Νέα

Εξαρθρώνεται ο Επαναστατικός Αγώνας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 904
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
έτσι ακριβώς είναι
θέλω νά προσθέσω ότι τό πανεπιστημιακό άσυλο όπως έχω γράψει αρκετές φορές .εχει προσφέρει ουσιαστικά άσυλο σέ αυτές τίς οργανώσεις καί τό χρησιμοποιούν μέ διάφορους τρόπους...
από στρατολογιση νέων μελών μέχρι συναντήσεις πού δέν μπορούν νά παρακολουθηθούν από τήν αντιτρομοκρατική....ε
είναι κατά τήν ταπεινή γνώμη μου τό ασφαλέστερο καταφύγιο τρομοκρατικών οργανώσεων..έάν δέν καταργηθεί τό πανεπιστημιακό άσυλο νά δείτε ότι δέν πρόκειτε νά εξαλειφθεί η τρομοκρατία..
Πάντως προς το παρόν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο και συνέλαβαν 17Ν και τώρα ετούτους του Επαναστατικού αγώνα.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τί γίνεται στα πανεπιστήμια;;;

Επισκέπτης
Τρομερες αναλυσεις...Απο τα λιθαρια ενα τσαφ και παμε στα ΑΚ-47...φυτωρια τρομοκρατων οι πορειες και οι καταληψεις...Για ολα φταιει το ασυλο...αλλος καημος αυτος.

Ενα φοβερο ειχε στο MEGA αποψε...Πηραν τηλεφωνο,λεει,απο ενα ψιλικατζιδικο και κανανε πλακα μεταξυ τους οταν κομματιαζοταν ο 15χρονος Αφγανος...τον βλεπανε,λεει,να πεθαινει και γελαγανε...ΦΟΒΕΡΟ...Καιρο ειχα να φαω τετοιο δουλεμα καταμουτρα και επωνυμα...Απο την μια ο Φουντας φορουσε διπλα γαντια και τριπλες καποτες για να βγει απο το σπιτι και απο την αλλη καναν τηλεφωνηματα την ωρα της εκρηξης για πλακα.

Πρεπει πραγματι να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακες οι Ελληνες...Αλλα θα μου πεις οταν η τσοντα της Αλεξανδρατου εξαφανιζεται εν ριπη οφθαλμου ειναι δυνατον να μην χαψουν ΤΕΤΟΙΕΣ μαλακιες?

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Μια παρατήρηση και μόνο:
Όλες οι πληροφορίες που έχουμε προέρχονται από την Ελληνική Αστυνομία και τις όποιες διαρροές του ΥΠΡΟΠΟ. Όχι πως πάντα δεν ήταν έτσι...
Απλώς οι δημοσιογράφοι, έντυποι, ηλεκτρονικοί, ακόμα και τα blogs, εχουν για μόνη τους πηγή τις  (όποιες) πηγές τους στο Υπουργείο. Φυσικά μπορεί και απλώς να μην υπάρχει σε αυτή την περίπτωση, ο μοναδικός που μπορεί να διαψεύσει είναι πάλι το ΥΠΡΟΠΟ...
Μια κουβέντα λέω, καθώς η ροή στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί παρά να είναι μονοσήμαντη.

Επί της ουσίας, η πηγή πληφόρησης είναι ΜΙΑ, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
επειδη δεν προλαβαινω να εκθεσω τη γνωμη μου πληρως τωρα , θα πω το εξης:
ο χρυσοχοιδης εχει την ιδιοτητα να δυναμιτιζει την ατμοσφαιρα με συλληψεις -δηλωσεις και πραξεις σε στιλ γενικα που θα προκαλεσουν και αλλες τρομοκρατικες επιθεσεις ως αντιδραση.Οσο περισσοτερο δρας δυναμικα τοση δυναμικη αντιδραση θα εισπραξεις απο την αλλη πλευρα.Αυτο ως προσωπικη προβλεψη...
Η τρομοκρατια παντως ειναι συνθετο θεμα , μπορει να χανονται ανθρωπινες ζωες ,αλλα ειναι κατι σαν αντανακλαστικη αντιδραση στις κοινωνικοοικονομικες αδικιες...

Επισκέπτης
Τρομερες αναλυσεις...Απο τα λιθαρια ενα τσαφ και παμε στα ΑΚ-47...φυτωρια τρομοκρατων οι πορειες και οι καταληψεις...Για ολα φταιει το ασυλο...αλλος καημος αυτος.

Ενα φοβερο ειχε στο MEGA αποψε...Πηραν τηλεφωνο,λεει,απο ενα ψιλικατζιδικο και κανανε πλακα μεταξυ τους οταν κομματιαζοταν ο 15χρονος Αφγανος...τον βλεπανε,λεει,να πεθαινει και γελαγανε...ΦΟΒΕΡΟ...Καιρο ειχα να φαω τετοιο δουλεμα καταμουτρα και επωνυμα...Απο την μια ο Φουντας φορουσε διπλα γαντια και τριπλες καποτες για να βγει απο το σπιτι και απο την αλλη καναν τηλεφωνηματα την ωρα της εκρηξης για πλακα.

Πρεπει πραγματι να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακες οι Ελληνες...Αλλα θα μου πεις οταν η τσοντα της Αλεξανδρατου εξαφανιζεται εν ριπη οφθαλμου ειναι δυνατον να μην χαψουν ΤΕΤΟΙΕΣ μαλακιες?
Δηλαδή εγώ είμαι αυριανός τρομοκράτης;! :think:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.099
Πόντοι
4.895

δυσκολεύεσε να το χωνέψεις ε; Τα "παλληκάρια", οι "κοινωνικοί αγωνιστές" φάγανε ένα ταλαίπωρο άδικα και καρφάκι δεν τους καιγότανε. Αλλά indymedia και λοιποί επιμένουν να τα κάνουν γαργάρα αυτά. Για να βγει όλη η συνομιλία στη φόρα να ξευτελιστούν τελείως!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
έτσι ακριβώς είναι
θέλω νά προσθέσω ότι τό πανεπιστημιακό άσυλο όπως έχω γράψει αρκετές φορές .εχει προσφέρει ουσιαστικά άσυλο σέ αυτές τίς οργανώσεις καί τό χρησιμοποιούν μέ διάφορους τρόπους...
από στρατολογιση νέων μελών μέχρι συναντήσεις πού δέν μπορούν νά παρακολουθηθούν από τήν αντιτρομοκρατική....ε
είναι κατά τήν ταπεινή γνώμη μου τό ασφαλέστερο καταφύγιο τρομοκρατικών οργανώσεων..έάν δέν καταργηθεί τό πανεπιστημιακό άσυλο νά δείτε ότι δέν πρόκειτε νά εξαλειφθεί η τρομοκρατία..

αυτο που λες δεν ισχυει!Εχουν παψει να ειναι αντρα τρομοκρατων τα υπο καταληψη πανεπιστημια(παλια ισως και να ηταν ανεξελεγκτη η κατασταση,αλλα δε νομιζω να γινοταν "παιχνιδι" εκει,περα απο ιδεολογικες ζυμωσεις).Στα πανεπιστημια γινεται διακινηση ΦΟΥΝΤΑΣ και CD/DVD παρανομως,επισης με τις διαρκεις καταληψεις καθισταται δυσκολο καποιος να σπουδασει πλεον.Οσο για το "πανεπιστημιακο ασυλο" εχει επι της ουσιας καταργηθει,οι μπατσοι μπουκαρουν αν γινονται παρανομες πραξεις-απλα δεν προβαλλεται ιδιαιτερα.Το θεμα ειναι πως υπαρχουν καποιοι που εχουν αποφασισει να κανουν "τζιχαντ" στο πλαισιο της ιδεολογιας τους,προερχονται απο ανωτερες κονωνικες ταξεις(καποιοι εστω),φερουν βαρυτατο οπλισμο,ειναι μισανθρωποι και ακαμπτοι.Γι'αυτο πρεπει να ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.Η 17Ν μπροστα τους πλεον φαινεται ιδεολογικα συνεπης,με χτυπηματα "λογικοφανη" και μια σοβαροτητα εστω-για τρομοκρατικη οργανωση.Εδω πια εχουμε να κανουμε με ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ :idiot:

Επισκέπτης

Και φυσικά εκτός του ότι κρατούσαν τους σκληρούς δίσκους στα σπίτια τους,το ίδιο έκαναν και με τα χειρόγραφα πρόχειρα των προκυρήξεων..
Κι έχουμε ακόμα ν'ακούσουμε πολλά.
Όσο για την τσόντα της Τζούλιας.....ακριβώς το ίδιο χαπάκι με άλλη συσκευασία.

Επισκέπτης
δυσκολεύεσε να το χωνέψεις ε; Τα "παλληκάρια", οι "κοινωνικοί αγωνιστές" φάγανε ένα ταλαίπωρο άδικα και καρφάκι δεν τους καιγότανε. Αλλά indymedia και λοιποί επιμένουν να τα κάνουν γαργάρα αυτά. Για να βγει όλη η συνομιλία στη φόρα να ξευτελιστούν τελείως!
Ειλικρινα ΘΕΛΩ να βγει εξω αυτο το υποκλαπεν τηλεφωνημα,εαν υπαρχει.

Θα ειναι δειγμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ-και καφριλας εννοειται.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Πάντως προς το παρόν υπάρχει πανεπιστημιακό άσυλο και συνέλαβαν 17Ν και τώρα ετούτους του Επαναστατικού αγώνα.

Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τί γίνεται στα πανεπιστήμια;;;
καί θά περιμένουμε άλλα 100 χρόνια νά πιάσουμε τούς υπόλοιπους.
έάν δέν χτυπήσεις τό κακό στήν ρίζα του θά ξαναφυτρώσει,εάν δέν πιάσεις τόν έμπορο η πρέζα δέν θά πάψει νά διακινείτε
εάν κάνεις μία βόλτα αυτές τίς μέρες στό κέντρο οί αναρχικοι κατ εμένα οι τρομοκρατικές ομάδες τσογλανίων έχουν γεμίσει αφΊσες με θέμα συγκεντρώσεις μέσα στό πολυτεχνείο,πράμα πού γίνετε εδώ καί χρονια ΓΙΑΤΙ??
εχω βαρεθεί νά βλέπω κουκουλοφόρους νά καίνε περιουσιες κοσμάκι καί μετά νά μπένουν στό πολυτεχνείο..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επειδη τα γνωστα υπαλληλακια θελησαν να αποπροσανατολισουν για τις ευθυνες των τρομοκρατων για τη δολοφονια του αφγανου...
Οριστε ποιοι την εβαλαν τη βομβα και πως αντιδρουσαν οταν το μικρο παιδι ηταν αντιμετωπο με το θανατο του!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!

Επισκέπτης
καί θά περιμένουμε άλλα 100 χρόνια νά πιάσουμε τούς υπόλοιπους.
έάν δέν χτυπήσεις τό κακό στήν ρίζα του θά ξαναφυτρώσει,εάν δέν πιάσεις τόν έμπορο η πρέζα δέν θά πάψει νά διακινείτε
εάν κάνεις μία βόλτα αυτές τίς μέρες στό κέντρο οί αναρχικοι κατ εμένα οι τρομοκρατικές ομάδες τσογλανίων έχουν γεμίσει αφΊσες με θέμα συγκεντρώσεις μέσα στό πολυτεχνείο,πράμα πού γίνετε εδώ καί χρονια ΓΙΑΤΙ??
εχω βαρεθεί νά βλέπω κουκουλοφόρους νά καίνε περιουσιες κοσμάκι καί μετά νά μπένουν στό πολυτεχνείο..
Στις οποίες συγκεντρώσεις φαντάζομαι θα έχουν σεμινάρια εκμάθησης κατασκευής βόμβας,διαφυγής από μπάτσους κτλ,σωστά;;;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι ειπαν οι συληφθεντες τρομοκρατες στον εισαγγελεα?
¨
"αρνουμαστε να απολογηθουμε, η διωξη μας ειναι πολιτικη"

ποιοι? οι κοινοι δολοφονοι!!!!!!!!!!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!!!

Επισκέπτης
επειδη τα γνωστα υπαλληλακια θελησαν να αποπροσανατολισουν για τις ευθυνες των τρομοκρατων για τη δολοφονια του αφγανου...
Οριστε ποιοι την εβαλαν τη βομβα και πως αντιδρουσαν οταν το μικρο παιδι ηταν αντιμετωπο με το θανατο του!

Γαμησέ τα,καλά αυτούς δεν μπορείς να τους αποκαλέσεις παρά φρενοβλαβείς τρομοκράτες,η 17Ν πρόσεχε τα χτυπηματά της!!! :headbang:

Αν συνέχιζαν την δράση τους θα είχαμε και άλλα αθώα θύματα!!! :rolleyes:

Πρώτη φορά μπορώ να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛΑΣ!!! :grin: :rockon:

Επισκέπτης

Επειδή το'πε ο Γκαϊντές??

Επισκέπτης
Μιλαμε για ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ...Ακριβως οπως το λεει ο Γκαιντες...ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ.

Ο τελευταιος παπατζης της Ομονοιας ειναι ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ μπροστα σε αυτους τους γελοιους δημοσιοκαφρισκους.

Επισκέπτης
Επειδή το'πε ο Γκαϊντές??
Μιλαμε για ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ...Ακριβως οπως το λεει ο Γκαιντες...ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ.

Ο τελευταιος παπατζης της Ομονοιας ειναι ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ μπροστα σε αυτους τους γελοιους δημοσιοκαφρισκους.
Εντάξει το τηλ μπορεί να είναι προβοκάτσια,πάντως το χτύπημα που έγινε με την βόμβα παρά ήταν επικίνδυνο και τυφλό.

Ανέτα μπορεί να υπήρχαν περισσότερα θύματα.

Επαναστάτες δεν μπορώ να τους πω αυτούς,μόνο τρομοκράτες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γαμησέ τα,καλά αυτούς δεν μπορείς να τους αποκαλέσεις παρά φρενοβλαβείς τρομοκράτες,η 17Ν πρόσεχε τα χτυπηματά της!!! :headbang:

Αν συνέχιζαν την δράση τους θα είχαμε και άλλα αθώα θύματα!!! :rolleyes:

Πρώτη φορά μπορώ να πω ένα ΜΠΡΑΒΟ στην ΕΛΑΣ!!! :grin: :rockon:
σαλτα και γαμησου ρε μαλακα που θα πεις οτι η 17Ν ητανε και καλοι!

θρασυδειλα αρχιδακια φονιαδες αθωων ανθρωπων ητανε και αυτοι !!!

το οτι εσυ εχεις μασησει το επικοινωνιακο "πολιτικο" μαρκετινγκ που εχουνε κανει δε σημαινει οτι ειναι καλυτεροι αλλα οτι εσυ εισαι βλημα!

Επισκέπτης
τι ειπαν οι συληφθεντες τρομοκρατες στον εισαγγελεα?
¨
"αρνουμαστε να απολογηθουμε, η διωξη μας ειναι πολιτικη"

ποιοι? οι κοινοι δολοφονοι!!!!!!!!!!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!!!
Μην το πιάσουμε πάλι αυτό!!! :rolleyes:

Δες ένα λεξικό για την διαφορά τρομοκρατίας και αριστεράς!!! :helpplea:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σας χαλαει το "επαναστατικο προφιλ" οταν αποκαλυπτεται οτι οι "ηρωες" σας δεν ειναι τιποτε παραπανω απο κοινοι ψυχοπαθεις θρασυδειλοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

ξυδι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom