geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.863
- Πόντοι
- 34.478
την ελληνικη εννοιαΝομίζω pustovyi σε μεταφραση σημαινει αφήνω θέση τι εννοείς;
την ελληνικη εννοιαΝομίζω pustovyi σε μεταφραση σημαινει αφήνω θέση τι εννοείς;
Κρίμα φίλε ,,,,,ρεσιτάλ από Παπαπέτρου. ... ραψωδία πραγματικη
Ναι αλλά γιατί δε μιλάει Ελληνικά στα βίντεο ρωτάνε και ανησυχούνΜέγιστος, ασταμάτητος Γιάννης. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι έβαλε 41 πόντους, αλλά 15 όταν ήμασταν πίσω. Και επιτέλους έχουμε κι έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο.
Τον δείχνει σε επανάληψη ολο τον αγώνα,η Ερτ1, απόψε στις 2.00..Έχασα το ξέσπασμα της ομάδας ρε γμτ...
Οπως εχω πει σε προηγουμενο ποστ στα προημητελικα θα δειξει η εθνικη αν ειναι για μεγαλα πραγματα (διοτι στους 16 αν δεν γινει κατι απιθανο θα περασουμε)Μπικ σακ η νίκη μετράει .Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί το ξαναλέω στα χιαστι .Εκεί ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ .Να είσαι καλά φίλε μου (είναι πολύ καλή ομάδα η εθνικη μας αυτό έδειξε στον όμιλο ).
Κυρίως γιατί αποδείχθηκε πολύ δυνατός όμιλος, ακόμα και η Ουκρανία που, κακά τα ψέματα, δεν την πολυυπολογίζαμε, αθλητική δυνατή ομάδα. Οπότε, πρεμιέρα, πέρασες, τα φαβορί, τα πέρασες, πρωτιά, θα πάρεις, συνεχίζουμε.Μπικ σακ η νίκη μετράει .Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί το ξαναλέω στα χιαστι .Εκεί ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ .Να είσαι καλά φίλε μου (είναι πολύ καλή ομάδα η εθνικη μας αυτό έδειξε στον όμιλο ).
Ματσάρες λογικά και τα δυο (όντως 10 Ιταλία-Κροατία ΕΤ-1)Πολύ καλή ομάδα η Ουκρανία εγώ δεν το περίμενα(αυτό που είπες πολύ αθλητική ομάδα φίλε μπαρόκ και παίζαν καλα το πικ εν ρολ ) .Επίσης για όλα τα παιδιά του φόρουμ τώρα το έμαθα από τον ξάδελφο μου οποίος θέλει να δει το ντέρμπι για μένα του δεύτερου ομίλου θα κάτσω να το δω Γερμανία με Σλοβενία το έχει στις 9 και μισή σήμερα στο διαδυκτιακο κανάλι ΕΡΤ σπορτ 2 .Οι Σλοβένοι είχαν χάσει από την Γερμανία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ πριν από λίγες μέρες .Για να δουμε .(και στις 10 από ΕΡΤ 1 μου φαίνεται κροατια με Ιταλία ).
Δεν πήγαμε καλά ρε FARAW αλλά στο πόλο έχουμε συνέχεια διακρίσεις...νομίζω αύριο παίζει η Εθνική πόλο γυναικών.Ας νικήσουν αυτές τουλάχιστον...Καλός παίχτης αυτός ο αρτεμ πουστοβι(πολυ καλός και ο Ουκρανός με τα φουντωτά μαλλιά παιχταρα ). .Έχει παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα από ότι διάβασα στο ιντερνετ και στη μπαρτσα ένα διάστημα .Μπράβο στην εθνική .Τώρα Πρεπει να είμαστε προσεχτικοί στα χιαστι γιατί ένα λάθος θα σημαινεί και αποκλεισμός .Τώρα παιζει και η εθνική στο πόλο με τους Ισπανούς .Καλή επιτυχία .
Όλα καλά στο παρκέ αλλά χωρίς προπονητή μισή δουλειά γίνεται....Μέγιστος, ασταμάτητος Γιάννης. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι έβαλε 41 πόντους, αλλά 15 όταν ήμασταν πίσω. Και επιτέλους έχουμε κι έναν κανονικό προπονητή στον πάγκο.
Ιτουδης είναι προπονητής... Και όχι εκλεκτορας απλός... Έχει διαφορά και φαίνεταιΌλα καλά στο παρκέ αλλά χωρίς προπονητή μισή δουλειά γίνεται....
Μα έχει χειρισθεί δύσκολες καταστάσεις σε υψηλό επίπεδο;Τι καλύτερο προσον;Το σύστημα της ομαδας ήταν αλάνθαστο στο 3ο δεκάλεπτο. Η μπαλα στον Γιάννη και από εκεί κ πέρα ξέρει αυτός... Μετά ξύπνησαν και Καλαθης Ντορσει κ Παπαγιαννης έβγαλε αμυναρες και τρομερά μπλοκ άουτ και όλα απλοποιηθηκαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιτουδης είναι προπονητής... Και όχι εκλεκτορας απλός... Έχει διαφορά και φαίνεται
Αυτο ακριβως φοβαμαι Ο κοσμος γνωριζει ενα αθλημα μετα απο επιτυχιεςΞεχασε το για αγορα μπασκετ στην Γερμανια. Χωρις καμια υπερβολη: Το αθλημα αυτο απλα δεν υπαρχει στον χαρτη. Για να καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε: Τα παιχνιδια του Eurobasket δεν τα δειχνει η τηλεοραση! Περιπου ενα 70% των Γερμανων δεν γνωριζουν οτι αυτη τη στιγμη η χωρα τους διεξαγει τουρνουα μπασκετ.
Ο Προεδρος της Γερμανικης Ομοσπονδιας Μπασκετ χθες εξεφρασε την αγανακτηση του για το γεγονος της μη προβολης/αποσιωπησης του αθληματος.
Εδω βλεπεις τους επισημους αριθμους των top 20 αθληματων της χωρας
Αθλητικές Ομοσπονδίες Γερμανίας - Αριθμός μελών
1. Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Fitness> 11.700.000
2. Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου> 7.067.054
3. Ομοσπονδία Στίβου και Ενόργανης Γυμναστικής> 5.452.888
4. Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού> 1.400.741
5. Ομοσπονδία Tennis> 1.382.824
6. Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης> 1.335.215
7. Σκοπευτική Ομοσπονδία> 1.329.736
8. Ομοσπονδία Χάντμπολ> 729.471
9. Ομοσπονδία Ιππασίας> 664.504
10. Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων> 653.486