troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.997
- Πόντοι
- 5.506
τακη εγω το σκεφτομαι ολη μερα....ελπιζω να εχει κανονισει η μαρινα να περνανε καλαο μαρσελο τι να κανει τωρα αραγε?
τακη εγω το σκεφτομαι ολη μερα....ελπιζω να εχει κανονισει η μαρινα να περνανε καλαο μαρσελο τι να κανει τωρα αραγε?
ο μαρσελο τι να κανει τωρα αραγε?
βαζει Πουμπεξ στην αφανα του για τις ψειρες ρε μουνοπανοο μαρσελο τι να κανει τωρα αραγε?
να την βαλεις βαθια μπας και ησυχασουμεΝα βάλω κι εγώ μια καρέκλα
δεκτη η συγνωμη σουΕάν είσαι ΑΕΚ όπως εγώ ή απαισιοδοξία στα αθλητικά μας έχει ποτίσει τόσα χρόνια ...είμαι άσχετος και καλακας που βιαστικά μίλησα
Aρχιζουν και τα σχολεια σιγά σιγά θέλει προσοχη....βαζει Πουμπεξ στην αφανα του για τις ψειρες ρε μουνοπανο
σε παίρνω εγω γαιδουροκαβαλαρία...Ωραιος ο Παπαγιάννης,να του δίνεις τη μπάλα στο στεφάνι και να καρφώνει
Να βάλω κι εγώ μια καρέκλα να μου την πετάει κι εμένα ο Σλούκας
Μόνο οι γαύροι πρέπει να είναι αισιόδοξοι;Εάν είσαι ΑΕΚ όπως εγώ ή απαισιοδοξία στα αθλητικά μας έχει ποτίσει τόσα χρόνια ...είμαι άσχετος και καλακας που βιαστικά μίλησα
αίολε εμείς οι πανάθες έχουμε χορτάσει τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο και σε κρίνουμε σκληρά είναι η αλήθεια...Εάν είσαι ΑΕΚ όπως εγώ ή απαισιοδοξία στα αθλητικά μας έχει ποτίσει τόσα χρόνια ...είμαι άσχετος και καλακας που βιαστικά μίλησα
σήκω το κεφάλι περήφανο χανούμι...Τι μαλακίες λέγαμε στο ημίχρονο.....τελικά μπορούν ....
Ρεκορ ο Αντετοκουνμπο ,σχεδόν εκατό πιάσαμε...τι άλλο ρε;Να μας κάτσει η Μπελούτσι και όλα τα αντικείμενα του πόθου μας;...όπως πάμε ...ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!Ιτουδης δεν τον νοιάζει το 100....άρχοντας ....