Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Σήμερα θα είναι η Κατερίνα Εύα Άννα Αννούλα Στέλλα και Παολα. Φιλάκια σε όλους.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Φιλάκια
Δεν χρειαζεται π.μ. ουτε και περεταιρω αναλυση της κοπελας.Την εχω ξαναπαρει,εχω γραψει κριτικη και δεν εχω κατι καινουργιο να πω γιατι ουτως η αλλως περασα καλα και παλι....απλως ειδα ενα αγχος και μια πιεση να περασει στο β΄μερος και προσπαθησα να το συγκρατησω με τον τροπο μου χωρις πολυ συζητηση(αμα αρχισει πολυ αναλυση και μπουρου μπουρου ξενερωνω).Η πιεση αυτη μου φανηκε οτι προερχεται εκ της διευθυνσεως,γι'αυτο και το εγραψα.Τωρα αν υπαρχει το ελευθερο της υπενθυμισης του 45λεπτου εχει καλως.Αγαπητέ φίλε loop15 ευχαριστώ για την παρατήρηση σου γιατί η κριτική, καλή ή κακή βοηθάει σε αυτό που θέλουμε όλοι. Δηλαδή να φεύγει ο πελάτης με τις καλλίτερες υπηρεσίες. Πάντα το μαγαζί είναι 45 λεπτά στα 60 ευρώ. Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια.
Θα ήθελα όμως και εγώ μετά την κριτική και επειδή δεν γράφεις λεπτομέρειες ένα π.μ. που να μου λες τι έγινε, ποιά κοπέλα δεν ήταν σωστή για τα χρήματα που πλήρωσες και ότι άλλο παράπονο έχεις. Πολλές φορές ρωτάω τις κοπέλες αν βγαίνουν νωρίτερα έξω, ακόμα και πελάτες ρωτάω αλλά πρέπει να ξέρεις και εσύ και όλοι οι φίλοι ότι 3 με 4 πελάτες δεν ολοκληρώνουν όχι μόνο το χρόνο των 45 λεπτών αλλά ακόμη και τα 30 λεπτά. Αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στο πρόγραμμα, το ολοκληρώνουν σε μικρότερο χρόνο και ζητάνε να φύγουν είτε γιατί βιάζονται, είτε γιατί δεν τους αρέσει πολύ το μασάζ.
Τώρα για το "κυρά Κάθριν" το αφήνω στον καθένα που μας διαβάζει. Πάντως Κατερίνα με λένε. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Φιλάκια
αλλού πρέπει να απευθύνεις τα εύσημα..............Μία καθ' όλα προσγειωμένη και ευγενική απάντηση. Μπράβο Κατερίνα.
μάλιστα κύριε σου σεφ........ ;)Δεν χρειαζεται π.μ. ουτε και περεταιρω αναλυση της κοπελας.Την εχω ξαναπαρει,εχω γραψει κριτικη και δεν εχω κατι καινουργιο να πω γιατι ουτως η αλλως περασα καλα και παλι....απλως ειδα ενα αγχος και μια πιεση να περασει στο β΄μερος και προσπαθησα να το συγκρατησω με τον τροπο μου χωρις πολυ συζητηση(αμα αρχισει πολυ αναλυση και μπουρου μπουρου ξενερωνω).Η πιεση αυτη μου φανηκε οτι προερχεται εκ της διευθυνσεως,γι'αυτο και το εγραψα.Τωρα αν υπαρχει το ελευθερο της υπενθυμισης του 45λεπτου εχει καλως.
Για το καθριν τωρα....δεν νομιζω να σε εβρισα....Κατερινα=Catherine....πειραχτικο ηταν καθως εχουν προηγηθει και κατι"κιρεια κατεινα" κλπ απο κοτομπιφτεκο.Ολοι εχουν ενα δυο τρια(μπορει και τεσσερα-πεντε)παρατσουκλια εδω.Φραπαντορ,γκιουλιβερ,ληξιαρχος,ανεκ λαϊνς,δακος μποϋ,λουπης σου-σεφ,σομπολος οφ μασαζ,κλπ κλπ κλπ κλπ....
That's all
αλλού πρέπει να απευθύνεις τα εύσημα..............
αλλού πρέπει να απευθύνεις τα εύσημα..............
Γνωρίζω την περίπτωση, και νομίζω ότι θα φθάσουν εκεί που πρέπει. ;)
Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Αυτο που θαυμασα αυτη τη φορα ειναι που με αντιμετωπισες με τον καλυτερο τροπο παρολο που ηρθα την ωρα που φευγατε. Η Λιζα οπως παντα μοναδικη. Με απογειωσε! Πολυ καλο μασαζ και στα υπολοιπα η μοναδικη αισθηση οτι εισαι με εναν ανθρωπο που σε γουσταρει και γουσταρει και αυτα που κανετε. Σαν να ειμαι με την κοπελα μου.
Ειστε υπεροχες!
Κανε μας την χαρη!Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Αυτο που θαυμασα αυτη τη φορα ειναι που με αντιμετωπισες με τον καλυτερο τροπο παρολο που ηρθα την ωρα που φευγατε. Η Λιζα οπως παντα μοναδικη. Με απογειωσε! Πολυ καλο μασαζ και στα υπολοιπα η μοναδικη αισθηση οτι εισαι με εναν ανθρωπο που σε γουσταρει και γουσταρει και αυτα που κανετε. Σαν να ειμαι με την κοπελα μου.
Ειστε υπεροχες!
Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Ειστε υπεροχες!