baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.816
- Πόντοι
- 6.035
στεγνωτηριο εχεις?Κ χάσαμε κ ξεθώριασαν όλα τα χρωματιστα στο πλυντήριο![]()
στεγνωτηριο εχεις?Κ χάσαμε κ ξεθώριασαν όλα τα χρωματιστα στο πλυντήριο![]()
Νομίζω είναι υπέρ της ΛιαςΤυπε είσαι υπέρ της βίας?![]()
Και μετα μου λέτε πως αυτός ο τύπος έχει λευκό μπαμπά! Τον δουλεύει τον χαζογερμανό Σρέντερ η μαύρη συζυγός του
Σίγουρα είναι παίκτης top scorer, αλλά μήπως έτσι αντί για ομάδα είναι "ο Γιάννης και το support group"? Μήπως κάνει πολλές προσπάθειες που αν δεν ήταν one man show θα μοιράζονταν και σε άλλους με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας? Μήπως σε κάτι φάσεις αντί να τρέχει μόνος του από τη μια άκρη στην άλλη και να μπουρδουκλώνεται ή να πέφτει σε αντίπαλο θα έπρεπε να δίνει πάσα σε συμπαίκτες που δεν είναι κομπλεξαρισμένοι και μπορούν και οι ίδιοι να κάνουν τελική και να αισθάνονται ισότιμοι σκορερς αντί να δίνουν στο κριάρι?
Δεν είμαι ειδικός ούτε και μεγάλος φιλαθλος αλλά βλέπω πολύ συγκεντρωτισμό γύρω από Γιάννη και προφανώς το είδαν και οι ειδικοί και μάς έσβησαν σήμερα τελικά ενώ ήρθαν κοντά και άλλες φορές με τις σωστές άμυνες προσαρμοσμένες στο one man show.
Θα τα έβαζα στο στεγνωτηριο αλλά μολις μού κόψανε το ρευμαστεγνωτηριο εχεις?
Μπορεί να είναι υιοθετημένος τυπεΚαι μετα μου λέτε πως αυτός ο τύπος έχει λευκό μπαμπά! Τον δουλεύει τον χαζογερμανό Σρέντερ η μαύρη συζυγός του![]()
και τον κωστα πολιτη εστω και πεθαμενο τυπε.καλυτερα θα τα παμε![]()
Πόσα million dollars χάσανε συνολικά τα μέλη του bou από το στοίχημα τύποι ?![]()
E άμα όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα είναι με ξένους (και) μαύρους πού να μπορέσει να βγει κανένας καλός Έλληνας παίκτης για να μπει και στην εθνική. Τέλος πάντων όπως στρώσαμε να κοιμηθούμε. Ευρωμπάσκετ είναι αυτό? Σα να έβλεπα NBA ήταν φυλετικάθα ειναι σαν να βγαζεις τον μαυρο απο την βορεια μακεδονια τυπε...χωρια γιαννη δεν θα ειμασταν καν στο ευρομπασκετ, αφου η ομαδα ειναι επιπεδου λετονιας...
παιζει και να εχουμε τα χειροτερα ποσοστα σε μακρινα σουτ σε ολη την ευρωπη ναπουμε...νταξει παντα ετσι ημασταν, αλλα ολο προοδευουν...μονο εμεις δεν μπορουμε να βγαλουμε παιχτες σουτερ εδω και 30 χρονια...
![]()
![]()
![]()
![]()
50 σε Game 6, για άμπαλος καλός είναι μωρέεδω συγκεντρωνεται και γελοιοποειται ολοκληρο nba γυρω απο τη μπιζνα που λεγεται Γιαννης και οποιος λεει το προφανες(harden,arenas κλπ) οτι δηλαδη ο τυπος ειναι αμπαλος πεφτουν οι γνωστοι αγνωστοι να τον φανε
Απλώς μπήκε στο πλυντήριο με τα μαύρα μου κ άρπαξε χρωμαΜπορεί να είναι υιοθετημένος τυπε![]()
Έτσι λέω και εγώ απλά μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι πιστεύουν πως κάποιος τόσο σκούρος είναι δυνατόν να έχει λευκό πατέρα και ειδικά βόρειοευρωπαίο.Μπορεί να είναι υιοθετημένος τυπε![]()
Έτσι τυπε?Σιχαμα με τον κεραυνο στο κεφαλι σου ευχομαι χιαστους και στα δυο ποδια ,σπασιμο σε ολα τα δακτυλα γενικα ξυλο πολυ ξυλο μπας και μαθεις να σεβεσαι .