“Αγαπητή Χρυσή Αυγή, Έτυχε σήμερα το πρωί να ευρίσκομαι στο χώρο των δικαστηρίων της Σχολής Ευελπίδων όπου έφεραν και τους κατηγορούμενους για την γνωστή υπόθεση της τρομοκρατίας. Τα όσα είδα με τα ίδια μου τα μάτια και άκουσα με τα ίδια μου τα αφτιά με γέμισαν θλίψη, αλλά και προβληματισμό. Είδα μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι ήταν εμφανές ότι είχαν πάει εκεί για να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους και οι οποίοι έβριζαν με τον χειρότερο τρόπο τους αστυνομικούς, τους πετούσαν μπουκάλια με νερό, βωμολοχούσαν και κανένας δεν αντιδρούσε…
Η σκηνή αυτή και μόνη δείχνει ότι είχαν λάβει αυστηρές εντολές για να μη αντιδράσουν έτσι ώστε να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα. Μετά ταύτα ερωτώ: Υπάρχει πολιτική βούληση για να κτυπηθεί η τρομοκρατία; Εγώ απ’ όσα είδα σήμερα στα δικαστήρια πιστεύω ότι δεν υπάρχει γιατί εάν υπήρχε δεν θα άφηναν τους χειροκροτητές των εγκληματιών να εξευτελίζουν τόσο χυδαία παρουσία κόσμου τους εκπροσώπους του υποτίθεται κράτους, που μόνον κράτος δεν είναι! Άλλωστε απ’ ό,τι διάβασα στην εφημερίδα κάποιοι απ’ αυτούς που συνελήφθηκαν τώρα για τρομοκρατία ήταν αυτοί που οργάνωναν τις εκδηλώσεις συμπαράστασεις για την «17Ν». Τώρα αυτοί που χειροκροτούν την τωρινή γενιά των τρομοκρατών θα είναι αύριο οι επόμενοι τρομοκράτες.