Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Έφυγε το Αιγαίο;Παλιααααα...μια φορά κι έναν καιρό.
Έφυγε το Αιγαίο;Παλιααααα...μια φορά κι έναν καιρό.
Είναι στην Βόρεια παραμεθόρια ζώνη...πήρες απολυτήριο γυμνασίου η κοβοσουν στην Γεωγραφία;Που έμαθες γεωγραφία ρε τυπε ? Το Κιλκίς είναι κεντρική Μακεδονία
Στο φετινό Ευρωμπάσκετ δεν υπήρχαν Ντοσιτς.... Αντετοκούμπο....γιοκιτσ...εάν υπήρχαν θα επερναν την ομάδα από το χέρι και θα την πήγαιναν στα μετάλλια όπως έκανε δύο φορές ο τεράστιο τεράστιος Γκάλης....υπάρχει όχι από εσένα μύστη τις ξέρω τις έχω διαβάσει τις απόψεις σου .... υπάρχει αμφιβολία για αυτό.....ο Μέλι ο Ιταλός ναι την πήρε την ομάδα και την πήγε στην τετράδα δεν ξέρω για μετάλλιοΈχω διαβάσει πολλές απόψεις από πολλά παιδιά και συμφωνω μαζί τους (σαπ ζερο ,σεξ βολκεινο ,θαντερκατ ,μεγάλος σακ ,μαρκήσιος ,,πχ75,και αλλους ).Επίσης μου άρεσε αυτό που είπε ο αταπος που έχει στο προφίλ του τον Βιεϊρίνια να είναι Καλα .Είπε και πιστεύω έχει δίκιο ο ντραγκιτς όταν κατέκτησε η Σλοβενία ήταν το νουμερο ένα .Ενώ τώρα που ο ντονσιτς ανέλαβε αυτός ως ηγέτης η Σλοβενία δεν κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ .Θα το ξαναπώ ο ντονσιτς δεν υπήρχε στο φετινό Ευρωμπάσκετ .Σήμερα έχουμε τους δυο ημιτελικούς για να δούμε .Πάντως το καλύτερο μπάσκετ για μένα το έχει παίξει η Γερμανία .Να είσαι καλά θαντερκατ δεν το ήξερα ότι είχε κατακτήσει η Λετονία το πρώτο Ευρωμπάσκετ .
εμ γαμας τα νηματα με τις ελληνικες μαλακιες που γραφεις αδιακοπαΕίναι στην Βόρεια παραμεθόρια ζώνη...πήρες απολυτήριο γυμνασίου η κοβοσουν στην Γεωγραφία;
Η Γαλλία όμως?Eιδες να έχει διακρίσεις η Βοσνία η τα Σκόπια που έχουν πολλούς Μουσουλμάνους;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Ελληνική Μακεδονία χωρίζεται σε Ανατολική, Κεντρική και Δυτική και το Κιλκίς είναι στην κεντρική. Βόρεια Μακεδονία δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια.Αυτα που λες είναι εκτός τόπου και χρόνου.Ποια βόρεια ζώνη ??Είναι στην Βόρεια παραμεθόρια ζώνη...πήρες απολυτήριο γυμνασίου η κοβοσουν στην Γεωγραφία;
Στην Κεντρική Μακεδονία ανήκει και η Πιερία η οποία ( αν δεν το ξερεις...)δεν συνορεύει με άλλη χώρα...Βόρεια Μακεδονία είναι ενδεικτικά η Φλώρινα,οι Σέρρες ,η Δράμα ,το Κιλκίς....εμ γαμας τα νηματα με τις ελληνικες μαλακιες που γραφεις αδιακοπα
εμ δεν ξερεις οτι το κιλκις ανηκει κεντρικη μακεδονια
μηπως το μπερδεψες με κατι αλλο; για το Кукуш μιλαμε.... da?
Η Γαλλία όμως?
Μαλάκα δεν παλεύεσαι.
Για αυτό δεν την υποστηρίζω ποτέ....παρά μόνο όταν παίζει με Γερμανία.Εκτος αν τηρήσω μια ευμενή ουδετερότητα....
Οι παραμεθόριοι Νομοι...γουατ γιου ντοντ αντερσταντ;Η Ελληνική Μακεδονία χωρίζεται σε Ανατολική, Κεντρική και Δυτική και το Κιλκίς είναι στην κεντρική. Βόρεια Μακεδονία δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια.Αυτα που λες είναι εκτός τόπου και χρόνου.Ποια βόρεια ζώνη ??
Αφού οι ψοφοδεεις Αθηνεζοι γραφειοκράτες έβγαλαν δικιά τους χώρα....Το τερμάτισε ο τύπος, έχει βγάλει και δικιά του γεωγραφία...
Ένας εγώ και ένας ο Χαλκ Χόγκαν...Μαλάκα δεν παλεύεσαι.
Εμείς φταίμε που ήρθαμε και σας απελευθερώσαμε , έπρεπε να σας αφήσουμε στου Βούλγαρους για να σας γαμάμε με ένα ζευγάρι καλσόν αρχές του 90....Αφού οι ψοφοδεεις Αθηνεζοι γραφειοκράτες έβγαλαν δικιά τους χώρα....