ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.056
- Πόντοι
- 456
τυπε η ρωσσιδα εχει πολυ καβλοφατσα αλλα ειναι αμεα :SΚροατια, Ρωσία καλες φαινονται,η Ουκρανια αντι να στειλει κανενα ξεκωλο εστειλε πουσταρα. :S :S :S
τυπε η ρωσσιδα εχει πολυ καβλοφατσα αλλα ειναι αμεα :SΚροατια, Ρωσία καλες φαινονται,η Ουκρανια αντι να στειλει κανενα ξεκωλο εστειλε πουσταρα. :S :S :S
και ο δροσερος ριμπακ ξαναπαιρνει μερος :S
μαλλον το εχωσε στη σουφρα του τυπεTo βιολι το παιζει ακομη τυπε ή το εχωσε στον κωλο του :S :S :S
Φουρειρα και Κύπρος μπορούν και την πρωτιά και έχουν κατακόρυφη άνοδο στα στοιχήματα!! Μαύρο στους πατριδολαγνους στρατοκαυλους του Ελλαδιστάν που εξάγουν τον εξτρεμισμο τους ακόμα και μέσω Eurovision!
Θα σε γελάσω γιατί δεν έχω ακούσει τα υπόλοιπα. Πάντως χθες στα στοιχήματα ήταν τέταρτη.Τυπε οι επιτροπες των χωρων που δινουνε 50% δεν ψηφιζουνε ποτε καλλιτέχνες χωρις φωνη και η Φουρειρα ειναι η πιο αφωνη απο ολους εκει μεσα. :S :S :S
1) Τρίχες.Φουρειρα και Κύπρος μπορούν και την πρωτιά και έχουν κατακόρυφη άνοδο στα στοιχήματα!!
Μαύρο στους πατριδολαγνους στρατοκαυλους του Ελλαδιστάν που εξάγουν τον εξτρεμισμο τους ακόμα και μέσω Eurovision!
καθυστερημενο κουμμουνι είναι τυπε ,μην τον παρεξηγείς1) Τρίχες.
2) Μην λες την Ελλαδα "Ελλαδισταν".
καθυστερημενο κουμμουνι είναι τυπε ,μην τον παρεξηγείς
Η Φουρέιρα τους έβαλε.Μαχαίρωσαν Έλληνα δημοσιογράφο που καλύπτει τη Eurovision στη Λισαβόνα
Κουμούνι φυσικά και δεν είμαι, αλλά καθυστερημενος είσαι σίγουρα εσύ με τις παπαριές που λες!
Γαλλια. Το πρωτο φαβορι για μενα. Καλούτσικο, αλλά το προσόν του ειναι οτι περναει και "μηνυμα" υπερ των μεταναστων. Ολοι οι μεταναστες θα το ψηφισουν. Κι εγω για να ειμαι ειλικρινης ηταν το μονο που θελησα να ακουσω και δευτερη φορα. Αποδοση 10,00 τωρα. Προλαβετε. Μην μασησετε με την πρωτια στα στοιχηματα της Κυπρου, θα πατε κουβα.
Η Φουρέιρα τους έβαλε.