Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Σήμερα θα είναι η Κατερίνα Εύα Άννα Αννούλα Στέλλα και Παολα. Φιλάκια σε όλους.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε aggel2004 εγώ έχω γράψει κριτική πιό παλιά. Η Κατερίνα στον αγώνα χωρίς να ξέρω τις απαιτήσεις σου βέβαια νομίζω ότι θα σε κάνει πελάτη. Το έχει. Πολύ καλή εκεί μέσα είναι και η Λίζα. Μαζεμένο γενικά μαγαζί γιατί είναι πόρτα το αφεντικό.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
σημερινο περασμα απο το εν λογω ιδρυμα! καθοτι δελεαστικη η ιδεα λειτουργιας του τις κυριακες το απογευμα. ετσι λοιπον μετα σπο μια μερα στην παραλια , λιγο ξεκουραση και απευθειας για αναζητηση απολαυσεων και φυσικης ευεξιας!

αφιξη λοιπον κοπελες με ωραια εαρινα φορεματακια ! και μπηκα στο διλημα αναμεσα στην κατερινα και στην αννουλα! περασμα με αννουλα και ολα υπεροχα!

φιλια!

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά και καλη βδομάδα. Σήμερα θα είμαστε εδώ Λίζα Κατερίνα Άννα Πάολα Εύα Στέλλα και Αννούλα. Να είστε όλοι καλά και φιλάκια πολλά.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Κυρα Καθριν,καλες οι ενημερωσεις αλλα βαλε κανα χερι στις λουομενες γιατι η κατασταση αρχιζει και θυμιζει στουντιο....δηλαδη να τελειωνουμε στο 20λεπτο.Εκτος βεβαια αν οι οδηγιες ειναι δικες σου οποτε το λεω και σε εσενα.Το 60αρι δεν εχει νοημα για 20-30 λεπτα με το ζορι

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε loop15 ευχαριστώ για την παρατήρηση σου γιατί η κριτική, καλή ή κακή βοηθάει σε αυτό που θέλουμε όλοι. Δηλαδή να φεύγει ο πελάτης με τις καλλίτερες υπηρεσίες. Πάντα το μαγαζί είναι 45 λεπτά στα 60 ευρώ. Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια.
Θα ήθελα όμως και εγώ μετά την κριτική και επειδή δεν γράφεις λεπτομέρειες ένα π.μ. που να μου λες τι έγινε, ποιά κοπέλα δεν ήταν σωστή για τα χρήματα που πλήρωσες και ότι άλλο παράπονο έχεις. Πολλές φορές ρωτάω τις κοπέλες αν βγαίνουν νωρίτερα έξω, ακόμα και πελάτες ρωτάω αλλά πρέπει να ξέρεις και εσύ και όλοι οι φίλοι ότι 3 με 4 πελάτες δεν ολοκληρώνουν όχι μόνο το χρόνο των 45 λεπτών αλλά ακόμη και τα 30 λεπτά. Αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στο πρόγραμμα, το ολοκληρώνουν σε μικρότερο χρόνο και ζητάνε να φύγουν είτε γιατί βιάζονται, είτε γιατί δεν τους αρέσει πολύ το μασάζ.
Τώρα για το "κυρά Κάθριν" το αφήνω στον καθένα που μας διαβάζει. Πάντως Κατερίνα με λένε. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Φιλάκια

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε loop15 ευχαριστώ για την παρατήρηση σου γιατί η κριτική, καλή ή κακή βοηθάει σε αυτό που θέλουμε όλοι. Δηλαδή να φεύγει ο πελάτης με τις καλλίτερες υπηρεσίες. Πάντα το μαγαζί είναι 45 λεπτά στα 60 ευρώ. Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια.
Θα ήθελα όμως και εγώ μετά την κριτική και επειδή δεν γράφεις λεπτομέρειες ένα π.μ. που να μου λες τι έγινε, ποιά κοπέλα δεν ήταν σωστή για τα χρήματα που πλήρωσες και ότι άλλο παράπονο έχεις. Πολλές φορές ρωτάω τις κοπέλες αν βγαίνουν νωρίτερα έξω, ακόμα και πελάτες ρωτάω αλλά πρέπει να ξέρεις και εσύ και όλοι οι φίλοι ότι 3 με 4 πελάτες δεν ολοκληρώνουν όχι μόνο το χρόνο των 45 λεπτών αλλά ακόμη και τα 30 λεπτά. Αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στο πρόγραμμα, το ολοκληρώνουν σε μικρότερο χρόνο και ζητάνε να φύγουν είτε γιατί βιάζονται, είτε γιατί δεν τους αρέσει πολύ το μασάζ.
Τώρα για το "κυρά Κάθριν" το αφήνω στον καθένα που μας διαβάζει. Πάντως Κατερίνα με λένε. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Φιλάκια
Δεν χρειαζεται π.μ. ουτε και περεταιρω αναλυση της κοπελας.Την εχω ξαναπαρει,εχω γραψει κριτικη και δεν εχω κατι καινουργιο να πω γιατι ουτως η αλλως περασα καλα και παλι....απλως ειδα ενα αγχος και μια πιεση να περασει στο β΄μερος και προσπαθησα να το συγκρατησω με τον τροπο μου χωρις πολυ συζητηση(αμα αρχισει πολυ αναλυση και μπουρου μπουρου ξενερωνω).Η πιεση αυτη μου φανηκε οτι προερχεται εκ της διευθυνσεως,γι'αυτο και το εγραψα.Τωρα αν υπαρχει το ελευθερο της υπενθυμισης του 45λεπτου εχει καλως.
Για το καθριν τωρα....δεν νομιζω να σε εβρισα....Κατερινα=Catherine....πειραχτικο ηταν καθως εχουν προηγηθει και κατι"κιρεια κατεινα" κλπ απο κοτομπιφτεκο.Ολοι εχουν ενα δυο τρια(μπορει και τεσσερα-πεντε)παρατσουκλια εδω.Φραπαντορ,γκιουλιβερ,ληξιαρχος,ανεκ λαϊνς,δακος μποϋ,λουπης σου-σεφ,σομπολος οφ μασαζ,κλπ κλπ κλπ κλπ....
That's all

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Δεν χρειαζεται π.μ. ουτε και περεταιρω αναλυση της κοπελας.Την εχω ξαναπαρει,εχω γραψει κριτικη και δεν εχω κατι καινουργιο να πω γιατι ουτως η αλλως περασα καλα και παλι....απλως ειδα ενα αγχος και μια πιεση να περασει στο β΄μερος και προσπαθησα να το συγκρατησω με τον τροπο μου χωρις πολυ συζητηση(αμα αρχισει πολυ αναλυση και μπουρου μπουρου ξενερωνω).Η πιεση αυτη μου φανηκε οτι προερχεται εκ της διευθυνσεως,γι'αυτο και το εγραψα.Τωρα αν υπαρχει το ελευθερο της υπενθυμισης του 45λεπτου εχει καλως.
Για το καθριν τωρα....δεν νομιζω να σε εβρισα....Κατερινα=Catherine....πειραχτικο ηταν καθως εχουν προηγηθει και κατι"κιρεια κατεινα" κλπ απο κοτομπιφτεκο.Ολοι εχουν ενα δυο τρια(μπορει και τεσσερα-πεντε)παρατσουκλια εδω.Φραπαντορ,γκιουλιβερ,ληξιαρχος,ανεκ λαϊνς,δακος μποϋ,λουπης σου-σεφ,σομπολος οφ μασαζ,κλπ κλπ κλπ κλπ....
That's all
μάλιστα κύριε  σου σεφ........ ;)

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους σας. Σήμερα θα είμαστε Εύα Πάολα Κατερίνα Λίζα Αννούλα Άννα και Στέλλα. Να είστε όλοι καλά. Φιλάκια

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά. Και σήμερα Άννα Αννούλα Στέλλα Λίζα Κατερίνα Πάολα και Εύα. Να προσέχετε τη ζέστη. Φιλάκια.

jasonath

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Αυτο που θαυμασα αυτη τη φορα ειναι που με αντιμετωπισες με τον καλυτερο τροπο παρολο που ηρθα την ωρα που φευγατε. Η Λιζα οπως παντα μοναδικη. Με απογειωσε! Πολυ καλο μασαζ και στα υπολοιπα η μοναδικη αισθηση οτι εισαι με εναν ανθρωπο που σε γουσταρει και γουσταρει και αυτα που κανετε. Σαν να ειμαι με την κοπελα μου.
Ειστε υπεροχες!

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Γεια σου Κατερινα. Σε ευχαριστω για την πολυ γλυκια ατμοσφαιρα που εσυ και τα κοριτσια σου κανετε οταν ερχομαι. Τις προαλλες που ηρθα περασα υπεροχα,οπως παντα!
Αυτο που θαυμασα αυτη τη φορα ειναι που με αντιμετωπισες με τον καλυτερο τροπο παρολο που ηρθα την ωρα που φευγατε. Η Λιζα οπως παντα μοναδικη. Με απογειωσε! Πολυ καλο μασαζ και στα υπολοιπα η μοναδικη αισθηση οτι εισαι με εναν ανθρωπο που σε γουσταρει και γουσταρει και αυτα που κανετε. Σαν να ειμαι με την κοπελα μου.
Ειστε υπεροχες!

καλως τον αγαπούλη! :tooth:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Ειστε υπεροχες!
Κανε μας την χαρη!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Ειστε υπεροχες!

Ώου, τι καλά ...! :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom