Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Αν πουλαγε ο Κοκκαλης ενα κομματι του ΟΤΕ στους γερμανους δεν θα τον κατηγορουσες για εθνικη προδοσια και γερμανοτσολια ;

οχι βεβαια κ ενημερωσου καλυτερα φιλε,ηταν πραξη ιδιωτικου δικαιου,αν ηθελε τις εδινε σε τουρκους με 0.0000001 ευρω την μετοχη
κ τοσο καιρο ο κοκκαλης καπηλευεται τον οτε με τις συμπραξεις κ τις αναθεσεις εργων κ τοσα αλλα,εχεις ενδιαφερθει για αυτο?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και τα τηλεοπτικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα υπερτιμημένα!Αυτό δεν σε ενοχλεί? :think:

ΝΑΙ! με ενοχλει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιατι πληρωνω τον τζιγκερ κ τον κροκους!
ας πηγαιναν στην νοβα,αλλα οχι στην ερτ κ οχι με τοσα λεφτα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
  Συνεχίζω το off topic!!

Αν ο Κοκκαλης διορίσε την ΕΠΟ και η ΕΠΟ διορισε τον Ρεχαγκελ μπως τελικα οφείλουμε την κατακτηση του Euro 2004 στον ............

Κοκκαλη

ΥΓ Αν ειναι ετσι να αναλαβει και την ΕΡΤ και καθε χρονο να στελνουμε το "Σωκρατη εσύ σουπερ......προεδρε" και να φερνουμε την κουπα της Eurovision

ο γκαγκατσης ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ηταν ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και μετα απο τον οκτωβρη ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ σαν γενικος διευθυντης

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
οχι βεβαια κ ενημερωσου καλυτερα φιλε,ηταν πραξη ιδιωτικου δικαιου,αν ηθελε τις εδινε σε τουρκους με 0.0000001 ευρω την μετοχη
κ τοσο καιρο ο κοκκαλης καπηλευεται τον οτε με τις συμπραξεις κ τις αναθεσεις εργων κ τοσα αλλα,εχεις ενδιαφερθει για αυτο?
1. Δεν συμπαθω τον Κοκκαλη, οπως υπονοεις, ουτε ειμαι Ολυμπιακος
2. Δεν καταλαβες τι ποσταρα εγω...
Δεν ειπα οτι ηταν παρανομο που πουλησε μετοχες του ΟΤΕ . Ισα ισα που ηταν καθολα νομιμο , και πραξη ιδιωτικου δικαιου οπως λες. Αλλο ειπα εγω . Ξαναδιαβασε τι εγραψα 

'Αν πουλαγε ο Κοκκαλης ενα κομματι του ΟΤΕ στους γερμανους δεν θα τον κατηγορουσες για εθνικη προδοσια και γερμανοτσολια ;'

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
1. Δεν συμπαθω τον Κοκκαλη, οπως υπονοεις, ουτε ειμαι Ολυμπιακος
2. Δεν καταλαβες τι ποσταρα εγω...
Δεν ειπα οτι ηταν παρανομο που πουλησε μετοχες του ΟΤΕ . Ισα ισα που ηταν καθολα νομιμο , και πραξη ιδιωτικου δικαιου οπως λες. Αλλο ειπα εγω . Ξαναδιαβασε τι εγραψα 

'Αν πουλαγε ο Κοκκαλης ενα κομματι του ΟΤΕ στους γερμανους δεν θα τον κατηγορουσες για εθνικη προδοσια και γερμανοτσολια ;'

πρωτα απο ολα να σου πω οτι ο κροκους ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ απο αυτη που λες..

ΟΧΙ ΦΙΛΕ,μονο αν τον εδινε σε τουρκους θα με πειραζε,για λογους εθνικης ασφαλειας,θα ειχαν τον ελεγχο(αφου θα ειχαν το μανατζμεντ) και διαφορων απορρητων συνομιλιων κλπ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
πρωτα απο ολα να σου πω οτι ο κροκους ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ απο αυτη που λες..
Αν και δεν ασχολουμαι, δεν εχω λογους να το αρνηθω. Παντως  βλεπω οτι εξακολουθεις να με θεωρεις συνηγορο του Κοκκαλη , αγνωστο γιατι

ΟΧΙ ΦΙΛΕ,μονο αν τον εδινε σε τουρκους θα με πειραζε,για λογους εθνικης ασφαλειας,θα ειχαν τον ελεγχο(αφου θα ειχαν το μανατζμεντ) και διαφορων απορρητων συνομιλιων κλπ
Εγω παντως δεν θα το πιστεψω αυτο. Σορι.  :)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τι Κοκκαλης , Μαρφιν , Καραμανλης ,
ΠΩ την στομα ??????

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυτος ο σκυμενος κατι θα μυριζει ?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος ο κολος .?

Συνημμένα

• xxxx.jpg
    xxxx.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 16

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δώστε κανα link με την Ουκρανέζα γυμνή και αφήστε τις φιλολογίες. Πανυγηράκι είναι...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
δειχνει στη ζουγκλα την υποδοχη εθνικου ηρωα στην καλομοιρα που μας "χαρισε" την τριτη θεση και ¨"τιμησε" το εθνος.
ΗΜΑΡΤΟΝ.
ξεχασαμε και το ηλιελαιο και τον οτε και το πετρελαιο και ολα τα αλλα και πηγαμε στολισμενοι , βαμενοι και δεν ξερω γω τι αλλο στο αεροδρομιο για την ηρωιδα.
τωρα ποσο μας στοιχησε η συμμετοχη, τα παρτι για τις δημοσιες σχεσεις, η αποστολη της ερτ(ωραιος ο καλημερης)ειναι αλλο θεμα.αυτο που μετραει ειναι η τριτη θεση

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
o πουστης ο ταρζαν μονο με τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ασχολειται πλεον..
αφου πηρε τα 15 εκατομμυρια,στα παπαρια του..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
o πουστης ο ταρζαν μονο με τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ ασχολειται πλεον..
αφου πηρε τα 15 εκατομμυρια,στα παπαρια του..
η αληθεια ειναι οτι τελευταια το εχει γυρισει στο ...ελαφρολαικο.
κατι μεγαλο θα ετοιμαζει

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τον εχει κανει πολυ trendy το γυναικακι του!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ποια Siemens ποιος ΟΤΕ ποιος ΟΣΕ τα λαμογια της κυβερνησης δραττωντας της ευκαιριας που το Star εχει παει διακοπες στο Paradise και στην Πουντα εκανε απευθειας αναθεση του τραγουδιου του 2009 στον

ΣΑΚΗ :τραβαει τα μαλια φωαζοντας Σακηηηηηηηηηηηηη

και τωρα με τι θα ασχολουνται τα πρωτοσελίδα της Espresso τον Φεβρουαριο; Ποσοι δημοσιογραδοι θα μεινουν αεργοι απο την αναλγησια της ΕΡΤ; Απαντηστε κε Καραμανλη και κε Καλημερη;

ΥΓ Παραθετω βιντεο ντοκουμεντο απο το 1977. Η Ελλαδα ηταν πολυ πισω στην βαθμολογια, κανεις δεν ζητησε να μην παρουμε 12αρια επειδη η ΕΡΤ ηταν πολυ φτωχη για να φιλοξενησει την  "τελετη"

[youtube=425,350]QuH6bpIik58[/video]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο γκαγκατσης ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ηταν ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και μετα απο τον οκτωβρη ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ σαν γενικος διευθυντης
μέσα έπεσες πάντως ρε κερατα...
μιλάμε από πληροφόρηση είσαι στου κούκου βρόντα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φτηνολαικοποπrnbσκυλοειδες της πλακας...
τραγελαφος πραγματικος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom