Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και τους κανει ρομπα η ιδια η καλομοιρα λεγοντας:'δεν μπορω ακομα να συνειδητοποιήσω οτι παω στην αμερικη κ κουβαλαω πιτσες κ ερχομαι εδω κ ειμαι ΣΤΑΡ'..  :headbang: :headbang: :headbang:
Φίλε κάποτε στην Αμερική πήγαιναν οι άξιοι και έντιμοι Ελληνες να φτιάξουν τη ζωή τους ακολουθώντας το Αμερικάνικο όνειρο.
Σήμερα οι ίδιοι στέλνουν τα "ανάπηρα" παιδιά τους να αναζητήσουν στην Ελλάδα το νεοελληνικό όνειρο......

Κάνε τις αναγωγές σου:
Αποτυχημένος στην Ελλάδα, επιτυχημένος στο εξωτερικό.
Αποτυχημένος στο εξωτερικό, επιτυχημένος στην Ελλάδα..............

O TEMPORA O MORES  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

για καθίστε ρε παλικάρια. κι αυτοί που είναι σταρ σήμερα στην Αμερική, πιτσαδόροι δεν ήταν στα νιάτα τους? γεννήθηκε κανείς σταρ?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Απο την μια δεν μας αρέσει η γιουροβίζιον αλλά βλέπουμε μέχρι και την συνέντευξη τύπου.
Αφού μας τα τρώει η ερτ, όχι να στείλουμε το μαλακιστίρι την καλομοίρα τόσες άλλες υπάρχουν
τελικά το πρόβλημα δεν έχω καταλάβει ποιο είναι.
το "εγώ πληρώνω άρα έχω και γνώμη ποια να στείλουμε"?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Απο την μια δεν μας αρέσει η γιουροβίζιον αλλά βλέπουμε μέχρι και την συνέντευξη τύπου.
Αφού μας τα τρώει η ερτ, όχι να στείλουμε το μαλακιστίρι την καλομοίρα τόσες άλλες υπάρχουν

οταν κανεις ζαπινγκ πεφτεις πανω στις μαλακιες της tv,την συνεντευξη την εδειχναν τα περισσοτερα καναλια
το προβλημα ειναι με την κωλοχωρα αυτη που ΓΑΜΑΕΙ τα μυαλα 18χρονων που ειναι στα καλυτερα τους χρονια με προπαγανδα του στυλ: ΓΙΝΕ ΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙΣ..Δηλαδη χωρις κοπο,ευκολα γινεσαι διασημος κ λεφτας,αυτο θελουν να ποτισουν τα 18χρονα,για να μην ενδιαφερονται ουτε για το γαμησι οπου μας ριχνει ο καραμαν αλης,ούτε για αλλα σοβαρα θεματα..

τελοσπαντων,βιαζομαι γιατι φευγω για καφε,αν  διαβασεις προσεχτικα τα ποστ τα δικα μου,του περσονα κ αλλων συναγωνιστων,θα καταλαβεις επακριβως το προβλημα μας με το ολο θεμα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΕΡΤ.
Και όποιο μαλακιστήρι θέλει να πάει να "τιμήσει" τη γαλανόλευκη και έχει τέτοια πρεμούρα, να πληρώσει από την τσέπη του.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Και όποιο μαλακιστήρι θέλει να πάει να "τιμήσει" τη γαλανόλευκη και έχει τέτοια πρεμούρα, να πληρώσει από την τσέπη του.

γαμας παλι,γαμας..
τοσο απλο μαγκες μου..

τα λεμε μετα συναγωνιστες!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
βρε κανείς δε θέλει να την πληρώνει. δε βλέπω τον λόγο να τα χώνουμε στην όποια καλομοίρα όμως επειδή "πήγε με τα δικά μας λεφτά".

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
οταν κανεις ζαπινγκ πεφτεις πανω στις μαλακιες της tv,την συνεντευξη την εδειχναν τα περισσοτερα καναλια
το προβλημα ειναι με την κωλοχωρα αυτη που ΓΑΜΑΕΙ τα μυαλα 18χρονων που ειναι στα καλυτερα τους χρονια με προπαγανδα του στυλ: ΓΙΝΕ ΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙΣ..Δηλαδη χωρις κοπο,ευκολα γινεσαι διασημος κ λεφτας,αυτο θελουν να ποτισουν τα 18χρονα,για να μην ενδιαφερονται ουτε για το γαμησι οπου μας ριχνει ο καραμαν αλης,ούτε για αλλα σοβαρα θεματα..

τελοσπαντων,βιαζομαι γιατι φευγω για καφε,αν  διαβασεις προσεχτικα τα ποστ τα δικα μου,του περσονα κ αλλων συναγωνιστων,θα καταλαβεις επακριβως το προβλημα μας με το ολο θεμα
δε στην είπα που την είδες και εγω αν δεν είχα δουλειά μάλλον θα την έβλεπα!
το ανέφερα γιατί σε αυτή την χώρα ενώ δηλώνουμε πως δεν μας απασχολεί το τάδε γεγονός μετά έχουμε και γνώμη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε κανείς δε θέλει να την πληρώνει. δε βλέπω τον λόγο να τα χώνουμε στην όποια καλομοίρα όμως επειδή "πήγε με τα δικά μας λεφτά".

αδερφέ με έχει κουράσει αυτό το ηλιθιο παρθενοτσαχπινογαργαλιάρικο που συνέχεια μοστράρει...
Οχι Αλίκη, η νέα Σαπουτζάκη είναι αυτό το νούμερο.....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
η γιουροβίζιον είναι το αγαπημένο θέαμα
των άσχετων από μουσική
και των gay ανά την ευρώπη..  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε στην είπα που την είδες και εγω αν δεν είχα δουλειά μάλλον θα την έβλεπα!
το ανέφερα γιατί σε αυτή την χώρα ενώ δηλώνουμε πως δεν μας απασχολεί το τάδε γεγονός μετά έχουμε και γνώμη.
εγώ έχω γνώμη για τη μη πραγματοποίηση αυτού του γεγονότος με τον τρόπο που γίνεται.
Και εάν δε δω δε μπορώ να έχω άποψη...
Εψές άκουσα όλα σχεδόν τα τραγούδια....
Ολοι σχεδόν είχαν ένα επίπεδο φωνητικών ικανοτήτων που με κάθε ευκαιρία προσπαθούσαν να το προβάλλουν.... Η δική μας προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να κρύψει την έλλειψη....
Ελληνική πατέντα VS Ευρωπαικης
Εγώ κρύβω τα χάλια μου όταν οι άλλοι προσπαθούν να διαφημίσουν τις αρετές τους.........

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
είχε ορισμένα συμπαθητικά κομμάτια
αλλά τα περισσότερα ήταν .... ..  :uglystupid: :helpplea:  :helpplea: 

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ο τιτλος του τραγουδιου της ουκρανιας ηταν ''shady lady''η ερτ το μετεφραζε σαν''η σκοτεινη κυρια''.στα σλαγκ ομως αγγλικα σημαινει ''η πουτανα''το κοριτσι ηξερε τι τραγουδουσε.κριμα που του στερησαν το βραβειο οι ''καλλιτεχνες'' του πουτιν :rockon: :rockon: :tickedoff:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω παντως θεωρω οτι ηταν ισως η καλυτερη διοργανωση που εγινε, αν και δεν πολυασχολουμαι με το event. Ωραια τα τραγουδια και επιτελους η ψηφοφορια ηταν δικαιη χωρις αυτα που γινονταν τα προηγουμενα χρονια.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
nick025 τι κανεις ; Καλα ; Ευχομαι ολα καλα!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
για σου φίλε μου!  :)
εκτίμησα πολύ το πμ