Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εγώ έχω γνώμη για τη μη πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος με τον τρόπο που γίνεται.
Και εάν δε δω δε μπορώ να έχω άποψη...
Εψές άκουσα όλα σχεδόν τα τραγούδια....
Ολοι σχεδόν είχαν ένα επίπεδο φωνητικών ικανοτήτων που με κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να το προβάλλουν.... Η δική μας προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να κρύψει την έλλειψη....
Ελληνική πατέντα VS Ευρωπαικης
Εγώ κρύβω τα χάλια μου όταν οι άλλοι προσπαθούν να διαφημίσουν τις αρετές τους.........
η αντίθεσή μου είναι οτι τα κάναμε όλα αχταρμά
δεν σαρέσει δεν το βλέπεις, πολύ απλό
δεν σαρέσει η καλομοίρα καλά κάνεις, αν σε εκνευρίζει χώστα και εγώ μαζί σου
αλλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μπλέκουμε αντιπάθεια/συμπάθεια με κάποιον με το οτι πληρώνουμε ερτ, αν κουβάλαγε πίτσες στην αμερική ή όχι, γιατί αυτός και όχι η άλλη και άντε πάλι το "κωλοκράτος" και το "σύστημα" που γαμάει το μυαλό του 18χρονου
αν το παιδί μου βγει οτι βγει δεν μου φταίει το πρωινό κους-κους αλλά εγώ ο μαλάκας που δεν του έβαλα όρια

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
του χρονου παιδια θα στειλουμε τα λαγουδακια του playboy για χορευτικα και θα τα σηκωσουμε ολα. :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αδέλφια  ας σταματήσουμε πια την φαγωμάρα και ας αποφασίσουμε σήμερα ποια θα πάει του χρόνου στην Eurovision
Εγώ  προτείνω  
α) Εύη  Θωδη
β) Στέλλα  Μπεζαντακου
γ) Βέρα  Λάμπρου
οι δυο τελευταίες είναι επικρατέστερες λόγο σεχυ εμφάνισης ( λίγο ρόγα έξω – λίγο κλαράκι ) θα πάμε πολύ καλά .

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αδέλφια  ας σταματήσουμε πια την φαγωμάρα και ας αποφασίσουμε σήμερα ποια θα πάει του χρόνου στην Eurovision
Εγώ  προτείνω  
α) Εύη  Θωδη
β) Στέλλα  Μπεζαντακου
γ) Βέρα  Λάμπρου
οι δυο τελευταίες είναι επικρατέστερες λόγο σεχυ εμφάνισης ( λίγο ρόγα έξω – λίγο κλαράκι ) θα πάμε πολύ καλά .

ψηφιζω βερα λαμπρου και θα παρουμε τις ψηφους απο ολους τους ευρωπαιους νταλικεριδες.

kostasathgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για το φίλο που λέει για τον Καραμανλή και τα προβλήματα της ζωής μας και της χώρας θέλω να πω: κι εγώ μαζί σου φίλε. Αλλά όταν θα βλέπεις EURO θα λες τα ίδια; Όλες αυτές οι δήθεν προοδευτικές πίπες ισχύουν μόνο για τη Eurovision ή και για όλα όσα μας κάνουν να ζήσουμε και μια χαλαρή στιγμή μέσα στη μιζέρια της καθημερινής ζωής με τα προβλήματά της. Και έννοια σου. Αν ο Καραμανλής είναι ακόμα στην κυβέρνηση δεν μας φταίει ούτε η Eurovision ούτε το EURO,ούτε η Ολυμπιάδα, ούτε το πάρτυ που έκανα του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκτός και αν ήταν κι αυτό αποπροσανατολιστικό σαν τη Eurovision. Αυτά και όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι στη ζωή χρειαζόμαστε και ανάσες!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγω παντως θεωρω οτι ηταν ισως η καλυτερη διοργανωση που εγινε, αν και δεν πολυασχολουμαι με το event. Ωραια τα τραγουδια και επιτελους η ψηφοφορια ηταν δικαιη χωρις αυτα που γινονταν τα προηγουμενα χρονια.
δεν υπάρχει καμμιά δικαιοσύνη σε σύστημα όπου χώρα με  1μύριο κατοίκους δίνει 12 πόντους όσουε και μια χώρα με 50 μύρρια......
Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν οι πουστιές με γειτνιάσεις και λοιπές μαλακίες είναι κοινός κουβάς στο τελεβότινγκ και όλοι οι ψήφοι να μετρούν ισόποσα.....
Τότε θα βγει πραγματικά το τραγούδι με τη μεγαλύτερη αποδοχή στην Ευρώπη.......
Ολα τα άλλα είναι για να περνούν καλά μερικοί μαλάκες στη διοργάνωση και οι λοιποί να εκνευρίζονται για τις αλλαξοκωλιές στις ψήφους........

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακούστε και το καλύτερο τώρα που άκουσα σε μία κουτσομπολίστικη απογευματινή-μεσημεριανή (δε θυμάμαι) εκπομπή για 5 λεπτά που άνοιξα την τηλεόραση.

"....ναι αλλά πίσω από τον ντίμα μπίλαν είναι ο Πούτιν....." ως αιτιολόγηση του γιατί τελικά κέρδισε η Ρωσία.

Καταλάβατε παιδιά γιατί κέρδισε η Ρωσία; Όχι επειδή άξιζε (τουλάχιστον στα πλαίσια του διαγωνισμού, ή για λόγους που όλοι μας ξέρουμε), γιατί πώς να το κάνουμε εμείς πάντα είμαστε οι καλύτεροι και μας υπονομεύουν. Ας πούμε κι εχτές μας υπονόμευσε ο σκηνοθέτης γιατί δεν έδειξε που ξεγυμνώθηκε η καλομοίρα...
Ρε και με τα δύο χέρια λέμε......

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπάρχει καμμιά δικαιοσύνη σε σύστημα όπου χώρα με  1μύριο κατοίκους δίνει 12 πόντους όσουε και μια χώρα με 50 μύρρια......
Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν οι πουστιές με γειτνιάσεις και λοιπές μαλακίες είναι κοινός κουβάς στο τελεβότινγκ και όλοι οι ψήφοι να μετρούν ισόποσα.....
Τότε θα βγει πραγματικά το τραγούδι με τη μεγαλύτερη αποδοχή στην Ευρώπη.......
Ολα τα άλλα είναι για να περνούν καλά μερικοί μαλάκες στη διοργάνωση και οι λοιποί να εκνευρίζονται για τις αλλαξοκωλιές στις ψήφους........
Με άλλα λόγια, αυτό που προτείνεις είναι να κερδίζει η χώρα που έχει τους πιο πολλούς κατοίκους, ή μάλλον το σύνολο χωρών με κοινή κουλτούρα που μετράνε τα πιο πολλά κουκκιά. Δηλαδή, η πρώην ΕΣΣΔ - όπως ακριβώς και το σύστημα που ισχύει τώρα. Γιατί ασχολείστε με βελτίωση ενός πράγματος που δεν σηκώνει βελτίωση δεν καταλαβαίνω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ακούστε και το καλύτερο τώρα που άκουσα σε μία κουτσομπολίστικη απογευματινή-μεσημεριανή (δε θυμάμαι) εκπομπή για 5 λεπτά που άνοιξα την τηλεόραση.

"....ναι αλλά πίσω από τον ντίμα μπίλαν είναι ο Πούτιν....." ως αιτιολόγηση του γιατί τελικά κέρδισε η Ρωσία.

Καταλάβατε παιδιά γιατί κέρδισε η Ρωσία; Όχι επειδή άξιζε (τουλάχιστον στα πλαίσια του διαγωνισμού, ή για λόγους που όλοι μας ξέρουμε), γιατί πώς να το κάνουμε εμείς πάντα είμαστε οι καλύτεροι και μας υπονομεύουν. Ας πούμε κι εχτές μας υπονόμευσε ο σκηνοθέτης γιατί δεν έδειξε που ξεγυμνώθηκε η καλομοίρα...
Ρε και με τα δύο χέρια λέμε......

φαντάσματα παντού.......... Ολοι κυνηγάνε τον καλύτερο, ομορφότερο και πιο ταλαντούχο έλληνα...... Αυτή τη μορφή, αυτή τη μεγάλη δύναμη του διεθνούς στερεώματος σε όλα τα επίπεδα........ Κατάλαβες ΟΧΙΑ;;;;;; Αρχισαν να κατεβαίνουν απ τα δέντρα ..........

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Για το φίλο που λέει για τον Καραμανλή και τα προβλήματα της ζωής μας και της χώρας θέλω να πω: κι εγώ μαζί σου φίλε. Αλλά όταν θα βλέπεις EURO θα λες τα ίδια; Όλες αυτές οι δήθεν προοδευτικές πίπες ισχύουν μόνο για τη Eurovision ή και για όλα όσα μας κάνουν να ζήσουμε και μια χαλαρή στιγμή μέσα στη μιζέρια της καθημερινής ζωής με τα προβλήματά της. Και έννοια σου. Αν ο Καραμανλής είναι ακόμα στην κυβέρνηση δεν μας φταίει ούτε η Eurovision ούτε το EURO,ούτε η Ολυμπιάδα, ούτε το πάρτυ που έκανα του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκτός και αν ήταν κι αυτό αποπροσανατολιστικό σαν τη Eurovision. Αυτά και όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι στη ζωή χρειαζόμαστε και ανάσες!!

πας καλα?ποιες προοδευτικες πιπες?καταλαβαινεις τι γραφεις?
τι μου συγκρινεις τωρα,το euro με την ευρωβιζιον?
εχεις ιδεα απο το μεγεθος του euro?η μεγαλυτερη διοργανωση μετα το Παγκοσμιο κυπελο ποδοσφαιρου κ την ολυμπιαδα..ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ το παρακολουθει..

ΣΥΜΦΩΝΩ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΕΣ,αλλα ΣΕ ΟΛΑ να αντιστοιχουμε το μεγεθος που τους αρμοζει!Δεν ειναι δυνατον να σου προβαλουν επι 2 μηνες την καλομοιρα κ την eurovision σε αυτο το γαμημενο κρατος κ ενω υπαρχουν ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ προβληματα κ θεματα αυτον τον καιρο..
οσο για τον επηρεασμο στα παιδακια που λεει ο κηφηνας οτι θα φταιει αυτος αν το παιδι του βλεπει τετοια κ επηρεαζεται,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ρε παιδια,αλλα ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ,μας νοιαζει κ η κοινωνια γενικοτερα..

ΡΕ ΣΕΙΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ..ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Κ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Κ ΕΓΩ ΝΗΛ ΓΙΑΝΓΚ Κ maiden,αντικειμενικα ομως η παπαριζου κ η καλομοιρα ειναι ΣΑΒΟΥΡΑ..πως να το κανουμε τωρα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φαντάσματα παντού.......... Ολοι κυνηγάνε τον καλύτερο, ομορφότερο και πιο ταλαντούχο έλληνα...... Αυτή τη μορφή, αυτή τη μεγάλη δύναμη του διεθνούς στερεώματος σε όλα τα επίπεδα........ Κατάλαβες ΟΧΙΑ;;;;;; Αρχισαν να κατεβαίνουν απ τα δέντρα ..........
αυτα που λεγαμε κ το μεσημερι..
ο ευρωπαιος ειναι μαλακας κ πιαστηκε κοροιδο κ δεν ψηφησε την ΓΑΜΑΤΗ απογονο της Αθηνάς που στείλαμε..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτάτε στην επόμενη γιουροβίζιον πόσα κράτη δεν θα κατέβουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Με άλλα λόγια, αυτό που προτείνεις είναι να κερδίζει η χώρα που έχει τους πιο πολλούς κατοίκους, ή μάλλον το σύνολο χωρών με κοινή κουλτούρα που μετράνε τα πιο πολλά κουκκιά. Δηλαδή, η πρώην ΕΣΣΔ - όπως ακριβώς και το σύστημα που ισχύει τώρα. Γιατί ασχολείστε με βελτίωση ενός πράγματος που δεν σηκώνει βελτίωση δεν καταλαβαίνω.

με άλλα λόγια δεν έχεις καταλάβει ότι οι κάτοικοι της χώρας δε μπορούν να ψηφίσουν τη χώρα τους. Επίσης είστε όλοι βαθειά νυχτωμένοι εάν νομίζετε ότι οι σχέσεις της Ουκρανίας, Λιθουανίας, Γεωργίας με τη Ρωσσία είναι όπως στις σκανδιναβικές χώρες..... Α ..... και το 8άρι από την Ελλάδα στην Αλβανία είναι καθαρά ελληνική ψήφος.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
με άλλα λόγια δεν έχεις καταλάβει ότι οι κάτοικοι της χώρας δε μπορούν να ψηφίσουν τη χώρα τους. Επίσης είστε όλοι βαθειά νυχτωμένοι εάν νομίζετε ότι οι σχέσεις της Ουκρανίας, Λιθουανίας, Γεωργίας με τη Ρωσσία είναι όπως στις σκανδιναβικές χώρες..... Α ..... και το 8άρι από την Ελλάδα στην Αλβανία είναι καθαρά ελληνική ψήφος.......
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ακου μαλακια που ελεγαν οι ειδησεις κ τα Blogs: αν ηταν αυτονομη η κρητη,η πελοποννησος κ η μακεδονια,θα κερδιζαμε, ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΡΩΣΣΙΑ..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΡΑΜΑΤΩΝ..Οποιος εχει γνωσεις ιστοριας θα καταλαβαινε οτι αυτη η ατακα μονο απο καποιον ΕΝΤΕΛΩΣ αγγραματο μπορει να ειπωθει..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε εμείς.... για να φαίνεται και ο κώλος μας περισσότερο, σύμφωνα με την αγαπημένη σου παροιμία.....

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια ημαρτον ακομα με το πανυγηρακι ασχολειστε

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
από την στιγμή που όλα καθορίζονται με βάση την αποστολή sms δημιουργούνται αυτά τα φαινόμενα αλλά και τα τραγούδια που θα παρουσιάζονται θα είναι τραγούδια της μιας εβδομάδας και μετά πάμε για άλλα..........

μόνο με τον καθορισμό επιτροπών ανά κράτος από επιφανείς καλιτέχνες με γενικές γνώσεις μουσικής.......

τότε θα δούμε και καταξιωμένους καλλιτέχνες να συμμετέχουν στον θεσμό... 

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδια ημαρτον ακομα με το πανυγηρακι ασχολειστε

Γιατί τι πειράζει ν ασχοληθούμε λίγο με το πανηγυράκι;
Όταν ασχολούμαστε με τους καραγκιόζηδες τους πολιτικούς μας τι καταλαβαίνουμε καλύτερο;
Ακόμα ΝΔ έχουμε και ΠΑΣΟΚ που μας έχουν γαμήσει όλοι μαζί όλα τα χρόνια τώρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ακου μαλακια που ελεγαν οι ειδησεις κ τα Blogs: αν ηταν αυτονομη η κρητη,η πελοποννησος κ η μακεδονια,θα κερδιζαμε, ΟΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΡΩΣΣΙΑ..

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΑΓΓΡΑΜΑΤΩΝ..Οποιος εχει γνωσεις ιστοριας θα καταλαβαινε οτι αυτη η ατακα μονο απο καποιον ΕΝΤΕΛΩΣ αγγραματο μπορει να ειπωθει..

Η βλακεία αδερφέ σε όλο της το μεγαλείο...
Στη Λιθουανία λ.χ. τα Ρώσσικα δεν τα μιλάνε πλέον επίτηδες γιατί τους σιχαίνονται......
Τα μικρά παιδιά πλέον στη Λιθουανία μαθαίνουν μόνο Λιθουανικά.....

Είναι τέτοια η κατάντια και η βλακεία του Ελληνα που για να τονώσει τον ηλίθιο εγωισμό είναι ικανός να κάνει ένσταση για παράνομη συμμετοχή του Φωκά στο χορευτικό της Ουκρανίας........
Αν σου θυμίζει κάτι αυτό.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom