TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
παίζει....Δεν θα είχατε χημεία μεταξύ σας.
μπορεί να έφταιγε η κυψελή του κινητού μας και να μην έκανε match...
παίζει....Δεν θα είχατε χημεία μεταξύ σας.
η αλήθεια να λέγεται!
βάλε και την κριτική σου... μια ακομα γνωμη ποτε δε βλαπτει....
κανεις δε γραφει και μετα πας και μενεις παγωτο!!!!!
δεν ειναι τιποτα 10 λεπτα και 250 χτυπηματα στο πληκτρολογιο....
καντε το και σεις οπως το κανουν και οι αλλοι....
και ποσοι νομιζεις διαβαζουν το thread??? οι περισσοτεροι τσεκαρουν μονο τις κριτικες στην κεντρικη σελιδα... τωρα αν δεν εχεις χρονο αλλαζει το πραγμα...αυτά που γράφω δεν είναι κριτική?
Επρεπε να ανοίξεις το bluetooth για να καταλάβεις. Τώρα θα μείνεις με την απορία.παίζει....
μπορεί να έφταιγε η κυψελή του κινητού μας και να μην έκανε match...
εντάξει, μπορω να περιμενω λιγο καιρο ακομα... ετσι + αλλιως, ο χρονος παντα καλο κανει....Τώρα θα μείνεις με την απορία.
και ποσοι νομιζεις διαβαζουν το thread??? οι περισσοτεροι τσεκαρουν μονο τις κριτικες στην κεντρικη σελιδα... τωρα αν δεν εχεις χρονο αλλαζει το πραγμα...
κάθε άποψη δεκτη και ειναι καλο να λεει κανεις και τις αντιρησεις του... μονο ετσι ειμαστε υποψισμενοι και προετοιμασμενοι...εγώ δύσκολα θα ξαναέδινα 150 ευρώπουλα για να την ξανασυναντήσω
κάθε άποψη δεκτη και ειναι καλο να λεει κανεις και τις αντιρησεις του... μονο ετσι ειμαστε υποψισμενοι και προετοιμασμενοι...
Παικτη μπορει να επεσες σε κακη μερα.
Ποτε δεν ηταν μη και μη!
Εμενα λιγο μου τα χαλαει στη εμφανιση,την ειδα τελευταια και εχει αφεθει
ας μπουν στο κόπο να το διαβάσουν, τα λεφτά τους πάνε να δώσουν και κάτι τελευταίο...εγώ δύσκολα θα ξαναέδινα 150 ευρώπουλα για να την ξανασυναντήσω
Ακριβώς! Εμένα η αναφερόμενη στο παρόν θρεντ με το που της τηλεφώνησα για να συναντηθούμε και της συστήθηκα με το μικρό μου όνομα με διόρθωσε με το νικ μου, αλλά αυτό καλά, διότι πριν γνωριστούμε της είχα κάνει ένα άγριο κράξιμο, οπότε λογικά ήξερε ποιος ήμουν στο σάιτ.
Αλλά κάποια άλλη, συγκεκριμένα η Ρουμάνα πάρτναιρ της, την οποία είχα συναντήσει αρκετές φορές προ έτους και βάλε, όταν την είχα ρωτήσει πως με είχε καταχωρήσει στο κινητό της, μια που το όνομα είναι πολύ κοινό μου είπε "Μα με το νικ σου!" Και όταν της είπα πως εγώ δεν της το είχα πει ποτέ μου απάντησε "Ο κύκλος είναι μικρός, αυτά μαθαίνονται..."
στην πρωτη, ποσο μαλλον στην δευτερη περιπτωση, δεν βγαινει ακρη..
πως ηξερε το νικ σου?
μηπως θελεις να μας πεις κατι?
"Ο κύκλος είναι μικρός, αυτά μαθαίνονται..."
αφου νομιζεις οτι παραπλανηθηκες απο τις υπαρχουσες κριτικες τοτε γραψε δικη σου κριτικη πως περασες..
τουλαχιστον οι επομενοι συναγωνιστες που θελουν να την συναντησουν να ειναι προετοιμασμενοι
μη βαριεσαι..
Oλα αυτά πού γράφει ο sotomoto δέν είναι κριτική;
συγγνωμη επαναλαμβανεις ποσα εδωσες?ας μπουν στο κόπο να το διαβάσουν, τα λεφτά τους πάνε να δώσουν και κάτι τελευταίο...εγώ δύσκολα θα ξαναέδινα 150 ευρώπουλα για να την ξανασυναντήσω
στις κριτικες θα μεινει χωρις να ψαχνεις τοσες σελιδες!κι αν ειναι θα βοηθησει!Oλα αυτά πού γράφει ο sotomoto δέν είναι κριτική;
μεσημεριανή συνάντηση με Εβίτα, η πρώτη μου συνάντηση μαζί της....εντυπώσεις: συμπαθητική, σεξουαλική, αρκετά δεκτική( αν και είχε και αυτή λίγο το Ελλεεινίδικο όχι αυτό, μη το άλλο) αλλά ρε συνάδελφοι σε καμία περίπτωση εξαιρετική...συμπέρασμα: σίγουρα κάποιες κριτικές μελών την προμοτάρανε
ο χρονος του ραντεβου θα ξεκινα απο την ωρα που βγαινω απο το μπανιο για να μη γινετε παραπληροφορηση και ποτε δεν εχω επιτρεψει στον εαυτο μου να αφησω τον αντρα που εχω απεναντι μου να φυγει χωρις να εχει ικανοποιηθει πληρως ακομα και να εχει τελειωσει ο χρονος μας) φιλικα η ευα σας...
δεν είχα καμία αμφιβολία....Απλά επιβεβαιώνω , πως έτσι ακριβώς και έγινε...ίσως και με το παραπάνω .
δεν είχα καμία αμφιβολία....
man αν δώσεις και τα φώτα σου για τις αμφιβολίες που υπάρχουν για το σώμα της, σύμφωνα και με τις καλοκαιρινές φωτό, θα ήσουν αρχηγός...