Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Φτανει ρε 2 τριποντα βαρεσε ο θανασης
Και κανενα ο ντορσει
Ημαρτον
Σούς για Ελληνάρα Θανάση μουνήδεςΔεν κάνει για τρίποντο ο Θανάσης.
Φτανει ρε 2 τριποντα βαρεσε ο θανασης
Και κανενα ο ντορσει
Ημαρτον
Σούς για Ελληνάρα Θανάση μουνήδεςΔεν κάνει για τρίποντο ο Θανάσης.
Χύνω με καλλιτεχνική δημιουργία εντός bou.....σε ρυθμο "κοροϊδο μουσολινι" ?
Δεν υπαρχει "αθλημα μπασκετ" και σχετικη αγορα στην Γερμανια.Υπολογισε και οτι τα κορακια θα παιξουν Γερμανια γιατι μεγαλη αγορα και εχεις το αποτελεσμα
Nτορσεϊ ον φαιρ
Αν μετά την νίκη τους στο Ευρωμπάσκετ του '93 και μετά με Νοβίτσκι δεν άνοιξε η αγορά ,δεν θα ανοίξει ΠΟΤΕ...Δεν υπαρχει "αθλημα μπασκετ" και σχετικη αγορα στην Γερμανια.
Στα ΜΜΕ ουσιαστικα δεν γινεται καμια αναφορα (με εξαιρεση φυσικα τωρα που διεξαγεται το τουρνουα στην χωρα τους)
Οι μπασκετες στους δρομους ειναι σχεδον παντα νεκρες. Κανενας δεν παιζει μπασκετ.
Αν πιασεις 10 τυχαιους Γερμανους και τους ρωτησεις ποιος ειναι ο Bird, ο Galis, ο Bodiroga η o Petrovic ειναι πολυ πιθανο να τους ειναι αγνωστα αυτα τα ονοματα.
Δημοφιλη αθληματα ειναι το ποδοσφαιρο (το εθνικο τους αθλημα), ο στιβος, η ενοργανη γυμναστικη, το τενις, τα μηχανοκινητα σπορ, τα αθληματα αντοχης (running, biathlon, nordic combined, triathlon, cycling), το σκι, το χαντμπολ, η ιππασια (το αγαπημενο αθλημα των γυναικων....), το κολυμπι, η ορεινη πεζοπορια και η ορειβασια
Mε συγκινησε ο κερατας,μου θυμισε εμενα
Σλουκι λουκ?Mε συγκινησε ο κερατας,μου θυμισε εμενα
Καλα παμε στα τριποντα,αλλα λειπει ψηλος και πρεπει να εχει στηριγμα ο Γιαννης οταν μπουκαρειΣλουκι λουκ?
Να βάλουμε βάρο να κλέβει μπάλεςΚαλα παμε στα τριποντα,αλλα λειπε ψηλος και πρεπει να εχει στηριγμα ο Γιαννης οταν μπουκαρει
Καλα παμε στα τριποντα,αλλα λειπε ψηλος και πρεπει να εχει στηριγμα ο Γιαννης οταν μπουκαρει
Mε συγκινησε ο κερατας,μου θυμισε εμενα
Φοβαμαι οτι ο Βαρος θα αφησει και χωρις παπουτσια τους δικους μαςΝα βάλουμε βάρο να κλέβει μπάλες
Μου φαίνεται θα το δω στο μιουτ, πόσο βλάκας είναι ο εκφωνητής...
Αθόρυβα ...ούτε στεφάνι ......
Μην βρίζεις ρε μανΈλα βρε μαλακα Ιωάννου αντε γαμησου