aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ λέω ότι θα το πάρουμε το κύπελλο...αυτή είναι η γνώμη μου θα δείξει....Το πας πολύ μακριά!!
Κάτσε να περάσουμε στους 4...
Εγώ λέω ότι θα το πάρουμε το κύπελλο...αυτή είναι η γνώμη μου θα δείξει....Το πας πολύ μακριά!!
Κάτσε να περάσουμε στους 4...
Εγώ λέω ότι θα το πάρουμε το κύπελλο...αυτή είναι η γνώμη μου θα δείξει....
Μη πας και του το πεις Ο Σόφο μου είναι πολύ συμπαθής αλλά δεν νομίζω πως ο βιολογικός του πατέρας είναι λευκός. Είναι πολύ μαύρος!Δεν ισχύει.
Δεν είναι πατριός ρε συ.
Που το διάβασες αυτό?
Θα σε πάρει στο κυνήγι και θα σε κάνει μάμ αμα συνεχίσεις.
Μακάρι να το πάρουμε, απλά πιστεύω ότι δεν έχουμε τόσο δεμένη και έμπειρη ομάδα.Εγώ λέω ότι θα το πάρουμε το κύπελλο...αυτή είναι η γνώμη μου θα δείξει....
Ναι καλά τα λες ....αλλά είναι η γνώμη σου ....έχω άλλη γνώμη....σε κάποιες μέρες θα ξέρουμε ΧάχαχαΜακάρι να το πάρουμε, απλά πιστεύω ότι δεν έχουμε τόσο δεμένη και έμπειρη ομάδα.
Πολλοί από τους παίκτες μας είναι έμπειροι, αλλά δεν έχουν συνοχή ως ομάδα.
Αλλά και να μην το πάρουμε, άμα φτάσουμε ως τους 4, επιτυχία θα είναι.
Μην επιμένεις.Μη πας και του το πεις Ο Σόφο μου είναι πολύ συμπαθής αλλά δεν νομίζω πως ο βιολογικός του πατέρας είναι λευκός. Είναι πολύ μαύρος!
Κσι εγώ έχω δει συνεντεύξεις του, εννοείται πως είναι Έλληνας αλλά όχι εξ αίματος.Μην επιμένεις.
Έλληνας είναι και πολύ ψηλός.
Είχα δει μια συνέντευξη του παλιότερα.
Είχε πει ρε συ πως γνώρισε την μητέρα του στο Καμερούν και ότι ήταν το πρώτο τους παιδί.Κσι εγώ έχω δει συνεντεύξεις του, εννοείται πως είναι Έλληνας αλλά όχι εξ αίματος.
Υγ. Ελπίζω μόνο να μην είναι μέλος εδώ
Δε το συνεχίζω, οκΕίχε πει ρε συ πως γνώρισε την μητέρα του στο Καμερούν και ότι ήταν το πρώτο τους παιδί.
Αν είναι μέλος εδώ δεν σε βλέπω καλά μαύρε νιάου.
Σκουρτόπουλος τυπε. Μεγάλη προπονηταρα με καριέρα στον Κολοσσό Ρόδου και στο ΡέθυμνοΣτο προηγούμενο τουρνουά που είχε παίξει πάλι ο Αντετοκούμπο στο παγκόσμιο δεν ήταν που είχαμε έναν καλό κύριο για προπονητή αλλά από σύστημα μηδέν
Το ειξερα το όνομα από εποχή που έπαιζε στην ΑΕΚ η κάνω λάθοςΣκουρτόπουλος τυπε. Μεγάλη προπονηταρα με καριέρα στον Κολοσσό Ρόδου και στο Ρέθυμνο
Ναι, νομίζω αυτός είναι !Το ειξερα το όνομα από εποχή που έπαιζε στην ΑΕΚ η κάνω λάθος
Άλλο Σκουρτόπουλος και άλλο Σφαιρόπουλος.Στο προηγούμενο τουρνουά που είχε παίξει πάλι ο Αντετοκούμπο στο παγκόσμιο δεν ήταν που είχαμε έναν καλό κύριο για προπονητή αλλά από σύστημα μηδέν
Ο παίκτης που θα κάνει σήμερα την διαφορά θα είναι ο λαρετζακης....θα έχει τουλάχιστον 4-5 τρίποντα
ρατσιστής?Χωρίς τον λευκό να τους κουμαντάρει (Ντε Κολό) γιναν τουρλουμπούκι τα αφρικανάκια