Νέα

Eurovision

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestathens1972
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
επιτέλους τελείωσε το πανηγύρι!!!
εκαναν λες κι έπαιζαν στον τελικό στην Αυστρία... έλεος....

η όλη φάση είναι πανηγύρι και για χαβαλέ...

ας είμαστε καλά όλοι εμείς που τα πληρώνουμe, μέσω ερτ!!! :tickedoff: :birdman:

πάντως η Αρμένισσα..... :boobies: :boobies:
η Σουηδέζα με τόσο λίφτινκγ/μπότοξ, άσχημη ήταν....

παντως η Φιλανδία στέλνει..... :rockon: :rockon:

Άντε και του χρόνου με τους
Ιmpaled Nazarene :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

α.... και να δείτε τώρα πόσο θ' ανέβει το κασέ την Καριολομοίρας ;)
ντίβα θα την έχουν..... :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δινει συνεντευξη τυπου το καθηστεριμενο,λες κ φεραμε το παγκοσμιο κυπελο ποδοσφαιρου..

οσο σκεφτομαι οτι με τα λεφτα μας η ΕΡΤ κανει αυτες τις μαλακιες κ στελνει το 'αδελφατο των ιπποτων' για αλλαξοκωλιές σε ολη την ευρωπη,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ που ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ μπορει να γινει κατι σπουδαιο..
κ μετα λενε οτι η αμερικη ειναι η χωρα της ευκαιριας..κουβαλουσε πιτσες κ ηρθε εδω ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ τους παντες με το μαλακισμενο στιλακι της κ εχει γινει 'σταρ'(|του κωλου βεβαια,τι σταρ να γινεις στην ελλαδα)

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ε ρε κομπλεξ. Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε ? Ενα κοριτσακι ειναι ρε πουστη μου καλοκαγαθο και πολυ πολυ καλος ανθρωπος. Το ψωμι σας τρωει γαμω την ανωτερωτητα σας ?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ε ρε κομπλεξ. Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε ? Ενα κοριτσακι ειναι ρε πουστη μου καλοκαγαθο και πολυ πολυ καλος ανθρωπος. Το ψωμι σας τρωει γαμω την ανωτερωτητα σας ?

εμενα προσωπικα μου εφαγε το ψωμι μου,το δινω μεσω ερτ..

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
1. Η ΕΡΤ στα τρωει ετσι κι αλλιως. Δεν στα τρωει εξεαιτιας Eurovision και κυριως εξαιτιας Καλομοιρας. Υπαρχουν 1000 λογοι να βριζουμε την ΕΡΤ και ολους τους μαλακες εκει μεσα που μας τα τρωνε και ειναι απαραδεκτοι σε ολα τα θεματα (πολιτικα, αθλητικα). Επισης θεωρω μαλακια να δινει τοσα λεφτα για τη Eurovision. Αλλα η Καλομοιρα τι φταιει ?
2. Τι εννοεις "σας δουλευει". Δηλαδη τι μου κανει ? Κερδιζει κατι απο εμενα ? Εμενα δεν μ αρεσει σαν τραγουδιστρια, δεν θα παω να τη δω και να την πληρωσω, δεν αγοραζω το CD της. Απλα δεν καταλαβαινω το να τη βριζουν τοσα ασχημα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
1. Η ΕΡΤ στα τρωει ετσι κι αλλιως. Δεν στα τρωει εξεαιτιας Eurovision και κυριως εξαιτιας Καλομοιρας. Υπαρχουν 1000 λογοι να βριζουμε την ΕΡΤ και ολους τους μαλακες εκει μεσα που μας τα τρωνε και ειναι απαραδεκτοι σε ολα τα θεματα (πολιτικα, αθλητικα). Επισης θεωρω μαλακια να δινει τοσα λεφτα για τη Eurovision. Αλλα η Καλομοιρα τι φταιει ?
2. Τι εννοεις "σας δουλευει". Δηλαδη τι μου κανει ? Κερδιζει κατι απο εμενα ? Εμενα δεν μ αρεσει σαν τραγουδιστρια, δεν θα παω να τη δω και να την πληρωσω, δεν αγοραζω το CD της. Απλα δεν καταλαβαινω το να τη βριζουν τοσα ασχημα.

οπως την εξυμνουν καποιοι(τα μμε κυριως),ετσι θα την βριζουν κ καποιοι αλλοι,δεν γινεται να γουσταρουμε το καθε μαλακισμενο που πανε να το πλασαρουν σαν μεγαλη ντιβα..

δεν εχουμε ολοι την ιδια αισθητικη σε αυτη την χωρα..

στο πρωτο σκελος συμφωνουμε κ στο δευτερο,απλα σου απαντω στο γιατι την βριζω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η αποθέωση της νεοελληνικής κουλτούρας σε όλο της το μεγαλείο........
Ενα κοντοπούτανο που κωλοτρίβεται χαριτωμένα μέχρι και στις πέτρες αντιπροσωπεύει την Ελλάδα της Ελληνικής Μακεδονίας που όλοι τη χτυπούν ανελέητα και δη αυτοί οι καριόληδες οι Σκοπιανοί που σφετερίζονται την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.

Δεν έχω κόμπλεξ με τα παιδιά των Ελλήνων της διασποράς.
Δε με πειράζει να κάνουν ό,τι θέλουν στη χώρα των γονιών τους.

Με πειράζει όμως να εκπροσωπούν την Ελλάδα χωρίς να ξέρουν να μιλούν την Ελληνική (ούτε καν να έχουν προσπαθήσει 4 γαμημένα χρόνια να τη μάθουν).
Περισσότερο δε με πειράζει να εκπροσωπούν τα λεφτά που πληρώνω σε διαγωνισμό τραγουδιού χωρίς να έχουν τα στοιχειώδη φωνητικά προσόντα.
Και ναι γαμώ την Ελλάδα μου υπάρχουν ένα κάρο πιτισιρίκια άλλα που δε γαμιούνται με τη μισή ΕΡΤ και έχουν γαμώ τις φωνές να μας εκπροσωπήσουν. 
Και ναι γαμώ την Ελλάδα μου σταματήστε να διαμαρτύρεστε γισ την αναξιοκρατία, το βύσμα και τις γαλαζοπράσινες προσλήψεις στην Ελλάδα όταν χειροκροτάτε την αποθέωση της νεοελληνικής πουστιάς, κομπίνας και απαξίωσης των ελληνικών ταλέντων.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ.
Αφού η ΕΡΤ μου τα τρώει έτσι κι αλλιώς ας μη μου λέει και στη μάπα πόσο μαλάκας είμαι. Σ συτή τη πουτανοχώρα δεν τηρούνται πλέον ούτε τα τυπικά προσχήματα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
1personanongrata +1908 φιλε!
Αν το διαβαζε αυτο το μηνυμα ο καθε ελληνας πριν την eurovision,θα του εμενε κατι..

απο την μια εχουμε την γενια των 600 ευρω που φωναζουν γιατι 'σπουδασαν για να κουβαλουν πιτσες' και απο την αλλη ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ,συντηρουν(υποστηριζοντας την καλομοιρα κ  ολο το συστημα που βγαζει τις καλομοιρες) το ηδη βρωμικο κ φτωχομπινεδικο νεοελληνικό σύστημα εξέλιξης που λεει οτι ο καθε ΠΟΥΘΕΝΑΣ πρεπει/μπορει να γινει  σταρ κ ο κάθε εργατικος κ με αρχες νεος/α πρεπει να ζει κ να πεθαινει για/με 600 ευρω..

κ στο κατω κατω ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ σαν ελληνα να ανοιγω το πρωι την tv Κ να βλεπω αδωνη γεωργιαδη κ ψωμιαδη να μιλανε για ΕΘΝΙΚΗ ΝΙΚΗ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ κ για νεα βουγιουκλακη που σηκωσε ψηλα την σημαια..

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ,αλλα γιατι ΤΟΣΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ μεγαλωνουν με αυτη την ΓΑΜΗΜΕΝΗ νοοτροπια..

και τους κανει ρομπα η ιδια η καλομοιρα λεγοντας:'δεν μπορω ακομα να συνειδητοποιήσω οτι παω στην αμερικη κ κουβαλαω πιτσες κ ερχομαι εδω κ ειμαι ΣΤΑΡ'..  :headbang: :headbang: :headbang:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δε μπορεις να καταλαβεις ποσο χαμηλο επιπεδο υπαρχει στην Ελλαδα?
Εδω ρε ηρθε η Τσιλα και εμφανιζεται στην τηλεοραση ετσι για πλακα.
Την τελευταια ανατολικοευρωπαια γκομενα να φερεις στην Ελλαδα θα γινει σταρ Ελλας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τους κανει ρομπα η ιδια η καλομοιρα λεγοντας:'δεν μπορω ακομα να συνειδητοποιήσω οτι παω στην αμερικη κ κουβαλαω πιτσες κ ερχομαι εδω κ ειμαι ΣΤΑΡ'..  :headbang: :headbang: :headbang:

Φίλε κάποτε στην Αμερική πήγαιναν οι άξιοι και έντιμοι Ελληνες να φτιάξουν τη ζωή τους ακολουθώντας το Αμερικάνικο όνειρο.
Σήμερα οι ίδιοι στέλνουν τα "ανάπηρα" παιδιά τους να αναζητήσουν στην Ελλάδα το νεοελληνικό όνειρο......

Κάνε τις αναγωγές σου:
Αποτυχημένος στην Ελλάδα, επιτυχημένος στο εξωτερικό.
Αποτυχημένος στο εξωτερικό, επιτυχημένος στην Ελλάδα..............

O TEMPORA O MORES  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτη η μαλακια της χωρας μας,αδελφια θα μας φαει..
και καλα 'ανοιχτοκαρδος΄και  'λατρης' των παιδιων των ομογενων ο ελληνας..
τι να το κανω μωρε αν τα εδω παιδια τα διωχνει κ τους φερεται τοσο σκαρτα όσο καμια χωρα στον κοσμο??

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τωρα συμφωνουμε απολυτα. Τη μαλακια της χωρας μας και τη νοοτροπια μας να βριζουμε. Στην τελικη η Καλομοιρα και η καθε Καλομοιρα εκμεταλλευεται τη μαλακια τη δικη μας. Οταν ο αποτυχημενος του εξωτερικου γινεται σταρ στην Ελλαδα, την Ελλαδα πρεπει να βριζουμε και οχι τον αποτυχημενο

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Η Καλομοίρα δε μας φταίει σε τίποτα. Εκπροσώπησε άξια την Ελλάδα σε μια εκδήλωση που επιβραβεύονται τα λόμπι, το χρήμα και οι δημόσιες σχέσεις. Απο κει και πέρα, εμείς δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από ότι θάπρεπε στην Γιουροβίζιον, που έχει καταντήσει εξ-σοβιετ-βίζιον εναντίον Βαλκαν-βίζιον!Παρόλα αυτά η δικιά μας είχε φρεσκάδα και σκηνική παρουσία και γι αυτό ψηφίστηκε σχεδόν από όλες τις χώρες. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Καλομοίρα δε μας φταίει σε τίποτα. Εκπροσώπησε άξια την Ελλάδα σε μια εκδήλωση που επιβραβεύονται τα λόμπι, το χρήμα και οι δημόσιες σχέσεις. Απο κει και πέρα, εμείς δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από ότι θάπρεπε στην Γιουροβίζιον, που έχει καταντήσει εξ-σοβιετ-βίζιον εναντίον Βαλκαν-βίζιον!Παρόλα αυτά η δικιά μας είχε φρεσκάδα και σκηνική παρουσία και γι αυτό ψηφίστηκε σχεδόν από όλες τις χώρες.  
ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;
ποιοί ψηφίζουν στη Γιουροβίζιον; Εγώ και ο λαπλάς; Πιτσιρίκια ψηφίζουν από τα ΜΟΜΑΝΤ.
Και μη μου πεις ότι το 12άρι η Ελλάδα κάθε χρόνο το παίρνει στη Γερμανία από Γερμανούς και το 10άρι η Αλβανία στην Ελλάδα από Ελληνες γιατί θα πάω σε μοναστήρι.......

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.028
Πόντοι
12.056
Φίλε κάποτε στην Αμερική πήγαιναν οι άξιοι και έντιμοι Ελληνες να φτιάξουν τη ζωή τους ακολουθώντας το Αμερικάνικο όνειρο.
Σήμερα οι ίδιοι στέλνουν τα "ανάπηρα" παιδιά τους να αναζητήσουν στην Ελλάδα το νεοελληνικό όνειρο......

Κάνε τις αναγωγές σου:
Αποτυχημένος στην Ελλάδα, επιτυχημένος στο εξωτερικό.
Αποτυχημένος στο εξωτερικό, επιτυχημένος στην Ελλάδα..............

O TEMPORA O MORES  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

+21

Για πρωτη φορα

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ προτείνω του χρόνου να στείλουμε το την της Ανίτα Πάνια να τραγουδήσει πλαισιωμένο από μπαλέτο με της Ρωσοουκρανέζες χορεύτριες από τα στριπ της Αθήνας για άγρα ψήφων από της πρώην Σοβιετικές χώρες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι θα λέγατε ρε να στέλναμε του χρόνου τον....σπάρτακο ..πλαισιομένο απο 10 βουλγάρες?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom