Τι περίμενες φίλε μου μυστήριε χ με αυτούς τους παίκτες της πολωνιας που αν εξαιρεσεις τους σΛοτέρ και τον παλικάρο τον ποτνικα οι άλλοι αμφιβάλω αν ξέρουν μπάσκετ .Να είσαι καλά (θα μου πεις πως κέρδισαν τους Σλοβένους όλοι μας αυτό ψάχνουμε να βρούμε .)Να είσαι α καλά .
To συστημα με τα νοκ αουτ απο τους 16 απετυχε πληρως. Μια τοσο ωραια διοργανωση, και καταληγει στα ημιτελικα να λειπουν οι καλυτερες ομαδες, δηλαδη η Σλοβενια, η Ελλαδα και η Σερβια, επειδη στα νοκ αουτ ξεκολωθηκε ο αντιπαλος τους σε ενα ματς. Ξενερωμα πλήρες, ειδαμε ματσαρες στους ομιλους και ειδαμε μια σούπα στον ημιτελικο. Το συστημα πρεπει να αλλαξει. Ας περνουσαν δυο (και οχι τεσσερις) ομαδες απο καθε ομιλο, και οι 8 που θα περνουσαν, ας επαιζαν σε δυο νεους ομιλους των 4. Και οι δυο πρωτοι καθε ομιλου, ημιτελικο χιαστι και τελικο οι νικητες. Και στο κατω κατω, αν ειναι τοσα πολλά τα ματς, δεν ειναι αναγκη να γινεται ευρωμπασκετ με...24 ομαδες, ελεος.
Επειδή μας ζάλισαν τα ούμπαλα κάποιοι ότι οι Γερμανοί ήταν τυχεροί και είχαν τόση ευστοχία στα τρίποντα, η Γαλλία σήμερα είχε ακόμη καλύτερα ποσοστά.
Πάρτε το χαμπάρι, επειδή εμείς έχουμε να δούμε σουτέρ της προκοπής μια δεκαετία αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα.
To συστημα με τα νοκ αουτ απο τους 16 απετυχε πληρως. Μια τοσο ωραια διοργανωση, και καταληγει στα ημιτελικα να λειπουν οι καλυτερες ομαδες, δηλαδη η Σλοβενια, η Ελλαδα και η Σερβια, επειδη στα νοκ αουτ ξεκολωθηκε ο αντιπαλος τους σε ενα ματς. Ξενερωμα πλήρες, ειδαμε ματσαρες στους ομιλους και ειδαμε μια σούπα στον ημιτελικο. Το συστημα πρεπει να αλλαξει. Ας περνουσαν δυο (και οχι τεσσερις) ομαδες απο καθε ομιλο, και οι 8 που θα περνουσαν, ας επαιζαν σε δυο νεους ομιλους των 4. Και οι δυο πρωτοι καθε ομιλου, ημιτελικο χιαστι και τελικο οι νικητες. Και στο κατω κατω, αν ειναι τοσα πολλά τα ματς, δεν ειναι αναγκη να γινεται ευρωμπασκετ με...24 ομαδες, ελεος.
Γιατί απλά έχασαν σύντροφε.Ας πρόσεχαν....οι Σέρβοι πήγαν και έχασαν από τους Ιταλούς που μέσα στην έδρα τους στον όμιλο δε μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη.
EuroBasket 2011 - Wikipedia
Το πιο δίκαιο σύστημα είμαι αυτό
24 ομαδες των τεσσάρων ομίλων κ προχωράνε οι τρεις πρώτοι ώστε να σχηματίσουν νέους ομίλους κ μετά στα knock out στους οχτώ κ όχι στους δεκαέξι όπου με μια ατυχία μπορείς να μείνεις στην απέξω
Γιατί απλά έχασαν σύντροφε.Ας πρόσεχαν....οι Σέρβοι πήγαν και έχασαν από τους Ιταλούς που μέσα στην έδρα τους στον όμιλο δε μπορούσαν να σταυρώσουν νίκη.
Ποιος εχασε ρε τύπε? Οι Σερβοι και οι Σλοβενοι εχασαν, ή το μπασκετ?
Αντι να δουμε μαχη Ντονσιτς-Γιοκιτς σημερα, βλεπαμε τα τουβλα του Πονίτκα.
Τι παει να πει ας προσεχαν? Εγω ξερω οτι ειδα σημερα μια μαλακία αντι για ματσάρα. Και φταιει το συστημα γι αυτο.
Εντάξει φίλε Αλέξ μπορεί να φταίει το σύστημα αλλά φταίνε και οι Σλοβένοι ε είναι αδιανόητο να αποκλείεσαι από αυτόν τον ψιλοκρεμαστό τον μπατσεροφσκι .Μιλαμε για κατόρθωμα !!
Ποιος εχασε ρε τύπε? Οι Σερβοι και οι Σλοβενοι εχασαν, ή το μπασκετ?
Αντι να δουμε μαχη Ντονσιτς-Γιοκιτς σημερα, βλεπαμε τα τουβλα του Πονίτκα.
Τι παει να πει ας προσεχαν? Εγω ξερω οτι ειδα σημερα μια μαλακία αντι για ματσάρα. Και φταιει το συστημα γι αυτο.