Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
από την στιγμή που όλα καθορίζονται με βάση την αποστολή sms δημιουργούνται αυτά τα φαινόμενα αλλά και τα τραγούδια που θα παρουσιάζονται θα είναι τραγούδια της μιας εβδομάδας και μετά πάμε για άλλα..........

μόνο με τον καθορισμό επιτροπών ανά κράτος από επιφανείς καλιτέχνες με γενικές γνώσεις μουσικής.......

τότε θα δούμε και καταξιωμένους καλλιτέχνες να συμμετέχουν στον θεσμό...   

αυτο κ το televoting του περσονα ειναι οι καλυτερες προτασεις

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Η βλακεία αδερφέ σε όλο της το μεγαλείο...
Στη Λιθουανία λ.χ. τα Ρώσσικα δεν τα μιλάνε πλέον επίτηδες γιατί τους σιχαίνονται......
Τα μικρά παιδιά πλέον στη Λιθουανία μαθαίνουν μόνο Λιθουανικά.....

Είναι τέτοια η κατάντια και η βλακεία του Ελληνα που για να τονώσει τον ηλίθιο εγωισμό είναι ικανός να κάνει ένσταση για παράνομη συμμετοχή του Φωκά στο χορευτικό της Ουκρανίας........
Αν σου θυμίζει κάτι αυτό.......

αστα φιλε,αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους..

η μαλακια του νεοελληνα φαινεται παντου...στην eurovision,στα πολιτικα,στο πως εκσπερματωνει ο κροκους στο κεφαλακι των 16χρονων κ τα κανει να θελουν ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ,ταπεινωνοντας τον αντίπαλο  κ δημιουργει γενιές κάφρων που δεν εχουν ηθος κλπ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κατι ασχετο,πηγε η Κυπρος με ελληνικο στιχο και δε πηγε η Ελλαδα?Πιο πολυ ελληνες απο εμας ειναι μου φαινεται..
Και κριμα που δε περασε το τραγουδι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστα φιλε,αυτα ειναι ψιλα γραμματα για καποιους..

η μαλακια του νεοελληνα φαινεται παντου...στην eurovision,στα πολιτικα,στο πως εκσπερματωνει ο κροκους στο κεφαλακι των 16χρονων κ τα κανει να θελουν ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ,ταπεινωνοντας τον αντίπαλο  κ δημιουργει γενιές κάφρων που δεν εχουν ηθος κλπ..
ρε αδερφέ δε πάμε κάνα καφέ να πούμε τον πόνο μας γέροι άνθρωποι;;;
θα μας φτιάξουν και κοινό νικ εδώ στο σάιτ
"ΟιΓεροιΤουΜαππετΣόου"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε αδερφέ δε πάμε κάνα καφέ να πούμε τον πόνο μας γέροι άνθρωποι;;;
θα μας φτιάξουν και κοινό νικ εδώ στο σάιτ
"ΟιΓεροιΤουΜαππετΣόου"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχα πες το ψεμματα,προβλεπω συντομα επιθεση απο κλωνους :P :P

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κατι ασχετο,πηγε η Κυπρος με ελληνικο στιχο και δε πηγε η Ελλαδα?Πιο πολυ ελληνες απο εμας ειναι μου φαινεται..

δεν θα ηταν καλυτερα η καθε χωρα να κραταει καποια στοιχεια απο την γλωσσα της?
βλεπε παπαριζου ελληνικα και αγγλικα μαζι.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

κ στειλαν κ γυναικαρα..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εσύ και εγώ την βρίσκουμε με το ποδόσφαρο, η σούλα με την καλομοίρα.
εσύ δεν μπορείς να την βλέπεις αλλά και εγώ δεν μπορώ να βλέπω τον χαριστέα σεντερ φορ
ούτε αυτοί πλήρωσαν να "δοξάσουν την ελλάδα" ούτε η καλομοίρα.
δύο διαφορετικά γεγονοτα με τους δικούς τους φαν και στα δύο πληρώνουμε ερτ.
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί την μπλέκουμε λοιπόν

η κοινωνία και το "κωλοκράτος" είμαστε εσύ και εγώ. τα ΜΜΕ δεν μας δίνουν κάτι που δεν θέλουμε, μας σερβίρουν κάτι που μας αρέσει.

ρε laplace λύσε μου μια απορία. μιλάς για μαλακία νεοέλληνα, οτι μας επηρεάζουν, και σε όσα ποσταρίσματα σε θυμάμαι δεν χάνεις ευκαιρία να μιλάς για κόκκαλη και ολυμπιακό.
εσύ είσαι θύμα ανάλογου επηρεασμού? τόση κακία και χολή δεν εξηγείτε. μιλάμε για εμμονή πλέον

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
εσύ και εγώ την βρίσκουμε με το ποδόσφαρο, η σούλα με την καλομοίρα.
εσύ δεν μπορείς να την βλέπεις αλλά και εγώ δεν μπορώ να βλέπω τον χαριστέα σεντερ φορ
ούτε αυτοί πλήρωσαν να "δοξάσουν την ελλάδα" ούτε η καλομοίρα.
δύο διαφορετικά γεγονοτα με τους δικούς τους φαν και στα δύο πληρώνουμε ερτ.
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί την μπλέκουμε λοιπόν

η κοινωνία και το "κωλοκράτος" είμαστε εσύ και εγώ. τα ΜΜΕ δεν μας δίνουν κάτι που δεν θέλουμε, μας σερβίρουν κάτι που μας αρέσει.

ρε laplace λύσε μου μια απορία. μιλάς για μαλακία νεοέλληνα, οτι μας επηρεάζουν, και σε όσα ποσταρίσματα σε θυμάμαι δεν χάνεις ευκαιρία να μιλάς για κόκκαλη και ολυμπιακό.
εσύ είσαι θύμα ανάλογου επηρεασμού? τόση κακία και χολή δεν εξηγείτε. μιλάμε για εμμονή πλέον

την αποστολη της εθνικης την πληρωνει Η ΕΠΟ..που τα χρηματα τα βρισκει ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ γιατι η ΝΔ εχει να της δωσει χρηματα απο το 2004 επειδη ο γκαγκατσης ειναι πασοκος..

την αποστολη της καθε καλομοιρας,την πληρωνω ΕΓΩ Κ ΕΣΥ μεσω της ΔΕΗ..

στο θεμα κροκους τι δεν καταλαβαινεις?δεν ειναι ο νταβατζης της χωρας μας απο το 1993 κ μετα?δε του εδωσε το κλειδι της χωρας ο σημιτης κ τωρα ο καραμανλης?σε ποιον να τα χωσω αν δεν τα χωσω σε αυτον?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
την αποστολη της εθνικης την πληρωνει Η ΕΠΟ..που τα χρηματα τα βρισκει ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ γιατι η ΝΔ εχει να της δωσει χρηματα απο το 2004 επειδη ο γκαγκατσης ειναι πασοκος..

στο θεμα κροκους τι δεν καταλαβαινεις?δεν ειναι ο νταβατζης της χωρας μας απο το 1993 κ μετα?δε του εδωσε το κλειδι της χωρας ο σημιτης κ τωρα ο καραμανλης?σε ποιον να τα χωσω αν δεν τα χωσω σε αυτον?
ααα για τα χάλια της χώρας μας τα χώνεις στον κόκκαλη. οκ!!!!

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μολις εμαθα οτι το περεα περεα που ελεγε ο ισπανος ο τσικι τσικι σημαινει στα ισπανικα  πισωκολητο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
το τραγουδι της ισπανιας τα σπαει...Τωρα που το κατεβασα και το ακουω προσεχτικα ειναι γαματο,καλυτερο απ'τη μαλακιουλα του ρωσου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

off topic, αλλά γιατί ο Κόκκαλης είναι ο νταβατζής της χώρας μας? αν θες, εξήγησέ το να το καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε μέσα στα πράγματα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
off topic, αλλά γιατί ο Κόκκαλης είναι ο νταβατζής της χώρας μας? αν θες, εξήγησέ το να το καταλάβουμε κι εμείς που δεν είμαστε μέσα στα πράγματα.
αν θες φιλε δες εδω ενα πολυ καλο comment του φιλου skidoo επι του θεματος..λιτο αλλα θα καταλαβεις πανω κατω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν θες φιλε δες εδω ενα πολυ καλο comment του φιλου skidoo επι του θεματος..λιτο αλλα θα καταλαβεις πανω κατω

νταβατζής στο ποδόσφαιρο, το καταλαβαίνω. αλλά νταβατζής της χώρας? δηλαδή η είσοδος της χώρας στην ΟΝΕ στηρίχτηκε στον Κόκκαλη? είναι ένας από τους εκατοντάδες επιχειρηματίες που συνεργάστηκαν με το δημόσιο. και λογικό είναι. όσοι έχουν το know how παίρνουν κομμάτι από την πίτα. να πούμε λοιπόν καλύτερα ότι η χώρα έχει (όπως κάθε καπιταλιστική χώρα) εκατοντάδες νταβατζήδες και να μην αφήνουμε την αποκλειστικότητα στον Κόκκαλη?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Aν γινει νταβατζης της χωρας ο Βγενοπουλος θα λες τα ιδια ;
Γιατι εγω πιστευω οτι θελει να γινει Κοκκαλης στη θεση του Κοκκαλη.  :-

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Aν γινει νταβατζης της χωρας ο Βγενοπουλος θα λες τα ιδια ;
Γιατι εγω πιστευω οτι θελει να γινει Κοκκαλης στη θεση του Κοκκαλη.  :-

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ κ αν γινει,θα λεω τα ιδια κ χειροτερα..
αλλα μην προτρεχουμε, δεν ειδα καποιον να κοπτεται 'με την εξελιξη' του κροκους,το 1993

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ κ αν γινει,θα λεω τα ιδια κ χειροτερα..
αλλα μην προτρεχουμε, δεν ειδα καποιον να κοπτεται 'με την εξελιξη' του κροκους,το 1993
Αν πουλαγε ο Κοκκαλης ενα κομματι του ΟΤΕ στους γερμανους δεν θα τον κατηγορουσες για εθνικη προδοσια και γερμανοτσολια ;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Συνεχίζω το off topic!!

Αν ο Κοκκαλης διορίσε την ΕΠΟ και η ΕΠΟ διορισε τον Ρεχαγκελ μπως τελικα οφείλουμε την κατακτηση του Euro 2004 στον ............

Κοκκαλη

ΥΓ Αν ειναι ετσι να αναλαβει και την ΕΡΤ και καθε χρονο να στελνουμε το "Σωκρατη εσύ σουπερ......προεδρε" και να φερνουμε την κουπα της Eurovision

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Και τα τηλεοπτικά του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ και μάλιστα υπερτιμημένα!Αυτό δεν σε ενοχλεί? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom