argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Αγαπάμε Γερμανίδες...είναι τρέλες αλλά βγάζουν γούστα.Μπορεί να σου κάτσει καμία Γερμανίδα τύπε να πάρεις εκδίκηση!!!
Αγαπάμε Γερμανίδες...είναι τρέλες αλλά βγάζουν γούστα.Μπορεί να σου κάτσει καμία Γερμανίδα τύπε να πάρεις εκδίκηση!!!
Ο Αλβέρτης είχε ένα ιδιόρυθμο φειντ αγει, τουλάχιστον στα νιάτα του.Σουτέρ ήταν ο Χατζής,ο Αλβέρτης, ο Μπράμος,ο Περπέρογλου,ο Βασιλειάδης....
Όλοι με στατικό σούτ....Εκτός του Μπράμου ίσως...
Με λίγα λόγια χέσε Πολυχρόνη.....
Δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο και δεν πρέπει να γινει.Από την πίσω πόρτα του αεροδρομίου θα φυγαδευτεί η εθνική ομάδα για να μην έρθει σε επαφή με κόσμο
Την παίρνω κάθε μέρα την εκδίκηση μου εγώ ....αλλά εχτές έφαγα τέτοια καζουρα ....θα το πληρώσει σήμερα αύριο μεθαύριο...χαχαχαχα και φυσικά αληθινή φωτογραφία όχι από ίντερνετΜπορεί να σου κάτσει καμία Γερμανίδα τύπε να πάρεις εκδίκηση!!!
Δεν ξέρεις το ψευδώνυμο που του είχαμε βγάλει...Ποιο όνομα είχε το ελληνικό του διαβατήριο;
Αριστείδης Κοσμίδης εκ Κορινού Πιεριας γεννηθείς στο Αν .Μπλοκ από γονείς που έφυγαν από Ελλάδα μετά τον Εμφύλιο;
Λογικό ....μέτρα κατά της διάδοσης του covidΑπό την πίσω πόρτα του αεροδρομίου θα φυγαδευτεί η εθνική ομάδα για να μην έρθει σε επαφή με κόσμο
Και χωρίς Γκασόλ εάν θυμάμαι καλά στον τελικό στο παγκόσμιο οι Ισπανοί είχε τραυματιστεί....έχεις δίκιο σε αυτά που λεςοι Γερμανοί από την πρώτη περίοδο πίεζαν το πλέι μέικερ σε όλο το γήπεδο. Ακόμη και το τρίποντο από τη σέντρα που έβαλε ο Σλούκας το έβαλε μπροστά σε 2 αντιπάλους. Στα ριμπάουντ πηδούσαν όλοι. Αυτά περί του "ε μια φορά τους έκατσε"
Εμείς βάλαμε 61 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και στο 3ο δεκάλεπτο 1 πόντο σε 7' . 1 πόντο.
Ο Γιάννης μοιράζει ασίστ αλλά το δεύτερο αντιαθλητικό μπορούσε πολύ εύκολα να το αποφύγει. Αν του είπε ο Οπενχάιμερ να το κάνει δεν τον ξέρω.
- Και άλλες ομάδες έχουν αστέρια του ΝΒΑ αλλά μόνο εμείς είμαστε τόσο ραγιάδες που έχουμε τον Οπενχάιμερ όρθιο στον πάγκο να μας λέει τι θα κάνουμε.
- Για να τελειώνουμε η ομάδας μας στο μπάσκετ έχει γράψει ιστορία σε πολλά ματς αλλά έχει μέσα στο DNA της να κάνει επικές ξεφτίλες χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς περηφάνεια.
1989: Ευρωπαϊκό Ζάγκρεμπ. Προποντητής Κιουμουρτζόγλου. Παίκτες: Γκάλης, Γιαννάκης, Φασούλας, Φάνης ,Στεργάκος. Αποκλείουμε τους Σοβιετικούς στον ημιτελικό ,χάνουμε με 40 πόντους στον τελικό
1995: Ευρωπαϊκό Αθήνας: Μενδρινός προπονητής με παίκτες Φασούλα, Γιαννάκη, Χριστουδούλου, Αγγελίδη. Πάμε μικρό τελικό στο κοινό μας η Κροατία μας κερδίζει μεν 73-68 αλλά αφού μας ξεφτίλισε πρώτα και τελειωνοντας τον αγώνα με τα δεύτερα
2006: Παγκόσμιο Τόκιο: Γιαννάκης κόουτς με Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Σκορτσιανίτη, Τσαρτσαρή, Ντικούδη. Αποκλείουμε τους Αμερικάνους και στον τελικό οι Ισπανοί μας κάνουν κιλότα χωρίς καν να ιδρώσουν.
2022 - Μας κάνει κιλότα η Γερμανία.
Κρίσιμες ήττες χωρίς περηφάνεια, χωρίς αξιοπρέπεια
Γιατί Πέμπτη θέση επειδή βγήκαμε πρώτη στον όμιλο χαχαχα είναι σαν να πας να γαμισεις παρθένα και να σου πει ...είμαι σχεδόν παρθένα εσύ θα είσαι ο πέμπτος....Εντάξει, πέμπτη θέση στην Ευρώπη δεν είναι και καταστροφή για να μην τρελαθουμε κιόλας. Και αυτούς τους παίκτες έχουμε και αυτόν τον προπονητή στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν και τίποτα καλύτεροι που τους αδικούμε
Δεν λες παλι καλά που δεν παίξαμε με τίποτα Φινλανδούς να βγούμε 8οι?Γιατί Πέμπτη θέση επειδή βγήκαμε πρώτη στον όμιλο χαχαχα είναι σαν να πας να γαμισεις παρθένα και να σου πει ...είμαι σχεδόν παρθένα εσύ θα είσαι ο πέμπτος....
Εεεε τότε εάν είχε πάει με άλλους εφτά δεν θα ήταν ποια παρθένα....στο πέντε κάτι γίνεται και από μια φορά ο καθένας όχι .... καμμία 10αριαΔεν λες παλι καλά που δεν παίξαμε με τίποτα Φινλανδούς να βγούμε 8οι?
Τον τσιμπουσατε και τα μάγουλακια;Δεν ξέρεις το ψευδώνυμο που του είχαμε βγάλει...
"Ξανθός λουκουμάς" ο κος Κοσμίδης.Καθαρός Έλλην....
Σωστό..η υγεία πάνω από όλα.Λογικό ....μέτρα κατά της διάδοσης του covid