ιδιαν με την κοπελα και παντα πολυ διακριτικα και εξυπακουεται φυσικα με το αναλογο ικανοποιητικο δωρακι επιπλεον . αυτα και νασαι καλα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους σας. Σήμερα είμαστε Λίζα Κατερίνα Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα και Πάολα. Φιλάκια πολλά.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε αυτες τις πληροφοριες μην τις ζητας ποτε δημοσια γιατι δεν προκειται να παρεις ποτε απαντηση κατα την γνωμη μου παντα οκ?
αν και νομιζω οτι σε κανενα απο τα μαγαζια ουτε η υπευθυνη θα σου πει . αυτα γινονται κατ ιδιαν με την κοπελα και παντα πολυ διακριτικα και εξυπακουεται φυσικα με το αναλογο ικανοποιητικο δωρακι επιπλεον . αυτα και νασαι καλα

Λάθος. Αν είσαι πελάτης σε κάποιο μαγαζί,η υπεύθυνη θα σου πει...

alexander68

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λάθος. Αν είσαι πελάτης σε κάποιο μαγαζί,η υπεύθυνη θα σου πει...
φιλε  μου συμφωνω απολυτα μαζι σου αν εισαι πελατης και μαλιστα τακτικος η τακτικοτατος η υπευθυνη θα σου πει οτι θελεις ,
αλλα εγω  ενοουσα οταν καποιος παει για πρωτη φορα τελος παντων αν καποιος ειναι πελατης δεν βγαινει εδω να ρωτησει αυτα.καλημερα

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους και να είστε καλά. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Λίζα Άννα Αννούλα Στέλλα Εύα και Πάολα. Πολλά πολλά φιλάκια σε όλους.

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Από αυτή την Κυριακή το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Για να κάνετε και σεις και μεις μπάνιο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Από αυτή την Κυριακή το μαγαζί θα είναι ανοιχτό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 1 τα μεσάνυχτα. Για να κάνετε και σεις και μεις μπάνιο.

Να που η τάση για βραδινό μασάζ...... εδραιώνεται!!!

happy-holidays-030.gif

respect-057.GIF

respect-055.gif

respect-047.gif

alexander68

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
πολυ σωστη κινηση μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πέρασα πριν από μερικές μέρες με σκοπό να πάρω τη Κατερίνα. Δυστυχώς δεν γινόταν γιατί είχε περάσει ο κόκκινος στρατός. Μου σύστησε την Λίζα, μελαχροινό ρουμανάκι κοντούλα και χαμογελαστή. Περίμενα πολύ ώρα μέχρι να έρθει η κοπέλλα μέσα γιατί ήθελε να με βάλει σε μεγαλύτερο δωμάτιο με αιρ-κοντίσιον - αλήθεια γιατί το δουλεύουν το μικρό δωμάτιο όπου κυριολεκτικά βγάζεις τη βέμπελη από τη ζέστη. Μετά από μισή ώρα κολοβαρέματος και αγναντεύοντας τον τοίχο έρχετε η Λίζα και με πάει στε ένα κανονικό δωμάτιο.
Στο διαταύτα τώρα: Πολύ καλό μασαζ με αρκετό body2body και δύναμη. Στα μετέπειτα καλή με προσπάθεια να ικανοποιήσει τις ορέξεις σου. Μ ελίγη δουλειά ακόμη θα βελτιωθεί αρκετά και θα αποκτήσει αρκετούς πελάτες. Την άλλη φορά πιστεύω να μη μου ξεφύγει η Κατερίνα. :pipa2: :lheel: :kissass:

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλο Σαββατοκύριακο. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Στέλλα Εύα Αννούλα Άννα και Πάολα. Να είστε καλά και φιλάκια πολλα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλο Σαββατοκύριακο. Σήμερα είμαστε Κατερίνα Στέλλα Εύα Αννούλα Άννα και Πάολα. Να είστε καλά και φιλάκια πολλα.
Καλημεραα και απο εμενα, σε ολα τα κοριτσια !!!

Πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα είμαστε ανοιχτά από τις 5 το απόγευμα μέχρι την 1 τα μεσάνυχτα. Φιλάκια
Τι ωραριο ειναι αυτο ???  :think: :think: :think:

Την καλημερα μου, σε ολα τα κοριτσια και πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* !!!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
περασα δυο μερες πριν
Η μονη που μου εκανε κλικ ηταν η Κατερινα,πολυ ενδιαφερον προσωπακι!
Αλλα δεν βρηκα κριτικες για τον αγωνα που δινει πιο μεσα!
καθε πληροφορια δεκτη...

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Αυτό θα είναι το ωράριο για τις Κυριακές του καλοκαιριού. Μετά το μπανάκι στη θάλασσα υπάρχει ώρα για χαλάρωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom